voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt en goede kwaliteit

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering! Glaasje was bij de post / tijdens het verzenden beschadigd. Per email contact gezocht, foto van de beschadiging mee als bijlage, en een dag later was er al een nieuw glaasje onderweg, kosteloos en zonder retour zenden van het eerste glaasje.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super tevreden

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Nadat mijn screenprotector binnen korte tijd kapot was gegaan heeft de klantenservice contact met mij opgenomen. Waarbij ik binnen 2 dagen een nieuwe protector in huis had! Goede en vriendelijke service!

N/A

goede service, goed behandeld

Pluspunten

- Snelheid van leveren - Accuratesse klantenservice. Onlangs een screen protector gekocht voor mijn Samsung S10E. Deze echter slecht kunnen aanbrengen. Omdat deze niet gelijk recht zat en omdat er belletjes tussen zaten heb ik hem ietwat los moeten maken waardoor er nog meer belletjes en later vuil tussen kwam, had hem daarna weggegooid omdat het er niet meer uit zag. Na dit kenbaar te hebben gemaakt in de beoordeling werd ik de dag erna gebeld en werd er geïnitieerd om kosteloos een nieuw exemplaar op te sturen. Echter ging dit ondanks de gegeven tips bijna hetzelfde. Echter heb ik met een aantal uurtjes poetsen en wrijven al de belletjes weg kunnen krijgen. Zit alleen nog een klein beetje stof onder, maar dat is aanvaardbaar. Dus samengevat een accuraat bedrijf voor wat betreft de klantenservice en levering. Gebruiksvriendelijkheid voor het plaatsen van de screen protector blijft voor mij wel een dingetje.

Gebruiksvriendelijkheid van het monteren blijft wel een één ding.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Kwaliteit van de producten is zeer goed, vriendelijk after sales service

snelheid van levering. Eerste keer was de verzending kwijt en kwam dan toch na 14 dagen aan en tweede keer duurde levering een week

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle service. Goed materiaal.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk besteld, mooi op tijd geleverd.. Netjes verpakt Glazen screen protector was goed aan te brengen.. Hoesje past goed

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Glaasjes komen heel aan

Track en trace sturen

Niks

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, veilig

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering. Glaasje past perfect. Telefoon knapt er van op.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super service! Dikke aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Screenprotector voor mijn telefoon past perfect, aanbrengtool is echt ideaal. Touch is ook nauwelijks verminderd, was met andere protector wel anders. Snelle levering en snelle reactie vanuit klantenservice (tijdelijk uitverkocht, maar toch nog binnen een week binnen).

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Erg goede en snelle service.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

-Flexibel; -aardig

Mijn bestelling is niet aangekomen. Dit kan gebeuren en het is niet duidelijk waar de schuld ligt. Ik ben netjes te woord gestaan en heb mijn geld terug gekregen of ik kreeg eenzelfde hoesje opgestuurd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle service,

na behandeling van opmerking over mijn telefoonglaasje is er meteen een oplossing gezocht waar we bijde mee konden leven...super

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede screenprotector, snelle service.

Kwam een dag te laat.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel geleverd. Glaasje past precies op de IPhone 7. Nu nog ervaren of het echt een goede bescherming bied. Tot nu toe heel tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering Verzorgde verzending Prima service Zeer tevreden over product

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en achteraf betalen mogelijk.

Ekkersrijt 4413

5692DL Son en breugel

Over Telefoonglaasje

Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!