perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel afgehandeld. Goede prijs

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke site, goede info, snelle levering en screen cover kwam met fijne tips over gebruik.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd goede levering

Ga zo door!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Netjes en snel

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

-verzendtijd was correct

- siliconenhoesje moet eraf om de (officiele) oplader te kunnen gebruiken. Er zit wel een gat maar die is niet Groot genoeg - glaasje bedekt tegelijkertijd niet het gehele scherm maar blokkeert ook functionaliteiten - foto is een leugen. Klantenservice vond dat ik de kleine letters maar had moeten lezen - glaasje zorgt ervoor dat pocket mode constant geactiveert word - glaasje heeft andere bovenkant vorm met allerlei gaatjes voor potentiele cameras die niet eens per se op je telefoon zitten wat dus weer een gedeelte bedekt met door die gaatjes dus doorschijnend scherm - onderkant is nu bloot dus als het valt heb ik alsnog Spiderman glas is dus alleen tegen krassen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Producten zijn goed. De uitleg die wordt geleverd bij de producten is goed. Zeer tevreden met het volledige pakket dat wordt afgeleverd. Ook de bezorging is goed, snel en volgens afspraak.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service en levering! +++++

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Wat een top service! Bescherm glas was niet op voorraad, was netjes aangegeven op de site. Toch besteld en week later netjes geleverd met compensatie omdat het iets wat langer duurde dan gebruikelijk. Super makkelijk aan te brengen op telefoon en blijft prima zitten. Zelfs het idee dat ik nu fijner kan typen. Dus zeker hier bestellen!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering en service. Helemaal geen klachten !!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Netjes verpakt en geleverd

Nvt

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het glaasje is past goed op mijn Samsung a5 2017. de zijkanten willen soms niet goed blijven plakken waardoor je een krakend geluid hoort, maar dit stoort niet en zie je ook niet.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Een screenprotector gekocht die prima past en makkelijk aan te brengen paste helaas niet helemaal goed bij een bestaande backprotector. Deze veroorzaakte wat lucht onder de screenprotector. De klantenservice heeft dit erg snel en heel goed opgelost door gratis en direct een nieuw exemplaar te versturen. Topservice!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima levering op tijd!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Wel snel geleverd

Slechte kwaliteit, glaasje was binnen een paar dagen al helemaal stuk, en paste niet over de hele telefoon. Terwijl ik wel voor de goede telefoon heb besteld.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, kwaliteit product is heel goed! Ben zeer tevreden!

Ekkersrijt 4413

5692DL Son en breugel

Over Telefoonglaasje

Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!