goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede kwaliteit.

Service kan beter. Lange wachttijd. Natuurlijk was het wel tijdens de kerstperiode. Deels nog te snappen.

Pluspunten

Het toetsenbord werkt slecht met het glaasje erover

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Regelmatig bestel ik hier mijn telefoonglaasjes. Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en goede service

Geen, gewoon top!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Besteld. Volgende dag al in huis. Top.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelheid

Nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle klantenservice,

Aangeven of het glasplaatje samen kan met een case. Bij mij was dit niet het geval en heb ik hierbij 15 euro verspilt. Jammer dusja misschien een verbetering voor bij de beschrijving.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Wat een top bedrijf! Levert goed en snel producten. Daarnaast had ik het verkeerde glaasje besteld waardoor mijn product niet geheel naar tevredenheid functioneerde. Hier ben ik door het bedrijf uitstekend mee geholpen!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het bestellen en laten opsturen gaat zonder problemen. Al drie keer iets besteld naar volle tevredenheid.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snelle levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Doet wat het beloofd

voldoende, een redelijke ervaring

Hoesje drukt het glaasje omhoog zo dat je niet goed kan typen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mijn glaasje paste niet icm mijn hoesje, en toen kreeg ik gratis een nieuwe opgestuurd die wel paste. Deze kwam helaas kapot aan en ik kreeg weer een nieuwe. Echt super service. Mail contact was heel fijn, snelle reacties en snelle levertijd

Heb ik niet

zeer slecht, onaanvaardbaar

18 december is mijn bestelling verstuurd ondertussen 23 december en nog niets ontvangen. Kan natuurlijk aan de feestdagen liggen... maar ik vind dit wel erg lang duren hoor.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Helaas zaten er al barsten in mijn screenprotector bij het open maken van de verpakking, maar nadat ik hierover gemaild had kreeg ik vrijwel meteen een reactie terug en de volgende dag had ik al een nieuwe in huis. Heel fijn!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Wat je bestelt krijg je, volgende dag!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Glasschermpje bevatte een productiefout. Mail gestuurd, direct antwoord en de volgende dag al een nieuw glasplaatje opgestuurd gekregen! Echt TOP!

Geen verbeterpunten, service en product is echt goed

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, netjes verpakt, had helaas een gebroken screenprotector, maar is goed opgelost, kreeg direct een nieuwe

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima spullen voor een prima prijs en prima levering

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede snelle service

Alleen glaasje zit al barst in na nog geen week in gebruik en nergens gestoten:(

Ekkersrijt 4413

5692DL Son en breugel

Over Telefoonglaasje

Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!