Super snelle levering ondank Corona. Echt top en mooie kwaliteit!

Blij mee!

Mooi glas, brengt super makkelijk aan, geen luchtbubbels! Ik ben fan!

Ondanks Corona was de levering toch nog zeer snel

Het product voldeed volledig aan de verwachtingen en de levering zeer snel ondanks Corona waardoor de levertijd meerendeels veel langer is

Topper!

Duidelijke uitleg en zo gepiept :) Zelfs voor een vrouw hihihi

Keurig

Als gewend makkelijke bestelling en snelle verwerking van goed product.

Grote blij

Zoals verwacht, gewoon top. Screenprotectors ontvangen, volledig dekkend en de plaklaag zit over de hele oppervlakte. Snelle levering ook! Website is wel een beetje krom. Bij de bestelling in december 2020 stond dat de leverdatum april 2020 zou zijn. Bestelling van een enkele screenprotector kon niet, maar een set van twee wel. Thuisgestuurd was dat uiteindelijk gewoon twee losse screenprotectors, dus een enkele had dan ook gewoon gekund lijkt mij toch?

Top profuct

Prima levering en super glas voor mijn iPhone.

Prima levering en super glas voor mijn iPhone.

super product

Snelle levering en het product was goed te bevestigen. Met de beschrijving en bijgeleverde schoonmaakdoekjes was het bevestigen van het beschermglas een fluitje van een cent. Alleen de bescherming voor de camera was wat lastiger. Ik ben wel even bezig geweest om het beschermglaasje van de plaklaag af te krijgen. Hier miste ik wel een beschrijving. Eenmaal los was het ook zo gedaan

top

top produkt

Gemakkelijk op te plakken

Gemakkelijk op te plakken zonder lucht bellen en het glaasje bedekt het gehele scherm.

Snelle levering, makkelijk te plaatsen

Snelle levering, makkelijk te plaatsen.

Toppie

Prima service. Snelle levering met een handig aanbrengtool. Nadat ik bij een andere webshop een glass screen protector had gekocht welke op hun site werd aanbevolen maar achteraf niet werkte (vingerafdruk) ben ik verder gaan zoeken omdat ze qua service niets konden doen! Deze werd door jullie aanbevolen en opgemerkt dat vingerafdruk wel zou moeten werken. En dat is ook juist. Soms moet je even harder drukken maar dat is logisch. Rondje bij de vingerafdruksensor vind ik verder niet storend als de mobiel aan is.

Ik ben echt super geholpen. Er was iets niet goed gegaan met de bestelling en dit werd meteen opgepakt en hersteld. Nog fijner vond ik het dat ik nog extra geholpen werd door dat er met mij werd meegedacht.

Gewoon top

Eerst glaasje via bol.com besteld. Nu gewoon altijd via jullie site. Top en snel geleverd

Goed en snel

Goed en snel

Uitstekende kwaliteit!

Voor mijzelf en voor anderen bestel ik graag deze telefoonglaasjes. En ze hebben al menig telefoon gered tijdens een val. Absolute aanrader!

Artikel is prima, alleen de levering laat te wensen over !

De bestelling ging heel vlot, het artikel ziet er degelijk uit zoals omschreven. Alleen de levering laat te wensen over, het heeft ruim 5 dagen geduurd, voordat ik het artikel daadwerkelijk in hadden had. Volgens de omschrijving bij de bestelling staat vandaag besteld, morgen in huis ! Dat de levering langer duurt vind ik niet zo erg, maar het feit dat je niet wordt geïnformeerd vind ik erg.! Hopelijk pakt telefoonglaasje dit op en nemen ze een andere vervoerder voor de levering van hun producten ! Voor nu geef ik ja bij aanbevelen, maar bij de volgende slechte ervaring wordt het een harde NEE, dit omdat ik dan hoop dat het vervoer ook goed wordt geregeld.

Zeer goede ervaring. Aan te bevelen.

Correcte prijs, goede kwaliteit, snelle levering

snelle en correcte levering

zoals altijd een hele positieve ervaring.

Snel en naar verwachting

Snelle service, goeie kwaliteit, beste prijs!

Screenprotector gekocht voor de Samsung S20 Ultra. De fingerprint scanner werkt nog perfect (wat met de meeste niet het gevalis), en de kwaliteit van de screenprotector is beter dan verwacht. Ik heb meteen een reserve gekocht in geval deze stuk gaat.

Goede kwaliteit

Vlotte levering, goede kwaliteit!

Super goede kwaliteit

Snel geleverd en top kwaliteit

Prima beschermglaasjes

Zo vlak voor de Kerst in deze lockdown duurde de levering net iets langer dan normaal, maar toch nog binnen een paar dagen. De naam telefoonglaasje.nl schrok mij een beetje af, maar prima website, goede communicatie en prima glaasjes ( vermoed ik, telefoon is gelukkig nog niet gevallen )

Ekkersrijt 4413

5692DL Son en breugel

Over Telefoonglaasje

Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!