Goede shop, snelle levering.

Fijn dat je geen verzendkosten betaald en toch de bestelling snel geleverd krijgt.

Top Service

Na dat ik mijn eerste glaasje had besteld en die op mijn telefoon zat paste mijn telefoonhoesje er niet om heen zonder het glaasje op te tillen. Ik heb hier over gebeld en er werd een nieuw glaasje opgestuurd die wel paste met mijn hoesje. Na een 2 weken wachten kreeg ik gratis en voor niets het nieuwe glaasje. En die past! Hartstikke bedankt

Prima ervaring

Zoals altijd als ik bij Telefoonglaasje bestel werd mijn bestelling weer vlot geleverd. Het product was gemakkelijk te bevestigen op mijn telefoon.

Precies wat ik nodig had

Vlotte levering, bovendien gratis. Uitstekende kwaliteit, dezelfde screenprotector heeft al 2 keer mijn toestel van een Total loss gevrijwaard.

Heel goed.

De bestelling ging vlot. Mijn product kwam enkele dagen later aan. Het zat goed verpakt. De instructies waren duidelijk.

Je krijgt precies geleverd wat je wilt

Prima service! Binnen twee dagen afgeleverd en het past op de millimeter nauwkeurig op mijn telefoon. Daar deed ik het ook voor.

Snelle levering, goede kwaliteit

De screen protector werd snel geleverd en past perfect op mijn telefoon

Zoals beschreven heb ik het glaasje ontvangen en past perfect

Zeer vlotte levering

Product voldoet aan de eisen. Vlotte levering

Ik had een screenprotector besteld,bij aflevering bleek deze geheel gebarsten, Heb mail met bijgaand een foto gestuurd,de volgende dag werd een nieuwe afgeleverd,goede service en snel. Goede kwaliteit blijft goed zitten en bij val bvb vang glas alles op waardoor geen beschadigingen aan screen. Aanrader.

Prima hoesje en glaasje!

Zeer goede ervaring.

Goede en snelle service en levering.

Snel verzonden en leuke prijs

Glaasje voor SE besteld en volgende dag binnen.

Prima levering, marktconforme prijs

Prima en snelle levering Duidelijke gebruiksaanwijzing Groot assortiment, ook voor de "oudere" modellen. Prettige site; eenvoudig bestellen. Goede prijs.

Top! Nooit meer een ander beschermglaasje.

Hele fijne glaasjes. Keer iets mis gegaan en supergoede service van telefoonglaasje.nl Ik raad het iedereen aan.

Helemaal top!

Een edge to edge glaasje besteld. Makkelijk te plaatsen en je ziet echt niet dat er een glaasje op zit.

Service en producten zijn prima

Snel en goed

Steeds een correcte afhandeling

Snelle levering en alles was onbeschadigd.

Na bestelling kwamen de bestelde screenprotectors snel binnen in een bubbeltjesenvelop. Allemaal netjes verpakt met schoonmaakdoekjes erbij.

Mooie screenprotector. Heb bij een vorige bestelling problemen gehad met het scheuren van de protector. Dit is op een prettige manier opgelost, heb met een nieuw exemplaar een lange tijd kunnen doen.

Topsite

Snelle levering en makkelijke zoekgelegenheid. TOP

Zeer snel geleverd!

Duidelijke informatie op de website en communicatie over mijn bestelling + snelle levering. Niks op aan te merken dus :) Bedankt!!

Snel geleverd en goede service!

Snel geleverd en goede service! Bij niet op voorraad wordt je geld teruggestort.

zeer snelle correcte levering

zeer goed

Ekkersrijt 4413

5692DL Son en breugel

Over Telefoonglaasje

Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!