goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering, en duidelijke instructie in verpakking van het telefoonglaasje

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goed bezorgt en snel het protectie glas is goed aan te brengen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goedde screenprotectors en groot assortiment

Bij de screenprojector zou je 2 beschermlagen toe kunnen voegen dus niet alleen voor de plakkant maar ook voor de andere kant zodat je zonder schade debubels met een pasje weg kunt vegen en dan de laatste bescchermlaag weg kan halen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, goed producten en goede prijs.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering.

Bestelde product was geen glazen protector, maar plastic.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Had schade en contact gehad en was zonder problemen opgelost en nieuwe gekregen echt top

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Toen bleek dat de verkeerde screen protector opgestuurd was, is direct de juiste opgestuurd. Snel en vriendelijk opgelost.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Glaasjes sterker maken, binnen een dag zat er een scheur in

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Had een glaasje besteld en is niet binnen gekomen. Kreeg meteen een nieuwe opgestuurd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Glaasje beschadigd ontvangen, werd binnen een dag nieuw geleverd. Zeer tevreden over telefoonglaasje.nl, al meerdere malen besteld, prima service!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Artikel snel verzonden, echter ging artikel na 2 dagen al kapot. Na een klacht werd deze serieus genomen en artikel werd vervangen. Top service. Hier kun je met vertrouwen kopen. Mvg

goede service, goed behandeld

Paasactie iets vroeger aankondigen:)

Pluspunten

Genoeg porto erop doen ik krijg nu een brief dat ik 6.64 moet nabetalen daar jullie te weinig hebben gefrankeerd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke instructie.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel geleverd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bij vragen e.d. wordt er actief meegedacht. Telefonisch goed te bereiken. Service is perfect. Al meerdere malen een beschermglas besteld. Als de iPhone weer eens gestuiterd is en er een barst in het beschermglas zit, bestel ik weer een nieuwe. Ik heb er trouwens altijd één op voorraad want voor het geld hoef je het niet te laten. Op zich is het glas best sterk en gaat het niet altijd kapot na het vallen of stoten. Glas van de iPhone zelf is ook nog perfect. Telefoonglaasje heeft altijd leuke kortingen rond de feestdagen! Prima en betrouwbaar bedrijf. Ik ben er blij mee

Ik zou het niet weten. Top bedrijf.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Overzichtelijke site en snelle levering

Nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Erg goede service en duidelijke instructies voor aanbrengen. Nieuw glaasje gekregen nadat bleek om fabricage fout.

Fijn contact via mail bij afhandeling

Ekkersrijt 4413

5692DL Son en breugel

Over Telefoonglaasje

Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!