zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Waardeloze service - je krijgt ze telefonisch nooit te pakken en op mail reageren ze ook niet. Ik heb een factuur nodig voor de administratie, maar blijkbaar krijgen ze dit niet voor elkaar. 1 keer maar nooit weer. Na het versturen van nog 5 mails en uiteindelijk deze klacht indienen is het alsnog geregeld.

Zorg dat je bereikbaar bent voor vragen en kom je afspraken na!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Screenprotector besteld, en zoals beloofd de volgende dag in huis. Helemaal top!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Lever je product zonder dat het glaasje al kapot is... En als er dan om een vervangend product gevraagd wordt, dan niets meer van je laten horen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Goede producten. Igv klacht zeer correcte afhandeling.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Quick delivery! Very happy with my order.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en redelijke prijs

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Hele goede service. Spontaan vervangend product ontvangen na dat ik niet tevreden was. Alhoewel het hetzelfde product betrof was het toch ietsjes beter dan wat ik had.

Misschien een wat betere kwaliteit voeren van sommige producten?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en een goed product. Na een ongelukje bij het aanbrengen van het product, heb ik zonder probleem een nieuw product opgestuurd gekregen! Top!

De rode sticker op de screenprotector zit om de beschermfolie eraf te halen, werkt niet zoals hij hoort (in mijn geval dan)

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

T kwam redelijk snel

Screenprotector is nu al stuk er zit een barst in. En t komt niet door mij

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hele goede service!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Op tijd geleverd.

Mijn onderbouwde (negatieve) review over een full-cover screenprotector voor de iPhone 7 werd niet geplaatst. Dit terwijl ik duidelijk heb aangegeven waarom en hoe ik vond dat het product te kort schoot. Hiernaast heb ik eerder een vraag gesteld over het product (op de website, geplaatst binnen 1 dag) waarop een antwoord werd gegeven dat niet overeenkwam met de werkelijkheid.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Even een ontvangstbevestiging sturen is niet overbodig

slechter dan verwacht

Pluspunten

Glaasje na 1 dag al gescheurd. Weggegooid geld.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Het product is snel bezorgd

Ik heb geen bevestigingmail gekregen en dat zat me wel tegen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Klantenservice was vriendelijk en erg behulpzaam bij het oplossen van mijn probleem, een verkeerde formaat glazen screenprotector ontvangen. Ik ben daar zeer tevreden over. Daarnaast is de glazen screenprotector een prima product.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb nog geen bestelling ontvangen maar ik krijg al verschillende mails om een evaluatie in te vullen. Nochtans duurt NL->BE verzending heel kort.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geen negatieve, snelle levering en topkwaliteit

geen, niet nodig

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en goede service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel. Product is goed

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle verzending

Mijn bestelde glazen protector voor de S7 zit niet goed op mijn scherm. Hij plakt niet goed en laat los. Ook reageert mijn mobiel niet meer op aanrakingen en moet ik hard duwen om iets in te drukken. Ik ben hier niet blij mee en hoop op een oplossing

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en accurate afhandeling van bestelling

Ekkersrijt 4413

5692DL Son en breugel

Over Telefoonglaasje

Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!