goede service, goed behandeld

Pluspunten

Netje een mailtje dat de bestelling is binnengekomen, daarna een mail met dat het pakket verzonden is en track en tracé erbij. Glaasje was zeer netjes ingepakt in een dikke envelop. Product screenprotector was een huismerk en is van zeer goede kwaliteit.

Voor mijn bestelling niet

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Telefoon glaasje past niet fatsoenlijk op mijn telefoon. En het is binnen 24u al gebarsten zonder te vallen of iets geks! Ik heb hier 15,- voor betaald!

Controleer uw producten beter. Koop betere producten. Stuurt u mij aub een nieuw scherm op. Mvg, Damon Keane

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle bezorging! Glasplaatje was kapot en kreeg direct een nieuwe!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles goed geregeld en als er wat is wordt het gauw opgelost

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Niks

Reageren op de mailtjes

slechter dan verwacht

Het glas brak al toen hij op mijn telefoon geplakt werd...

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service!

Nog geen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle en correcte levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service. Duidelijke website en dus duidelijk hoe de glaasjes op de telefoons komen en of er een combinatie met hoesje mogelijk/nodig is.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel geleverd, betrouwbare website. Nadat ik niet tevreden was over mijn bestelling (bescherm glaasje zonder duidelijke aanleiding kapot na een week). Heb ik ontzettend snel een berichtje gekregen waarin ik verschillende goede compensaties aangeboden kreeg. Binnen een dag kreeg ik een nieuw dekglaasje toegestuurd; topservice!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, perfecte pasvorm. Eenvoudig aan te brengen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede klantenservice

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super klantvriendelijk & klantgericht! Ik had wat problemen met mijn telefoonglaasje voor de Samsung Galaxy S10, maar telefoonglaasje heeft hiervoor de juiste oplossing gevonden en gingen echt een stap verder dan dat ik gewend ben van de meeste bedrijven!

Keep up the good work!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed op de hoogte houden van de voortgang goed product

Nog geen ontdekt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed op de hoogte gehouden van het bestel proces. Product snel ontvangen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles goed geregeld van bezorging tot de kwaliteit van de screenprotector (kost de helft van de bekendere merken en is qua kwaliteit beter).

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

5* dik verdiend! Altijd snelle reacties op mijn vragen en opmerkingen via de mail. Ik heb perongeluk het verkeerde product besteld en al aangebracht op mijn toestel. Helaas zag ik dit enkelen dagen later.. Uit hoop heb ik hun gemaild over mijn probleem en kreeg een snelle reactie en het product wat ik liever wou heb ik zonder enige moeite en kosten opgestuurd gekregen. Terwijl ze mij niks verplicht waren, aangezien ik het verkeerde product besteld had. echt een zeer goede service!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer vlot en vriendelijk

Nop.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Hij kwam heel snel en duidelijke track en trace

Hij was na 3 dagen kapot, terwijl hij nooit gevallen is of iets mee is gebeurd tijdens het aanbrengen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, goede service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede producten

Wel prijzig

Ekkersrijt 4413

5692DL Son en breugel

Over Telefoonglaasje

Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!