Correcte afhandeling/snelle levering

Naast snelle levering, ook een goede service! Door mij werd de aktie code niet ingevuld, om de 15% korting te kunnen ontvangen. Geen probleem.....na email contant werd alsnog de misgelopen korting overgemaakt.

Op tijd maar....

Absoluut niet gecoat tegen vinger afdrukken. Aanbeveling ja, maar svp volgende keer wel een Finger Proof glaasje

Geweldige service en na een paar dagen in de brievenbus!

Alles vlot en goedverlopen!

bestelling is perfect verlopen en geleverd

zeker een aanrader

Goed product en prima service

Hoesje en screenprotector besteld. Volgende dag in huis. Protector was waarschijnlijk tijdens bezorging gebroken. Gebeld en volgende dag had ik een nieuwe screenprotector in huis.

Snel het juiste artikel ontvangen

Makkelijke site en de artikelen snel ontvangen

snel opgestuurd compleet met schoonmaaksetje

Telefoonglaasje werkt niet met vingerafdrukscanner

Het telefoonglaasje was niet zoals beloofd. Op de website wordt er geadverteerd dat de vingerafdrukscanner het blijft doen met dit glaasje. Dit was voor mij de reden om hier te bestellen. Contact opgenomen met het bedrijf omdat de scanner het dus niet deed, ook met ingestelde verhoogde gevoeligheid. Advies gevraagd, maar helaas nooit een reactie gekregen. Hierop heb ik een review geplaatst om anderen te behoeden voor een miskoop, maar deze review is niet zichtbaar. Erg jammer hoe dit bedrijf met klanten omgaat. EDIT: Contact gehad met de klantenservice, maar het probleem kon niet worden opgelost. Het glaasje heb ik snel verwijderd omdat het niet werkte. Hierdoor gaven zij aan me niet verder te kunnen helpen. De mogelijke redenen waardoor het glaasje niet werkte, zoals aangegeven door de klantenservice, heb ik gecheckt maar waren allen niet van toepassing. Persoonlijk zou ik sterk afraden om hier een product te kopen.

Eindelijk!

Was niet te krijgen in winkels in mijn stad. Bij een bekende online winkel ook getracht er één aan te schaffen. Paste niet goed. Daarna nogmaals bij een andere online winkel. Ook niet de juiste maat. Het betreft dan ook geen regulier model namelijk de Google Pixel 3a XL. Maar je mag toch verwachten dat als ze het glaasje aanbieden onder die naam dat het dan ook daadwerkelijk de juiste maat is. Gedoe en 2x retour. Bij Telefoonglaasje wisten ze wel een juist passende te leveren. Dus blij en tevreden. Thanks.

Ik kan niks negatiefs bedenken

Vriendelijke klantenservice en ik ben netjes geholpen met mijn product

Snelle en goede service.

OK

OK

Degelijk en snel

Degelijk materiaal. Correcte en snelle service

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit en bij problemen snel en netjes opgelost.

De eerste screenprotector kwam defect aan. Daarom telefoonglaasje gebeld. Reactie was: Kan gebeuren. We sturen een nieuwe naar je toe.

Perfecf

Hele goede service, goede kwaliteit

Goed en snel

Alles klopt gewoon

Top glaasje, past perfect en hecht mooi zonder bubbels!

Top glaasje. Hecht perfect in één keer als je de instructie goed volgt. Verder perfecte service.

supersnel en goed

het juiste glaasje snel geleverd paste perfect

Glasplaatje werkt prima maar gaat wel snel kapot waardoor ik weer een nieuwe moet aanschaffen, ook redelijk prijzig

Top: de eerste paste niet goed. direct een nieuwe gekregen, die past wel goed!

Top: de eerste paste niet goed. direct een nieuwe gekregen, die past wel goed! Even gemaild en gebeld. En heel fijn geholpen. Aanrader.

Snelle levering, makkelijke plaatsing

Het glaasje is snel geleverd en met behulp van instructies en een filmpje met gemak te plaatsen. De stofsticker zat niet in het filmpje, maar sprak voor zichzelf. Vingerafdruk wordt nog steeds herkend. Nu hopen dat ik mijn telefoon heel houd!

Kwaliteit goed van het materiaal.

Normaal en goed verloop

super, alles perfect. Glaasjes gemakkelijk aan te brengen

Ekkersrijt 4413

5692DL Son en breugel

Over Telefoonglaasje

Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!