perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering!

slechter dan verwacht

Pluspunten

Product voldoet niet aan de verwachting. Na een week al diverse barsten in het telefoonglas.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel geleverd heel positief

Betere handleiding bij het geleverde product

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Nadta we een gebarsten telefoonglaasje toegestuurd hadden gekregen wat misschien wel door post.nl is gebeurd, was een telefoontje genoeg om een nieuwe toegezonden te krijgen TOP!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Service is goed!

Het product wat ik besteld heb, is niet van denderende kwaliteit.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

C

F

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk bestellen zonder een profiel aan te maken en de bezorging was sneller dan verwacht.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles snel en goed verzorgd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel na mijn beoordeling heeft Telefoonglaasje contact met mij opgenomen mbt mijn bevindingen en heeft mij keurig een alternatief aangeboden voor een protector. Geheel gratis. Alle lof voor hun inzet en service.

Glaasje is bijna een halve cm. te klein voor het telefoontoestel waarvoor best. (OnePlus 3T). Randjes plakken niet goed vast.

Pluspunten

Graag het juiste artikel leveren. Deze protector past niet op de telefoon die op de order en pakbon vermeld zijn. Er staat überhaupt geen type aanduiding op de protector en de verpakking.

zeer slecht, onaanvaardbaar

slechte protectors komt vuil en vocht nu all achter en sluit niet goed aan op het scherm samsung s7 edge

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kwam snel aan. Blijft opzich prima zitten, werkt goed, breekt niet snel. Prima product.

Het glaasje is niet even groot als het scherm van de telefoon zelf, en het overdekt ook over een van de gaatjes aan de voorkant van het scherm. Ook blijf het niet heel erg goed plakken aan de buitenkant.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en alles oké

slechter dan verwacht

Pluspunten

Super snelle levering

Helaas komt er snel lucht onder de randen waardoor het scherm slecht reageert op aanraking en er komt vuil onder te zitten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, product zoals aangegeven.

Doosje was een beetje gedeukt, voor de rest dikke prima!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Hij was kapot toen ik hem uitpakte

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

alles prima,geen klachten,vlugge levering

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en nette levering

Glaasje houdt overal ongeveer half cm over tot de rand, plus randen van t glaasje geven regenboog effect. Ook de zogenaamde fb korting niet gekregen bij de betaling doordat Ideal niet direct goed ging.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prijs/kwaliteit Snel

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Dat mijn defecten glasje bij melden de zelfde dag nog een nieuwe word opgestuurd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle afhandeling nette berichtgeving

het glaasje past net maar zou denk ik idealiter iets groter moeten zijn voor iphone 7

Ekkersrijt 4413

5692DL Son en breugel

Over Telefoonglaasje

Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!