Snel en juist

Screensaver van prima kwaliteit, jammer dat mijn telefoonhoes de rand omhoog drukt. Ligt waarschijnlijk aan hoes

Alles perfect naar wens

Altijd snel geleverd

Super snelle levering en fantastisch tempered glass

Een super goed product en zeer correcte en snelle levering

Goed product en mooie ondersteuning

Het glaasje was snel geleverd. Bevestiging as eenvoudig dankzij een goede online handleiding

Тор

Tevreden

Prijs-Kwaliteit is top

Goede prijs kwaliteit verhouding! Ik heb een mooie screen protector die ik prima zelf kon vastmaken.

2 nieuwe screenprotectors snel geleverd

2 nieuwe screenprotectors besteld voor onze telefoons, 1 reserve en 1 om een kapotte screenprotector te vervangen die gelukkig zijn werk goed gedaan had, screenprotector stuk, telefoonscherm nog heel

Vriendelijk geholpen en snelle levering

Via de chat contact opgenomen. Zeer accuraat en vriendelijk geholpen. Bestelling vlot geleverd, netjes verpakt.

Alles correct afgehandeld.

Snelle en uitstekende levering van het bestelde

Goed en snel

SUPER TEVREDEN

DUIDELIJKE WEBSITE, VEEL KEUZE, MAKKELIJK TE BESTELLEN, GOEDE UP-DATE WAT ER MET JE BESTELLING GEBEURDT

Prima, goede kwaliteit

Lekker vlot geregeld, het lijkt alsof ik een nieuwe telefoon heb. Aanrader!

Tevreden over Telefoonglaasje

Goed verpakt, redelijk op tijd afgeleverd

Duidelijke website, mooi product en snel geleverd

Duidelijk website waar je eenvoudig het juiste product kunt vinden. Vervolgens snel geleverd en een goed product

Topmateriaal! Zeer snel geleverd en alles naar wens.

Alles verliep probleemloos. Goede uitleg op het doosje zodat het glaasje supergemakkelijk te plaatsen is. Een tevreden klant:)

de goedkoopste én...

Sneller ontvangen dan werd aangekondigd...

Prima geregeld

Goeie productkeuze tegen een aantrekkelijke prijs en afhandeling netjes op tijd, kortom zeer tevreden

Lekker snel

Mooi product. Goede montage beschrijving

Snel, op tijd en een prima website.

Prima assortiment, gewoon prima!

snelle levering en goed product

smiddags besteld volgende ochtend al in huis product zoals omschreven en netjes verpakt

Snelle en correcte levering!

Zeer snel en correct geleverd. De opties in de menu's op de site zijn duidelijk.

Direct geleverd goede kwaliteit product, kan niet beter

na bestelling direct met de eerste post geleverd. goed verpakt en goed product.

Heel tevreden

Ik ben tevrededen.

goede service

Top product

Goed artikel en altijd snel geleverd.

Ekkersrijt 4413

5692DL Son en breugel

Over Telefoonglaasje

Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!