voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

-vlotte opvolging van mijn vraag -goede kwaliteit hoesje

-verzendingen naar het buitenland door een betrouwbare partij laten doen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede kwaliteit

Track & tracé gebruiken

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Klantenservice is top. Eerst kwam mijn bestelling gebroken aan . Na een mail gestuurd te hebben kreeg ik een andere opgestuurd. Die kwam alleen nooit aan, ik denk dat het probleem bij de post lag. Weer een mail gestuurd en kreeg weer een nieuw telefoonglaasje. Ik gebruik hem voor de Samsung s7 edge. Dit is geen succes kan ik je vertellen.

Blijft niet goed plakken op de Samsung s7 edge . Qua bedrijf zit het wel goed denk ik. Maar bij mij werkt het voor geen meter zo'n glaasje voor mijn telefoon.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Het bedrijf si prima alleen het product wat minder. De screenprotector is goed maar had wel iets breder mogen zijn zodat hij wat meer het gehele scherm bedekt. Meer dan 4 mm aan beide kanten wat niet beschermd is.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede levering, duidelijk overzicht op de site en betaalbare producten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en correcte uitvoering van bestelling

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

2de poging om een screenprotector te kopen helaas weer bagger is nu echt de laatste keer dat ik er iets bestel zowel voor mijn Samsung s7 als voor mijn zoon zijn iPhone 6 ondanks de bijgesloten en gevolgde handleidingen allebei niet werkend en in de kliko beland na 2 dagen zeer jammer weer. Waarom zou ik deze beoordeling aanpassen aangezien er niks mee gedaan word ja een mailtje met jammer dit te horen had maar foto's bijgevoegd dan hadden wij iets kunnen betekenen voor je Dus al met al word je niet geloofd en heb ik ruim 18 euro door de drain gespoeld dus hier bij deze mijn aanpassing mvg Bart.

Zorg voor goed screenprotector aub

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Precies het juiste hoesje. Heel tevreden. Geleverd volgens de gegevens op de website.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en product zoals afgesproken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

- Snel antwoord via de mail - Vriendelijk en behulpzaam - Inlevingsvermogen in de klant

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zo snel!

slechter dan verwacht

Pluspunten

Arriveerde op tijd en is wat beloofd werd.

Redelijk grote delen van het scherm zijn bedekt door de dikke zwarte randen om het glaswerk heen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima service, snelle levertijd en een prima product.

Er kan meer bij het product geleverd worden om de plaatsing van de protector te verbeteren (Aangezien die van de iPhone X ook net past). Zoals een setje met stickers voor een juiste applicatie. Voor de verbeelding: Ik heb het nu met plakband gedaan.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

- Zeer sneller levering - Goede kwaliteit prijs verhouding - Het telefoonglaasje dat ik kocht was makkelijk en bubbelvrij aan te brengen

slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik pakte hem uit maar er zaten al pluisjes op. Erg vervelend Veder makkelijk op te plakken en het glaasje plakt overal ipv alleen boven en beneden.

Dubbel checken of de glaasjes schoon zijn.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Bedrijf heeft snel geleverd alleen glas is na dag 1 al kapot gegaan.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering. prima!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Eerste bestelling screenprotector 2 kleine plekjes niet dicht, even gemaild, direct een nieuwe opgestuurd. Top.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mijn bestelling lag de volgende dag op de mat, en de kwaliteit van het geleverde product is super, zeker voor die prijs!

Ik kan niets bedenken

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Eerste screenprotector barstte al na een dag, mailtje gestuurd en direct een nieuwe ontvangen. Top service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering,

Niets

Ekkersrijt 4413

5692DL Son en breugel

Over Telefoonglaasje

Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!