goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede kwaliteit screenprotector. Klantgericht, zijn niet te beroerd om een tegemoetkoming voor te stellen als het toch niet helemaal gegaan is zoals verwacht.

Door omstandigheden 3 weken moeten wachten op de bestelling en aanvankelijk nogal rommelige communicatie, maar dit is uiteindelijk netjes rechtgezet.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering en op de juiste manier

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Een van de twee geleverde telefoonglaasjes was gebroken tijdens verzenden. Ik had dit gemeld en kreeg direct maar liefst twee nieuwe! Webshop is top. snel, overzichtelijk en snel.

Soms komen de glaasjes binnen en nu ook vaker in een bubbeltjes envelop. Iets hardere verpakking is wellicht handiger.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en goede service!

Langere openingstijden van de klantenservice.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Ben een beetje ontgoocheld in het glaasje op de afbeelding is de iphone helemaal bedekt maar als je het aanbrengt is de boord NIET BEDEKT!! Jammer , hopelijks beschermt het de iphone helemaal, zal het moeten ondervinden!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke site en snelle levering Top!!!!!

Nvt

slechter dan verwacht

Mijn zoon kwam vandaag bij mij dat de screenprotector nu al niet meer plakt. Hier ben ik zeer ontevreden over.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel verstuurd, goed verpakt, prima glaasje en een duidelijke website. Ga zo door !!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle klantenservice, vriendelijk geholpen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De klant attenderen op andere mogelijkheden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

zeer snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Levert snel, Enigste in de hele wereld die een VOLLEDIGE screen protector levert. 2e keer besteld, dit keer is het beter dan de 1e keer.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

geen negatieve punten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

zeer goede service, beloftes worden nagekomen, bij eerste verzending was er schade, hebben gratis een nieuw product opgestuurd . dit is top

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

I love these covers. They are excellent quality for the price.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Top service. Oplossing gericht. Zijn niet alleen met winst bezig. Echr topper

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede service

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en goede producten

Het hoeft geen gwld te kosten om je product te track & tracen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle afhandeling Duidelijk assortiment Eenvoudig te gebruiken website Snelle bezorging Goede levering, het was goed genoeg verpakt De installatietool werkte perfect, echt ideaal. Heldere instructie(video)

De installatietool was krom, maar het werkte wel. Eigenlijk heb ik geen opmerkingen.

Ekkersrijt 4413

5692DL Son en breugel

Over Telefoonglaasje

Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!