perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

erg prettige communicatie met medewerkers van Telefoonglaasje. Ondanks dat ik zelf een verkeerde screenprotector had besteld voor mijn telefoon, hebben ze kostenloos mij voorzien van de juiste!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bestelde een glaasje, dit kwam stuk aan. Mail gestuurd met foto, de volgende dag werd meteen een nieuw glaasje opgestuurd (niet stuk), goede service.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel geleverd, gratis retour

Duidelijkheid over product in dit geval iets te mager, product was niet wat ik er van verwachtte.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Nul kreeg niet wat ik wou hebben was gescheurt en niet van glas retour gestuurt dus ik wil zo snel mogelijk mijn centen terug

Niks

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie en bovenal een goed product

slechter dan verwacht

Pluspunten

Zeer snelle levering en duidelijke communicatie

Ondanks de goede verpakking was het glaasje toch stuk/beschadigd.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Betaling en levering waren correct.

Ik heb een beschermglas van het huismerk van telefoonglaasje gekocht. Zonder aanwijsbare oorzaak is het glas binnen 1 dag kapot gegaan. Doordat de lijm alleen aan de randen zit komt er bovendien snel stof onder het glas via de openingen voor o.a. de vingerprint scanner

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mijn bestelling binnengekregen en op mijn galaxy a5 een full screenprotecter gekregen, wat perfect past!!

In de beschrijving staat, randen stevig aan drukken.. maar met het stevig aandrukke een barst erin gedrukt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mijn glaasje was gebroken geleverd, maar ik kon snel en gemakkelijk een nieuw exemplaar krijgen!

Ik weet het even niet

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heldere uitleg gemakkelijke bestelling

Pluspunten

Slecht product. Instructies opgevolgd, maar er zat binnen een week stof onder het glas.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en precies zoals ik het wil.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Top. Netjes op tijd geleverd zoals beloofd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Altijd snel en keurig verpakt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Lossen fouten in levering erg goed op. Hele sterke service!!!

koppeling tussen verschillende systemen was oorzaak van te late levering. Is echter fantastisch opgelost!

voldoende, een redelijke ervaring

Levering binnen 24 uur

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt. Doen precies wat ze zeggen.

Nvt, helemaal tevreden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

I ordered two tempered glass screen protectors. One for the Iphone 7 and one for the Samsung S7. Both were of good quality and with the instructions easy to apply. It is a good product which will prevent your screen from breaking and that will save you a lot of money. It has saved me a lot of money, thanks to a good friend who recommended Telefoonglaasje.nl

Pluspunten

Vorige week een screenprotector van gehard glas voor mijn Samsung S7 Edge besteld. Totaal niet wat ik had verwacht. Screenprotector bestaat niet uit puur gehard glas (zoals bij eerdere aankopen voor mijn vorige smartphone) maar is opgebouwd uit een glaslaagje tussen twee plastic lagen. Ondanks nauwkeurige bevestiging volgens de bijgeleverde handleiding is de sensitiviteit van het touchscreen dramatisch afgenomen. Waardeloos product.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service! Gratis verzendkosten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Product is snel en goed geleverd. Prima op de hoogte gehouden van de bestelling en levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima service en nette levertermijn

Pluspunten

Het glaasje is van plastic, niet van glas. Totaal niet beschermend. Veel te klein voor mijn telefoon scherm Nooit meer hier bestellen, zonde van mijn geld.

Ekkersrijt 4413

5692DL Son en breugel

Over Telefoonglaasje

Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!