perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, goeie producten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service heel nette en veilige verpakking en de stel regel beloofd is beloofd is bij deze firma echt de waarheid

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima materiaal en snel geleverd!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel geleverd en goede kwaliteit

Geen track en trace, maar in principe niet heel erg aangezien het in de brievenbus geleverd werd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Levering producten volgens afspraak, degelijk verpakt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, goede verpakking, duidelijke instructies

De beoordelingssite heeft heel veel tekst op het introductie blad, dat kan overzichtelijker

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Telefoonglaasje ging er makelijk op, maar er zit nu al een barst in, terwijl ik er ook nog een een hoesje om heb. Ik heb hierover een mailtje en een telefoontje gekregen en het probleem is super opgelost, bedankt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Aangezien product niet goed was keurig afgehandeld

Niets

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en goed product

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klachten worden snel en netjes opgelost

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel geleverd. Duidelijke afhandeling

Geen. Alleen jammer dat mijn protector al na 3 dagen was gebroken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel

Nvt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt. Ik heb inmiddels vaker glas op een iPhone scherm geplaatst maar nu voor het eerst een klein luchtbelletje middenin en langs de bovenkand laat het soms een stukje los Het glazen scherm is meegebogen met de rand van het scherm en de rand is zwart waardoor het op de luchtbelletjes na nauwelijks zichtbaar is.

Een uitlijnhulpmiddel voor schermen met gebogen rand.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Verkeerde glaasje geleverd. Gebeld en zonder problemen de volgende dag de juiste binnen. Snel en makkelijk contact!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Hele nette service, telefoon glaasje zat net niet goed op mijn telefoon. En kreeg direct zonder gedoe een nieuwe opgestuurd zonder extra kosten. Zeker de moeite waard om bij te bestellen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima. Ze hebben wat ik zoek en het wordt snel geleverd tegen een goede prijs.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fijne service, snelle levering! De dag erna in huis. Maar nog belangrijker het product voldoet aan de verwachtingen. Ik zou zeker nog een keer gebruik maken van deze dienst.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Protector is gemakkelijk aangebracht. Snel geleverd.

Voor deze oneplus 6 zou ik het fijn vinden om er zo een ondersteuningsmal bij te hebben voor het beter te plaatsen van de protector.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Eerste tempered glas was vreselijk, maar toen als service een nieuwe gekregen van een ander merk en die is top!

Niks

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima en snelle levering. De screenprotector zonder enig probleem kunnen aanbrengen, zonder luchtbellen of stofdeeltjes. Hij plakt goed, heb alleen mijn telefoon nog niet aangehad, daar wacht ik nog even mee.

Ekkersrijt 4413

5692DL Son en breugel

Over Telefoonglaasje

Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!