tevreden

Mijn eerste bestelling is om onbekende reden nooit toegekomen maar de klantendienst heeft mij snel geholpen en een vervanging opgestuurd.

Levering goed en snel!

Toen bleek dat er iets niet goed bleek te zijn werd ik heel goed geholpen en het probleem opgelost!

Netjes geholpen (chat) en vlot geleverd

Het was niet 100% zeker of mijn Huawei P30 Pro N.E. nog in het originele hoesje zou passen met deze beschermer. Men adviseerde om hem te bestellen en te "passen" zonder het folie te verwijderen. Zou het dan niet meer passen, dan kon ik het terugsturen. Heel keurig! Enige minpuntje: het beschermglaasje voor de camera bestaat uit één glaasje waardoor de flitser en de 2e cameralens niet beschermd zijn. Dit wist ik van tevoren maar toch jammer dat het niet een compleet setje is.

Geweldig!

Order worden snel en netjes geleverd. Service is uitstekend! 2 x telefonisch contact gehad, ben uitermate vriendelijk geholpen.

Super kwaliteit met handige tools

Bij het zoeken naar een vervangend beschermglaasje kwam ik diverse leveranciers tegen welke niet de WOW-factor gaven. Toen ik op Telefoonglaasje.nl kwam kreeg ik deze WOW-factor wel. De levering ging zéér vlot, het product is van super kwaliteit en wordt geleverd met handige tools waarmee het toepassen van het beschermglaasje in één minuut is uitgevoerd.

Echt geweldige service!

Bestelling geplaatst en ondanks alle drukte de volgende dag binnen! Zeer tevreden over telefoonglaasje

Nu al meerdere keren iets besteld en ik kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben. Altijd een snelle levering.

Snel gestuurd en goed product

Lekker bezig Gewoon goed geleverd en prima prima product

Snelle levering en goed product

Glaasje voor de iPhone 11 met randen besteld. Was er snel en door de zwarte rand zie je bijna niet dat er een glaasje op zit!

enorm snelle en fijne levering

Snel en veilig aangekregen en makkelijk te gebruiken! Top

Goed. Zal zeker weer hier bestellen.

Goed vlot afgehandeld. Alleen post had een foutje/ongelukje gehad waardoor de bestelling later als verwacht binnen was. Daar kunnen jullie niets aan doen. Verder was de omschrijving van de camera protectie onduidelijk en niet te vinden door mij via de qr-code. Dat is dus niet helemaal goed gegaan.

Kwalitatief en goede pasvorm

Kwalitatief en goede pasvorm

snelle service

Service was optimaal. Kreeg duidelijke updates over de verzending en het bestelde product was zoals beloofd binnen gekomen. Goede service en mooie producten voor een schappelijke prijs

Snelle levering, erg goed product

Gezien eerdere slechte ervaringen met screenprotectors voor een telefoon met een vingerafdrukscanner in het scherm, was ik in eerste instantie best sceptisch, maar na het lezen van meerdere reviews, wilde ik toch een screenprotector van Telefoonglaasje proberen. De levering was vrij vlot, de informatie bij de bestelde protector was duidelijk en gaf ook een link naar een filmpje over hoe te plaatsen. Het plaatsen zelf ging erg makkelijk met bijgeleverd frame. Doordat het materiaal bij de vingerafdrukscanner anders lijkt te zijn dan de rest van het scherm (wat wel te zien is, maar ik vind het niet storend meer), werkt mijn vingerafdrukscanner nog helemaal goed. De screenprotector voor de camera was helaas veel lastiger aan te brengen, er kwam geen informatie bij en het loskrijgen van het glas van de beschermfolie was bijna niet te doen zonder het glas aan te raken. Uiteindelijk lukte het wel, maar het was een hoop gepriegel, misschien heb ik het niet gedaan zoals het gemoeten had, dus een eventuele handleiding had welkom geweest.

Precies zoals omschreven

Gewoon goed.

super product en levering

een super product, hetzelfde als dat je bij een telefoonwinkel kan kopen. een goeie beschrijving erbij hoe je hem zelf kan 'installeren' ook met een vinger scanner! super makkelijk te doen en werkt perfect!

Zeer oplossingsgericht!

Screen besteld voor mijn Galaxy S20+. Na het aanbrengen bleek de vingerafdruk niet te functioneren. Dit gereclameerd en men besloot direct een tweede screen te sturen. Deze werkte verder probleemloos. Kortom, de klantenservice staat op een hoog peil. Ben heel blij met mijn screen.

Uitstekende producten

De glazen screenprotectors zijn van prima kwaliteit en het installeren is nog nooit mis gegaan. Het nadeel is dat de zwarte rand ietsjes ruim is waardoor een klein deel van het scherm bedekt wordt.

Zeer snelle bezorging. prijs technisch zeer goed

Netjes verzorgd

Keurig nette verpakking. Glaasje ziet er mooi uit.

Goede kwaliteit

Snelle levering en goed product

Goede en snelle levering. Product is goed verpakt. Duidelijke uitleg over het aanbrengen.

Zoals het hoort, bovendien top glaasjes1

Prima verzorgd en zeer netjes verpakt!

Goede eerste ervaring met "telefoonglaasje". 4 horlogebandjes besteld en die zijn perfect voor de Applewatch. Je zou ze met goed zoeken nog iets voordeliger kunnen krijgen maar echt marginaal. Dan is de erg goede verpakking zeker de moeite waard. Zeker als je e.e.a. als kado zou geven... De volgende dag bezorging werd in dit geval niet gehaald maar dat gebeurt nu bij veel bedrijven in deze Coronaperiode. Al met al zeker aan te bevelen!

Ekkersrijt 4413

5692DL Son en breugel

Over Telefoonglaasje

Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!