perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer tevreden over de service. Het aangeschafte telefoonglaasje bleek binnen enkele dagen al beschadigd. Binnen 24 uur heb ik zonder kosten een nieuw glaasje ontvangen. Deze zit er nu zonder problemen op.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Voor een OnePlus 5 een screenprotector gekocht. Goede kwaliteit, snelle verzending.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed ingepakt, gratis verzending

Ze zeiden 'morgen in huis', maar ik heb het pas de volgende werkdag gehad, wat na het weekend was, dus moest er wel eventjes op wachten (donderdagmiddag besteld)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede prijskwaliteit verhouding en betrouwbare levering.

Telefonisch ook op zaterdag bereikbaar zou extra service geven.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De screenprotector was snel binnen.

Kwalitatief betere screenprotectors verkopen. Binnen een week waren er aan meerdere kanten stukjes van de screenprotector afgebroken en bij verwijderen van de screenprotector werd mijn bureau gevuld met kleine stukjes screenprotector die er aan alle kanten vanaf vlogen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle en correcte levering

Er blijven luchtbellen onder mijn beschermlaagje van €17,50 zitten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Glaasje aan leuke prijs

Levering naar België had 5 dagen nodig

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Optijd geleverd, en keurig verpakt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

- gratis levering - perfecte fit van de glazen protector voor de one plus 6 - goeie kwaliteit & prijs

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Op tijd bezorgd, prijs is goed, kwaliteit ook goed

Nvt

slechter dan verwacht

Er stond niet bij de omschrijving dat de screen protector gebogen was helaas. Ik had speciaal gezocht voor een platte protector.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super snel aangekomen en ik vind het hoesje echt geweldig!!

slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede service, product werkt niet goed

goede service, goed behandeld

Pluspunten

na een negatieve ervaring met het product heeft het bedrijf het keurig opgepakt en hersteld. Al met al toch erg tevreden.

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en prima product

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en protector zit perfect

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Directe verzending, je moet alleen niet weer meteen je telefoon laten vallen. Gelukkig wel alleen telefoonglaasje kapot en niet mijn telefoon

Ondanks vollen instructir, bleef er toch lucht onder

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Er wordt wel gecommuniceerd. En uiteindelijk wordt er geleverd. Probleem lag bij de vervoerder, Telefoonglaasje heeft het opgelost.

Help klanten beter wanneer de bestelling niet aan komt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

top product , top verkoper

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Na 2 dagen kwam er al een scheur in

Sterker glas

goede service, goed behandeld

Pluspunten

zeer snelle (!) en vriendelijke klantenservice op eerste zicht goed product

Op de website duidelijker aangeven dat verzendingen buiten Nederland langer duren want dat is nu niet voldoende duidelijk. Op de website staat nu: "VOOR 17:00 BESTELD, IS MORGEN IN HUIS*". Ik geef eerlijk toe dat er een sterretje bij staat, maar ik heb daar in eerste instantie niet op gelet (zoals vele anderen neem ik aan). Bovendien is er geen legende voor het sterretje te vinden. Ik vind het absoluut niet erg om 4 werkdagen op een goede screenprotector te wachten, maar nu vroeg ik mijzelf steeds af of ik misschien iets verkeerd gedaan had. (ik kon de verzending ook niet tracken)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle verzending, goed stevig ingepakt en fijn dat ze een eigen instructie video hebben die je kan bekijken tijdens het aanbrengen van je screenprotector. Ging erg makkelijk op deze manier!

Ekkersrijt 4413

5692DL Son en breugel

Over Telefoonglaasje

Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!