goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en professionele afhandeling. Je wordt goed op de hoogte gehouden en berichtgeving is adequaat. Maar wat het verschil maakt voor mij is nadat il melde dat na twee dagen er al een barst zat in het 'ijzersterke" en zij niet moeilijk deden om deze te vervangen. Chapeau!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en goede service! Er wordt altijd naar de juiste oplossing gezocht.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Onlangs een screenprotector aangeschaft voor mijn iPhone. Bij het aanbrengen heb ik deze ongeveer een halve mm te hoog geplaatst. Hierdoor ging de screenprotector los op een hoek. Een mail gestuurd met vraag of ik deze screenprotector nog eens los kon maken en opnieuw aanbrengen. Volgende dag een antwoord gekregen met de mededeling dat dit niet mogelijk was. Maar omdat ze dit vervelend vinden hebben ze kosteloos een nieuwe opgestuurd. Dit noem ik nog eens klantvriendelijk. Volgende aankoop zal weer hier gebeuren. Super tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel geleverd. Nog iets opgemerkt waar meteen op gereageerd werd. Goede terugkoppeling.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De zending was goed verpakt en optijd binnen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en vlotte levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel en goed bezorgd,netjes verpakt

zeer slecht, onaanvaardbaar

Flexibeler naar klant toe qua afhandeling..

slechter dan verwacht

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede vriendelijke en snelle service.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Regelen meteen als er iets verkeerd is gegaan bij het leveren.

Bij het aanbrengen van de 2de screenprotector die ik ontvangen had (de eerste was tijdens vervoer kapot gegaan), sprong die screenprotector ook kapot

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ze doen wat ze beloven besteld en keurig de volgende dag geleverd netjes verpakt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goeie communicatie!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De glazen screenprotector past perfect en is eenvoudig aan te brengen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijk overzicht van de producten, goede beschrijving, betaalbaar, snelle levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering. Goed materiaal.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering mooi glaasje voor de Huawei. Top

Moeilijk exact op de goede plek te plakken. Misschien 4 plakstrips om goed uit te lijnen een idee?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vriendelijke en open communicatie Probleem met bestelling werd gemakkelijk opgelost

als producten niet bij elkaar passen zoals een screenprotector en een hoesje geef het aan svp.

Ekkersrijt 4413

5692DL Son en breugel

Over Telefoonglaasje

Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!