Pluspunten

Een uitleg over hoe het plaatsen van de screenprotector ontbreekt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en efficiënt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Groot assortiment, snelle verzending, goede verpakking. Heb de eerste screenprotector net geplaatst en kan dus nog geen oordeel geven over de kwaliteit.

slechter dan verwacht

De screenprotectort die ik heb besteld (iPhone 7 full cover glazen screenprotector) werkt niet prettig. Nadat ik deze heb geïnstalleerd werkt mijn touchscreen heel slecht. Het lijkt er op dat het glas gewoon te dik is. Heel irritant. Slecht product dus. Daarbij werd het ook een dag later geleverd dan gecommuniceerd op website.

voldoende, een redelijke ervaring

Betere kwaliteit glaasjes leveren

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering,gratis verzenden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Als je een opmerking in de bestelling plaatst word je bij twijfel gebeld. Echte service noem ik dat.

Beter kan voor mij echt niet

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel geleverd & super service!! De eerste keer plakte het glaasje niet lekker gelijkmatig vast, ik denk dat het tijdens verzending wat verbogen was geraakt, maar na 1 mailtje kreeg ik direct de vraag of ik zonder extra kosten een nieuw glaasje wilde ontvangen. 1 dag later ontving ik het nieuwe glaasje, en het werkt perfect. Telefoonglaasje, geweldig bedankt voor de service!

Pluspunten

reclame voor 12 uur besteld volgende dag ik huis kan beter. als je dat op zondag doet is het er dinsdag dat vertelt de reclame niet. voor de rest tevreden

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en komen hun afspraken na.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie kwaliteit beschermglas. Goed advies te vinden op de site en snel geleverd. M.b.v de handleiding is het plaatsen van het beschermglas zo gedaan.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super bedrijf snelle levering en goede service.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, goedkoop, werkt prima. Ik heb alleen dit telefoonglaasje en verder geen hoesje of bescherming. Mijn telefoon is 2 keer gevallen met een kleine barst in het telefoonglaasje als gevolg, maar mijn telefoon zelf is onbeschadigd. Nieuw telefoonglaasje er op en klaar.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en goed product

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De screenprotector was snel geleverd en zag er prima uit. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de levering en werd prima geholpen.

Berichtje bij zending van het pakketje.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Het glasplaatje plakt niet eens...

zeer slecht, onaanvaardbaar

Contact opgenomen met telefoonglaasje omdat ik niet tevreden ben met mijn full cover screen protector maar geen antwoord gekregen na een week. Mijn scherm resolutie is zwaar achteruit gegaan na het plaatsen van de protector dus ik zie alles een beetje wazig. Met de normale screen protector glas die ik vorige keer had besteld via hier was dit niet het geval.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

service is goed.

Er zit een luchtbel aan de bovenkant. Bij nader onderzoek zag ik een klein gaatje in het midden en 1 cm van de bovenkant van het glaasje. De luchtbel krijg ik er niet uit. Gaatje zat er al in toen ik het uit de verpakking haalde.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Het glaasje brak al binnen een dag...slechte kwaliteit glas.

Ekkersrijt 4413

5692DL Son en breugel

Over Telefoonglaasje

Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!