snelle service en goed product

snelle service en goed product

Gewoon goed

Nog niet nodig gehad .. . Maar snel geleverd

prima product

rap verzonden prima product met perfecte pasvorm probleemloze afhandeling!

Super service

Bestelling was kwijtgeraakt. Zonder mankeren nieuwe verzending en gratis

Goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit

alles is perfect verlopen

niks op aan te merken goede winkel, goede levering.

Ik ben erg goed geholpen. Goede service.

Goed en vlot geleverd

Uitstekende bescherming

Mooi product en goede bescherming !! vlot geleverd.

Goede service en prima kwaliteit

Product is snel geleverd. Tweede keer dat ik bij telefoonglaasje bestel en ben wederom zeer tevreden over het product.

Goed product!

Verzending duurde even, December dus begrijpelijk. Product zelf was voortreffelijk. Kit om telefoon voor te bereiden werkte heel goed, de protector werkte goed en ziet er netjes uit. Instructies waren heel helder en het was milieubewust verpakt. Goeie deal!

Snel. Top materiaal.

Aanbevolen.

Prettig en makkelijk

Stevig en degelijk scherm, makkelijk aan te brengen.

Altijd weer een snelle levering

Producten worden snel geleverd. De telefoonglaasjes voor mijn Samsung telefoon koop ik altijd hier. De producten zijn goed en de klantenservice is zeer vriendelijk.

Goede snelle service. Netjes.

Tevreden

Van de week een screenprotector besteld en 2 dagen later was het al binnen. Er zit een goede duidelijke uitleg bij over hoe je de screenprotector moet aanbrengen, ook zit er een QR code bij. Als je deze scant kom je op de site en daar staan 3 filmpjes waar ze het voordoen. Voor verschillende soorten schermen. Super duidelijk allemaal! Jet genoeg uitleg en goede moed ging ik aan de slag om hem aan te brengen. Hij zat gelukkig in 1 keer goed, en ook nog eens zonder bubbels! Ook reageert mijn scherm nog hetzelfde dan eerst op aanraking. Kortom: ik ben erg tevreden!

Geweldige service

Geweldige service ! Bij ontvangst bleek er een verkeerd glas in te zitten, 1 belletje en opgelost. Wel heb ik als opmerking plaats de maten van de tel glaasjes erbij !

Goede kwaliteit voor een mooie prijs

Dankzij Black Friday waren de schermpjes die ik nodig had extra scherp geprijsd. Ik was blij verrast toen ze binnen waren en gelijk goed aan te brengen waren. De snelheid van de levering was door Black Friday wat vertraagd, dat was jammer, maar daar kan Telefoonglaasje niks aan doen natuurlijk. Groot voordeel was de achteraf betalen-service via Klarna. Dit geeft een veilig gevoel.

Voldoet zeker aan de verwachtingen

Cover en glaasje voor mijn nieuwe telefoon besteld. Snelle levering en prima voorwaarden. Goed verpakt. Kortom: TOP.

Super geweldig top

de beste webshop voor tempred glass en meer

VERY SATISFIED!!

KEEP UP THE GOOD WORK!! VERY PROFESSIONAL. GREAT PRODUCT!!

Super betrouwbaar en goede service

De beste aanrader op het internet, kwaliteit is meer dan goed en glaasje gaat jaren mee zonder krassen. Tevens is het glas super glad en heb je niet door dat er überhaupt een glaasje op zit.

Goed verzorgd pakketje, goede prijs

Goede glaasjes voor een goede prijs. Alles aanwezig in het doosje om het glaasje goed aan te brengen. Hoi0

Ekkersrijt 4413

5692DL Son en breugel

Over Telefoonglaasje

Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!