perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

duidelijke productomschrijving supersnelle levering geweldig product

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Komt de afspraken goed na

Ik vind het jammer dat ik een beschermglas kreeg voor de Samsung 8 of 9 maar niet voor de Samsung 9 plus Hierdoor kreeg ik hem niet goed op de display en is het glas gescheurd .

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Algemene tevredenheid IVM service

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering. In de eerste glasplaat zat echter een breukje maar na een telefoontje gelijk een nieuwe opgestuurd gekregen en ontvangen binnen 24 uur.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Correcte prijs en snelle installatie van het glaasje

Geen track & trace voor de verzending... Verzending duurde heel lang! Heb een week moeten wachten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en goed verpakt

Geen ga zo door

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mijn bestelling was niet meteen goed bevallen, ze hebben dit erg netjes opgelost. Ik heb een nieuw telefoonglaasje ontvangen en zij hebben erg snel gereageerd!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en goede service

Vond dat het scherm erg snel kapot was. Binnen een dag of 4 op vakantie gesneuveld. Niet laten vallen meeste in me broek zak gebeurd. Weet niet of het aan kwaliteit ligt of dat ik zelf iets van muntgeld in dezelfde zak waardoor het kapot is gegaan. Jammer in ieder geval want hij is al aardig gescheurd/afgebrokkeld.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Verkeerd product geleverd, waardoor ik een heel weekend moest wachten tot het goede product geleverd werd. Ook gaat de screenprotector snel kapot waardoor ik inmiddels al 4 nieuwe heb moeten bestellen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel geleverd en hoesje super makkelijk te plaatsen met het meegeleverde malletje!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Supersnelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, glaasje makkelijk aan te brengen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima snelle levering

Prijs kwaliteit

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima screenprotector voor een prettige prijs. Makkelijk zonder luchtbellen aan te brengen en blijft goed zitten. Bedekt niet hele scherm (60 mm breed) maar andere en/of duurdere merken hebben dezelfde afmeting, dus bedekken ook niet alles. De volledig dekkende protectors kunnen problemen geven met het gebruikte hoesje.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering en super makkelijke installatie

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering, duidelijke website

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooi glaasje, stevig. Als het glaasje kapot is krijg je een nieuwe opgestuurd.

Luchtbellen, ze kwamen er steeds opnieuw onder. Bij mij kwam het de eerste keer kapot binnen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vlot Precies

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima service pakketje was beschadigd aangekomen. Een paar foto's naar hun klanten service gestuurd en de volgende dag al een nieuwe top

Ga zo door top

slechter dan verwacht

Pluspunten

Bestelproces en levering. Klacht opvolging.

Product van zeer slechte kwaliteit geleverd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Dat als er iets is met de poststuk dat je direct en vriendelijke wordt behandeld.

Mischien een track&trace op de pakketten zet zodat als postnl ze kwijtraken dat het op hun wordt verhaald.

Ekkersrijt 4413

5692DL Son en breugel

Over Telefoonglaasje

Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!