Super service

eerste levering is er iets fout gegaan , direct mail gekregen om het op te lossen . nu alles perfect

Geweldige service

1 van de 2 bestelde I watch glaasjes voldeed niet aan de kwaliteit zoals ik die gewend was van Telefoonglaasjes.nl. In een kort contactmoment met de klantenservice is mijn feedback boven verwachting opgelost. Echt super!

Top! Altijd goed geleverd en top kwaliteit

De edge to edge doen goed hun werk. Heb er al enkele moeten bestellen omdat ze de nodige valpartijen hebben opgevangen. Altijd netjes geleverd, niets te klagen.

Screenprotectors zijn altijd pas en plakken over het volledige oppervlak. Bij de laatste screenprotector was het wel moeilijk om de lucht er volledig onderuit te krijgen. Met een duwplasticje van een concurrent heb ik het er toch onderuit gekregen.

Zeer vlotte afhandeling!

Duidelijke website, vlotte levering!

geweldige bescherming !!

heel makkelijk aan te brengen en beschermt goed !

Ik ontving precies wat ik wilde, snel en netjes

Keurig gekregen wat ik besteld en betaald had. Dat ik het drie dagen later ontving was uitsluitend te wijten aan post nl.

Wat ik verwacht had!

Met de nodige uitleg!

Snel geleverd, goed product!

Mooie screenprotectors, je ziet niet eens dat ze op je telefoon zitten. En natuurlijk snelle levering.

Volgens afspraak

Goed afgehandeld

Degelijk, jammer van de matte vlek op de vingerscanner plaats

Degelijk verpakt, en glaasje van goede kwaliteit. Eeg handig is de monteerhulp! Dit is een grote plus. Wel jammer dat op de plaats van de vingerscanner een matte cirkel te zien is. In het verleden glaasjes gehad die zonder deze plek in het glaasje de vingerscanner deden werken.

Perfecte deal !!

Prachtige beschermcase, mooie uitvoering en past perfect!

Alles weer top geregeld!

Simpel, snel en netjes.

Het was in orde goede service

Snelle levering goede kwaliteit

Snelle service.

Perfecte pasvorm, geweldig product voor de Galaxy S10

snelle antwoorden op vragen en levering

goede communicatie per email en snelle levering

Snelle levering en super goed verpakt!

Mijn pakje kwam er snel aan en toen ik het opende was ik verrast hoe goed alles verpakt was. Heel blij met mijn aankoop.

Kwalitatief product!

Ik ben blij met mijn product!

Goed prijskwaliteit glasprotectie

Top service en product

Duidelijke website, eenvoudig bestelproces en snelle levering. Bij onjuiste bestelling snel oplossing door retourneren product. Wacht wel nog op terugontvangen geld, of voucher.

Prima kwaliteit

Netjes op tijd bezorgd en de kwaliteit van het schermpje is erg goed.

Op zich wel goed.

De regel voor 1700 u besteld de volgende dag in huis. Gaat niet op

Ekkersrijt 4413

5692DL Son en breugel

Over Telefoonglaasje

Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!