zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle l

Glaasje is te klein voor de telefoon waarvoor het bedoeld is. Ziet er niet uit zo. Helaas.

Pluspunten

glaasje laat na een paar dagen al los, ondanks dat ik alle voorschriften netjes opgevolgd had.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer snelle levering en een goed product

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Product nooit ontvangen

Producten wel leveren?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Het is een goede en mooie screenprotector.

Besteed minder geld aan de verpakking. Je kan beter het product goedkoper maken of hogere kwaliteit doekjes.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Goed qua overzicht website en assortiment. Ook bezorg tijd is goed

Product is niet optimaal en wat ik verwachtte, er staat bij voor de one plus 3(t), echter is het niet het gehele scherm, zowel links als rechts een paar millimeter niet bedekt waardoor het echt lelijk maakt...

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, geen doekjes om gewonden. Heel tevreden over het product

Track and trace.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Kwaliteit en pasvorm van de gelverde screenprotector goed. Eerste product fout geleverd, maar zeer snel naar tevredenheid opgelost.

Extra controle of verzending klopt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service. Mijn screenprotector werkte niet goed door mijn hoesje. Van telefoonglaasje kreeg ik kosteloos een kleinere screenprotector die wel met mijn hoesje samenwerkt.

Pluspunten

Het telefoon glaasje was veel te klein voor mijn scherm. Paste niet.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede verpakking, maar ook. Goed uitziend. Goed verpakt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

- Snelle service - Doen niet moeilijk als de bestelling verkeerd is - Klantvriendelijk - Goed bereikbaar

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snelle en goede service

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Fijne producten, makkelijke website en goede prijs. Zelfs de klantenservice is fijn en behulpzaam, vorige keer kwam er 1 gebroken aan. Had de volgende dag een nieuwe!

Nog geen gevonden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering super kwaliteit! Bedankt!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De levering was snel en op de aangegeven dag.

Het product zelf is erg dik en om deze reden is typen ontzettend lastig geworden. Ik verwacht dat de screenprotector geen invloed zou hebben op mijn telefoon maar helaas valt dit dus erg tegen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Helaas zat er geen schoonmaak doekje in het zakje. Waardoor er nu kleine stofpluisjes onder het schermpje zit.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Zeer snelle levering, goede retourvoorwaarden.

Slecht artikel verkocht, zeker gezien de prijs.

slechter dan verwacht

Pluspunten

snel geleverd

Product paste helemaal niet (voor Galaxy A5 (2015)) en het vochtige doekje was uitgedroogd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ging snel en prima

Geen.

Pluspunten

Minpunten van het product: - Scherm gevoeligheid is slechter, moet vaker 2x drukken. - Edges zijn helemaal een drama en moet ik vaan doordrukken.

slechter dan verwacht

Pluspunten

snelle levering, maar geen feedback na inleveren geleverd product die niet past voor product waarvoor het bedoeld was. Had verwacht een reactie een dag nadat ik persoonlijk de bestelde goederen had ingeleverd met een brief als bijlage. desondanks zou ik van u een reactie willen ontvangen betreft de financiële afwikkeling restitutie van mijn betaling. vriendelijke groet, Henri Vervoort

beter feedback geen uitstraling ( was met inleveren op adres in Eindhoven) niet echt hartelijk ontvangen en kortaf. Sympathie straalt er niet van af en men zou wat spontaner kunnen zijn waarbij een klant er van uitgaat dat alles goed word geregeld en afgewerkt zoals een echte ondernemer hoort te handelen.

Ekkersrijt 4413

5692DL Son en breugel

Over Telefoonglaasje

Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!