eerste levering is er iets fout gegaan , direct mail gekregen om het op te lossen . nu alles perfect
Beste Michel, Dank voor je 5-sterren beoordeling! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
1 van de 2 bestelde I watch glaasjes voldeed niet aan de kwaliteit zoals ik die gewend was van Telefoonglaasjes.nl. In een kort contactmoment met de klantenservice is mijn feedback boven verwachting opgelost. Echt super!
Beste Kees, Dank je wel voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je ondertussen netjes bent geholpen door onze klantenservice. We doen altijd ons best om eventuele problemen netjes af te handelen en we vinden het fijn om te vernemen dat dat is gelukt! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Originele beoordeling
Deze bestelling was 50% goed. 1 van de 2 geleverde iWatch glaasjes was behoorlijk krom en niet fatsoenlijk te bevestigen. Gelukkig had ik er 2 besteld.
De edge to edge doen goed hun werk. Heb er al enkele moeten bestellen omdat ze de nodige valpartijen hebben opgevangen. Altijd netjes geleverd, niets te klagen.
Beste Wim, Hartelijk dank voor je beoordeling! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Screenprotectors zijn altijd pas en plakken over het volledige oppervlak. Bij de laatste screenprotector was het wel moeilijk om de lucht er volledig onderuit te krijgen. Met een duwplasticje van een concurrent heb ik het er toch onderuit gekregen.
Beste Egbert, Dank voor je beoordeling! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Duidelijke website, vlotte levering!
Beste Roland, Hartelijk dank voor je beoordeling, goed om te lezen dat je tevreden bent. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
heel makkelijk aan te brengen en beschermt goed !
Beste Luc, Dank je wel voor je 5-sterren beoordeling! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Ik ontving precies wat ik wilde, snel en netjes
Beste Madelene, Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Keurig gekregen wat ik besteld en betaald had. Dat ik het drie dagen later ontving was uitsluitend te wijten aan post nl.
Beste Ton, Hartelijk dank voor je beoordeling! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Met de nodige uitleg!
Beste Chris, Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Snel geleverd, goed product!
Beste Mr Q, Thanks voor de mooie 5-sterren review! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Mooie screenprotectors, je ziet niet eens dat ze op je telefoon zitten. En natuurlijk snelle levering.
Beste Judith, Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Goed afgehandeld
Beste Peter, Hartelijk dank voor je beoordeling! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Degelijk verpakt, en glaasje van goede kwaliteit. Eeg handig is de monteerhulp! Dit is een grote plus. Wel jammer dat op de plaats van de vingerscanner een matte cirkel te zien is. In het verleden glaasjes gehad die zonder deze plek in het glaasje de vingerscanner deden werken.
Beste Dimitri, Bedankt voor je beoordeling! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Prachtige beschermcase, mooie uitvoering en past perfect!
Beste JJ, Dank je wel voor je 5-sterren beoordeling. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Simpel, snel en netjes.
Beste Harmjan, Bedankt voor het nemen van de moeite om een beoordeling te schrijven. Fijn om te lezen dat je tevreden bent! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Het was in orde goede service
Beste Rita, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te horen dat je tevreden bent met je bestelling en onze service! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Beste Yrkie, Dank voor je 5-sterren beoordeling. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Perfecte pasvorm, geweldig product voor de Galaxy S10
Beste Gerrit, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent met de screenprotector voor je Samsung Galaxy S10. Hopelijk tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
goede communicatie per email en snelle levering
Beste Ben, Hartelijk dank voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent met de communicatie en levering. Veel plezier van je aankoop en hopelijk tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Mijn pakje kwam er snel aan en toen ik het opende was ik verrast hoe goed alles verpakt was. Heel blij met mijn aankoop.
Beste Jeroen, Dank je wel voor je review. Goed om te horen dat je bestelling netjes op tijd is bezorgd. We doen ons best om de producten zo goed mogelijk te verpakken. Leuk dat dit op viel! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Ik ben blij met mijn product!
Beste Jef, Dank voor je beoordeling. Prettig te vernemen dat je blij bent met het product en de kwaliteit er van. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Goed prijskwaliteit glasprotectie
Beste Milan, Dank je wel voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent met onze prijs/kwaliteit verhouding. Veel plezier van je aankoop en hopelijk tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Duidelijke website, eenvoudig bestelproces en snelle levering. Bij onjuiste bestelling snel oplossing door retourneren product. Wacht wel nog op terugontvangen geld, of voucher.
Beste Ruud, Dank je wel voor je uitgebreide review. Goed om te lezen dat je tevreden bent met de website en levering. Ik ga er van uit dat je retour snel verwerkt zal worden op de manier die je wenst! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Netjes op tijd bezorgd en de kwaliteit van het schermpje is erg goed.
Beste Frank, Dank je wel voor je 5-sterren beoordeling! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
De regel voor 1700 u besteld de volgende dag in huis. Gaat niet op
Beste Geert, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je bestelling met enige vertraging is bezorgd. Onze excuses hiervoor. Normaliter bezorgd PostNL de zendingen de volgende werkdag direct. We vinden het erg vervelend dat dit bij jou niet het geval was. Indien je ons een mailtje kunt sturen via [email protected] kijken we graag nog even wat we voor je kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Ekkersrijt 4413
5692DL Son en breugel
Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!