slechter dan verwacht

Pluspunten

Service en contact verloopt prima. Snel geholpen nadat pakket niet was aangekomen.

Aangeboden product past niet op de telefoon. De screen Protector is te smal voor de telefoon

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk bedrijf dat geweldige service biedt. Een probleem met een screenprotector werd perfect opgelost. De communicatie naar de klant toe is ook zeer goed. Ik ben zeer tevreden over deze winkel.

Ik heb geen verbeterpunten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, netjes en duidelijke site

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service en snelle reactie bij vragen. Super!

Ben niet zo tevreden over de screenprotector die ik besteld heb. Waarschijnlijk is ie prima maar ik moet erg wennen aan de enorme druk die ik nu moet uitoefenen op het scherm om iets gedaan te krijgen. Je weet van te voren dat het scherm of het aangezicht van de telefoon 'wat minder mooi wordt' maar mijn Galaxy S8 is nu een glimding met vingerafdrukken die er snel op achterblijven. Dat is jammer. Het scherm zal ongetwijfeld heel blijven bij vallen of stoten. Daar gaat het uiteindelijk om natuurlijk. ;-)

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super snel geleverd. Duidelijke omschrijving op de achterkant van de verpakking. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Het recht plakken van het scherm valt niet meer. Miaschien bestaat het om een sjabloon bij te leveren. Dat het rechtplakken een eitje wordt.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle servies

we hebben een telefoonglaasje ontvangen die niet plakt zou u contact met ons willen nemen. blijft helaas niet zitten. mijn nummer is 0774664046

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering nette schreenprotector

geen plakstukjes meegeleverd voor het oplijnen van de protector voordat je het beschermlaagje eraf haalt. hierdoor zat hij bij mij niet recht en is bij het rechtzetten van de protector een luchtbel aan de rechter hoek ontstaan.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ondanks het feit dat mijn glazenscherm niet op mijn telefoon wilde zitten, nam dit bedrijf meteen contact op met mij. Ik heb in totaal twee keer een gratis nieuwe scherm mogen ontvangen. Maar helaas hadden deze 2 slechte invloed op mijn touchscreen. Afgezien van het product zelf, heeft dit bedrijf een uitstekende klantenservice.

Het product dat ik aanschafte was een glazenscherm voor op mijn galaxy s8, helaas bleek deze een paar mm te breed te zijn, waardoor er lucht onder in het glas naar binnen kon. Hierdoor bleef het glas niet op zijn plaats en bewoog het steeds. Ook kon ik mijn touchscreen niet meer gebruiken. Na 1 uur goed gedrukt te hebben op het scherm, bleek er niks veranderd te zijn. De randen van het scherm plakten wel nog goed aan mijn vingers. Toen heb ik het scherm uit woede door midden gebroken en weggegooid. Weggegooid geld.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima spul. De geleverde glaasjes zijn ook echt goed opmaat. Met een One Plus One gaat het vaak fout. Dit keer niet. Super goed!

Bezorg tijd mocht iets korter.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie en meer dan goed service! Ook bij e.v.t. problemen is er een snelle communicatie en zeer goede oplossing. Zeer aanbevelenswaardig!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Telefoonglaasjes en prijzen waren OK

Levertijd was meer dan een week.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel Goed

slechter dan verwacht

Pluspunten

Levertijd is goed.

Het glaasje dat geleverd is. Dekt niet het gehele scherm. Dat had ik wel verwacht. Product voldoet hiermee niet aan de verwachting.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en prima kwaliteit

zeer slecht, onaanvaardbaar

Glas voor de Oneplus 3T past niet. Het is min 3mm te klein. En het is dus geen gezicht. Streep door je tekst en tijd heen. Jammer.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Afspraken worden nageleefd

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Emails lezen en erop reageren en ernaar handelen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en precies wat ik besteld had.

Niet echt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Benodigde product snel te vinden en zeer snelle levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Netjes afgeleverd

Het alcoholdoekje was uitgedroogd en werkte dus niet

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk overzicht van hun web page. Redelijk snel geleverd.

Het kiezen van een bezorg moment. Meerdere keuzes leveren. Het product wat ik besteld had pastte net niet goed op een cover. Wellicht dat jullie in de toekomst dit mee kunnen nemen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede afhandeling retourzending.

Maak het mogelijk om met het serienummer van je telefoon een bestelling te plaatsen. Hiermee voorkom je dat een verkeerd product besteld wordt.

Ekkersrijt 4413

5692DL Son en breugel

Over Telefoonglaasje

Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!