perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede klantenservice, denken fijn mee.

Niet alle foto's of beschrijvingen kloppen met het product dat je ontvangt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bij een foute levering kreeg ik de nieuwe helemaal gratis en de volgende zelfs

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Supersnelle levering, netjes verpakt en op de hoogte gehouden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. En een erg fijn product. Zonder moeite erop gekregen met een hulpmiddel dat erbij zat. Geen luchtbellen eronder. Ik kies er de volgende keer weer voor

zeer slecht, onaanvaardbaar

Glaasje er perfect opgeplakt, aan de randjes hoe dan ook lucht! Was ook te zien op het youtube filmpje achteraf..

Nvt

Pluspunten

De screenprotectors beter maken kwa plakranden niet de complete plakrand wordt gebruikt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Service is super. Problemen snel en goed opgelost

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bestelling geplaatst net voor 17 uur en was volgende dag binnen. Na telefonisch contact over de bestelling is dit boven verwachting perfect opgelost!

Ga zo door met de goede producten en service!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel geleverd. Alles in orde

goede service, goed behandeld

Pluspunten

gezocht op Google. toch een nieuw protectie glas op de Iphone 8. van ander web bedrijf was die gebroken geleverd. Deze kwam netjes paar dagen later binnen. dacht zaterdags besteld. dinsdag geleverd. aanbrengen ging ook goed. paste precies in binnen de metalenrand van mijn glasprotector. welke ik via weer een ander web bedrijf heb besteld

tot nu toe geen verbeterpunten

Pluspunten

Zeer slechte kwaliteit. Al na een week zat er een scheur in mijn orginele glas nadat er sleutels op waren gevallen. Tevens aan het loslaten na twee weken. Ik ga elders een ander glaasje ter bescherming kopen

Pluspunten

Klant tevreden stellen en bij slecht product de kosten retourneren

nvt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Voor een S9+ de case friendly protector besteld. Deze bleek niet goed te plakken, ook al had ik de instructies goed gevolgd. Ik heb vermoedelijk gewoon pech gehad met dit exemplaar. Na prettig mailverkeer werd er kosteloos een nieuwe opgestuurd, ik had zelfs de mogelijkheid de "normale" protector te ontvangen. Deze werkt en plakt perfect (zet hoge gevoeligheid wel aan in Android!). Goede, nette afhandeling van een probleem, en goede professionele producten!

Bij de case friendly protector van S9+ zijn 2 (minimaal zichtbaar) lijntjes te zien aan de zijkant van het toestel. Dit komt door de plakrand. Voor de meeste mensen vermoedelijk niet storend, maar ik vond het niks. Mijn tip is om dit bij de omschrijving erbij te zetten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

erg fijn dat de screenprotector volledig dekt en een snelle levering

opplakken is lastig, maar dat ligt niet aan het bedrijf, dus geen verbeterpunten

Ekkersrijt 4413

5692DL Son en breugel

Over Telefoonglaasje

Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!