voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het glaasje past goed, niet te duur

Duidelijkere levertijd, voor mij was het niet duidelijk wanneer ik mijn screenprotectorkon verwachten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, goede glaasjes

Meerdere glaasjes kopen aantrekkelijker maken

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima ervaring. Doet wat ze beloofd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooi glaasje en past perfect

Iets extra voor de rest oke

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel geleverd

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Glaasje beschadigd ontvangen helaas,mail gestuurd met foto en zonder problemen vervangen. Service!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede omgang en duidelijke informatie. Problemen goed opgelost!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Besteld,betaald en snel geleverd. 100 punten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Normaal gesproken ben ik van het lezen van reviews, niet van het geven. Uit eigen ervaring kan ik nu echter laten weten dat het niet alleen een stukje plastic is, want daar lijkt het wel op als je het aanbrengt. Niemand laat natuurlijk zijn telefoon per ongeluk vallen, daarom zijn er ook stevige verzekeringen. Mij overkwam het toch, heel onbenullig natuurlijk. Baf, vanaf een meter vol op de platte voorkant. Protector kapot, maar het scherm... geen krasje. Het werkt dus echt, helemaal top! Meteen maar een nieuwe besteld en snel in huis. Helemaal goed

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima. Met alles erbij. Doekjes om schoon te maken etc.

Bezorging kon wat sneller maar zat wel Oud en Nieuw tussen.

slechter dan verwacht

zaterdag 29/12/2018 besteld tot op heden05/01/2019 nog niets ontvangen via de post werkt hier traag

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ben tevreden over de bestelde producten. Goede kwaliteit en duidelijke handleiding.

Op de website staat: voor 17.00 uur besteld morgen in huis. Helaas is dit niet waar. Ik heb mijn producten op 30-12-2018 om 14.17 uur besteld en kreeg deze pas 4-1-2019 ‘s avonds laat binnen. Dit hoeft geen probleem te zijn, maar dan moet je dit niet beweren op de website.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De klantenservice is vriendelijk en reageert snel. Ze waren heel respectvol over enkele problemen tijdens de bezorging.

Het bedrijf zelf heeft niets misdaan. Het product dat ik heb ontvangen is hetgeen wat ik besteld heb. Ik ben echter niet tevreden met het product, maar dit is niet de fout van het bedrijf.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Levertijd is langer dan op de site staat. Na een week heb ik men glaasje nog steeds niet

goede service, goed behandeld

Pluspunten

prijs/kwaliteit

wachtwoord voor account veel te complex

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en goede levering

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijk

Bezorgen snelller

Pluspunten

Telefoonglaasje is goed en eenvoudig aan te brengen....enkel nu met typen ...moet je goed aantikken is scherm minder gevoelig geworden. Ik heb hem gekocht ter bescherming en denk dat deze dat ruimschoots biedt..dat staat voorop

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Erg goede klantenservice, namen direct contact op dat mijn bestelde product niet op voorraad was. Kreeg toen kosteloos tijdelijk een ander product aangeboden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Je Word super geholpen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Service is zeer goed. Heb een kapot glaasje ontvangen en kreeg binnen een paar dagen een nieuwe opgestuurd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede en snelle levering! Prima site!

Ik kreeg pas een dag later de bevestigingsmail.

Ekkersrijt 4413

5692DL Son en breugel

Over Telefoonglaasje

Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!