perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed en snel ontvangen. Heb het aanbevolen bij vrienden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel

Instructies niet 100% garantie goed

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goedkoop en goed

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede communicatie, vlotte antwoorden op de mail vragen

Jammer dat het wat lang diuurde voordat de NOKIA glaasjes in het assortiment waren, ik heb ze (voor mijn vrouw en ik) nu en zijn perfect.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Beloofd is beloofd, de volgende dag al in huis

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Product Optijd binnen en goede kwaliteit

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super service, snelle levering. Hoesje beantwoordt volledig ad vereisten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Levert snel en degelijk waar.

Laatste telefoonglaasje, voor s9+ met hoesje, wil niet helemaal goed plakken. Vorige 2 keer geen problemen mee gehad. Deze keer alleen als ik rechts onder op het scherm druk hoor je een tik van het plaksel dat loslaat. Beetje irri maar voor de rest geen problemen mee.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

communication

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Er staat op de site ‘ binnen 24 u ‘ als je voor 17 u bestelt .. ik heb op maandag 10 juni bestelt , de bestelling kwam 15 juni binnen .. heel vervelend .. ivm verjaardagscadeau

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeker goed te noemen. Er waren wat issues omtrent een screen protector, dat heb ik eerst met Telefoonglaasje besproken i.pv. meteen een negatieve beoordeling te geven. Dit wordt wel gewaardeerd en hebben het op de juiste manier opgelost. Klasse dus. Geen volle 5 sterren vanwege er toch eerst problemen waren, vandaar een half sterretje aftrek.

Het zou fijn zijn als de protectoren minder krasgevoelig zouden zijn. Er zit een beschermlaag op zodat de protector niet versplintert als het kapot gaat. Dit is natuurlijk voor de veiligheid van de gebruiker. Deze laag is niet resistent tegen langdurige wrijvingen. Daardoor heb ik vanwege het gebruik van een booklet met in de vakjes mijn ID enz, krassen op de protector gekregen, en dat is natuurlijk jammer.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Screenprotector doet helemaal zijn werk en voelt ook lekker aan, geen problemen met de touch functionaliteit van de telefoon. Het tooltje om de protector aan te brengen, is ook superhandig. En de verzending naar BE gebeurde in 2 werkdagen. Tevreden klant!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering,top! Voor mijzelf had ik al een paar weken geleden een beschermhoesje besteld en ik was zeer tevreden en mijn man ook ,nu heeft hij er ook 1 genomen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super produkt en snelle levering!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Zeer slecht! Het glaasje blijft niet eens plakken op mijn scherm!! Zonde van mijn geld!!! Koop dit product niet want het is weg gegooid geld.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service voor een goede prijs.

Niets

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

• Snelle levering • Prima bescherming, heeft me de kosten van een scherm iPhone x-max bespaard • Makkelijk aan te brengen

geen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

levert goed produkt

communicatiem over levering, ivm bestelling in weekend

Ekkersrijt 4413

5692DL Son en breugel

Over Telefoonglaasje

Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!