perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vlotte levering, prima product, nette prijs

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel geleverd en makkelijk aan te brengen met duidelijke instructies

Kwaliteit screenprotector

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Had mijn pakket een minuut voor tijd besteld zodat hij morgen in huis was en het was er de volgende dag, bij vele bedrijven mee gemaakt dat het dan toch nog een dag extra duurde, top dus!

Niks, alles was duidelijk en snel

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik had een verkeerde product besteld mail gestuurd binnen 20 minuten gewijzigd Top!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vlotte afhandeling en goeie communicatie

Levertijd in feestperiode kan beter worden ingeschat! Correcte vermelding dat combinatie met hoes niet evident is! Daardoor ontstaan er wat blaasjes omdat de hoes duwt tegen het glaasje!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Netjes vlot in huis

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Correcte afhandeling na niet levering (pakje verloren bij de post)

Verwijder vandaag voor 17u besteld, morgen bij u thuis, als u dit niet kunt garanderen...

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle verzending, goed assortiment.

Helaas is de screenprotector voor een Sony xperia x compact net te smal. Hierdoor wordt niet het gehele scherm bedekt. Er zijn aan beide zijden randen zichtbaar.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Had bestelling gekregen.Maar zat een barst in.Heb gemaild en kreeg meteen een reactie terug,dat ze mij een nieuw glaasje zouden sturen.De dag ernaar lag er een nieuw glaasje bij de post.En deze is perfect zonder extra kosten.

Geen verbeterpunt super service

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelheid EN : SERVICE

Geen !

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle leveringen

Het glaasje dat ik had besteld paste niet op de telefoon

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel besteld en geleverd

Glasje sluit niet goed aan op de S8. Zou een betere quality controle adviseren. De verzend en trace melding is er niet geweest

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vlotte levering van het telefoonglaasje voor mijn nieuwe Galaxy S8. Het paste precies en is inderdaad case-friendly. Het aanbrengen ervan is eenvoudig met behulp van de meegeleverde installatie tray.

Helaas het glaasje met zwarte rand besteld waardoor er aan de zijkant van het gebogen scherm licht onder het glaasje door schijnt. Maar dat ik meer een fout van mijzelf. Dus voor een gebogen scherm een glaasje zonder zwarte rand bestellen!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik bestelde een telefoonglaasje voor mijn samsung s7. Snel binnen gekregen en met de bijgeleverde handleiding mooi opgeplakt. Echter zat er na enkele dagen al een barst in het scherm zonder dat de telefoon was gevallen oid. Ik heb het bedrijf gemaild en kreeg zonder moeite een nieuwe opgestuurd. Heel fijn verlopen allemaal, ik zou hier zeker opnieuw wat kopen!

slechter dan verwacht

Pluspunten

goede service

Kwaliteit product.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

product kwam goed verpakt en snel binnen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

tot hiertoe geen, glaasje betaald maar niets gekregen :( mail gestuurd en geen antwoord op gekregen. Op de site staat dat mijn bestelling is afgehandeld?

communicatie verloopt niet echt vlot, vermelding op de site voor —.—u besteld is morgen in huis klopt hier niet echt! Beantwoord mails van uw klanten aub!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. goed aangekomen.

Ekkersrijt 4413

5692DL Son en breugel

Over Telefoonglaasje

Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!