Goed prijskwaliteit glasprotectie
Beste Milan, Dank je wel voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent met onze prijs/kwaliteit verhouding. Veel plezier van je aankoop en hopelijk tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Duidelijke website, eenvoudig bestelproces en snelle levering. Bij onjuiste bestelling snel oplossing door retourneren product. Wacht wel nog op terugontvangen geld, of voucher.
Beste Ruud, Dank je wel voor je uitgebreide review. Goed om te lezen dat je tevreden bent met de website en levering. Ik ga er van uit dat je retour snel verwerkt zal worden op de manier die je wenst! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Netjes op tijd bezorgd en de kwaliteit van het schermpje is erg goed.
Beste Frank, Dank je wel voor je 5-sterren beoordeling! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
De regel voor 1700 u besteld de volgende dag in huis. Gaat niet op
Beste Geert, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je bestelling met enige vertraging is bezorgd. Onze excuses hiervoor. Normaliter bezorgd PostNL de zendingen de volgende werkdag direct. We vinden het erg vervelend dat dit bij jou niet het geval was. Indien je ons een mailtje kunt sturen via [email protected] kijken we graag nog even wat we voor je kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Snelle levering en makkelijk te gebruiken
Beste Rob, Dank je wel voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Huawei P Smart 2020 screenprotector gehard glas Edge to Edge past perfect en snelle levering.
Beste Guy, Dank voor je mooie review. Goed om te lezen dat de screenprotector voor je Huawei P Smart 2020 naar wens is. Veel plezier van je aankoop en hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Zoals mag worden verwacht
Beste Gerria, Dank je wel voor je review. Goed om te lezen dat je bestelling naar je verwachting is. Hopelijk tot ziens in onze webshop. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Zoals steeds goede kwaliteit
Beste Niko, Dank je wel voor je beoordeling. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Goede instructievideo voor eenvoudige plaatsing en zeer goede kwaliteit
Beste Erik, Dank je wel voor je beoordeling. Goed om te lezen dat de instructievideo en kwaliteit naar wens zijn. Veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Snelle levering en goede kwaliteit
Beste Piet, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent met je Apple Watch screenprotector. Veel plezier van je aankoop en hopelijk tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Helaas heb ik een product ontvangen wat niet aan de verwachting voldeed. Dit wordt vervolgens zeer netjes behandeld en krijg een nieuw product toe gezonden
Beste Rob, Dank je wel voor je beoordeling. Goed om te vernemen dat onze klantenservice je verder heeft kunnen helpen met een passende oplossing. Hopelijk tot ziens in onze webshop. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Alles was naar wens
Beste P., Dank je wel voor je mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Zocht een pakketje waar voorfrontbescherming en fotolensbescherming samen in aanwezig was voor mijn iPhone dus ben ik tevreden.
Beste Jozef, Hartelijk dank voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent met je screen- en cameraprotector. Veel plezier van je aankoop en hopelijk tot ziens in onze webshop. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Dit beschermglaasje heeft mij heel veel kosten bespaard. Bij elke val is mijn telefoon zelf heel gebleven. Heel blij mee en tevreden over.
Beste Caro, Bedankt voor je beoordeling. Prettig te vernemen dat onze screenprotectors naar tevredenheid voor je werken! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Vaker bij telefoonglaasje besteld. Goeie producten en snelle levering.,
Beste Cora, Dank je wel voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je al enige tijd tevreden klant bij ons bent. Hopelijk tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Echt een top service.. Snelle levering en een prima service..
Beste Ton, Dank voor je 5-sterren beoordeling! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Het was netjes ingepakt
Beste Toon, Dank je wel voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent met de bestelling. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Na enige problemen met het aanbrengen van een UV screenprotector op mijn OnePlus kreeg ik kosteloos een vervangend product en een duidelijke uitleg om het deze keer wel juist te plaatsen.
Beste Stef, Bedankt voor je beoordeling! Veel plezier van je UV screenprotector. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
bestelde item snel geleverd en voldeed aan de omschrijving.
Beste Audry, Dank je wel voor je review. Goed om te lezen dat je bestelling snel werd geleverd en aan je verwachtingen voldoet. Veel plezier van je aankoop! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Mooie kwaliteit, makkelijk zelf aan te brengen. Levertijd wat langer fan vermeld op de website maar dit zal ook aan Post NL liggen
Beste Elizabeth, Dank je wel voor je mooie beoordeling. Onze excuses voor de vertraging met de bezorging! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Past prima en nauwelijks zichtbaar!
Beste Kees, Dank je wel voor je beoordeling. We zijn blij om te lezen dat de screenprotector naar wens is. Veel plezier er van en hopelijk tot ziens in onze webshop. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Beste Hannie, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Het was de 1e keer dat ik wat bestelde.Ik ben heel tevreden.
Beste Mijntje, Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Ik bestelde mijn screen protector ‘s nachts en kreeg ‘m een dag later door de brievenbus. Ik ben niet zo goed met aanbrengen van telefoonglaasjes maar het had alles wat je nodig hebt om je scherm volledig schoon en stofvrij te maken. Het glas voelt hetzelfde aan als een scherm zonder glaasje.
Beste Thom, Dank je wel voor je beoordeling. Goed om te lezen dat de screenprotector netjes op tijd is aangekomen en tevens goed aan te brengen was! Veel plezier van je screenprotector en hopelijk tot ziens in onze webshop. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Al vaker besteld en altijd snel in huis. Goede kwaliteit en prijs. Ook de service is top, pech dat er bij 1 een vuiltje in de screen protector zat bij levering maar kreeg keurig kosteloos een nieuwe opgestuurd.
Beste Melanie, Dank je wel voor je review. Goed om te lezen dat onze klantenservice je snel verder heeft kunnen helpen. Veel plezier van je aankoop en hopelijk tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Ekkersrijt 4413
5692DL Son en breugel
Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!