Vlotte service

De levering ging zeer vlot, materialen zijn zoals beschreven op de site. Top !

prima, tevreden over product en supersnelle levering

prima, tevreden over product en supersnelle levering

Goed product en top levering

op tijd , correct, zoals verwacht

Past perfect, goed verpakt en snel geleverd.

Past perfect, goed verpakt en snel geleverd

Topproduct

Snel geleverd, past perfect, gemakkellijkaan te brengen

Snelle levering en goede kwaliteit glaasje

Redelijk makkelijk op te plakken, snelle levering en goede kwaliteit glaasje

Netjes afgeleverd

Duurde alleen 5 dagen voor dat het geleverd was

Snelle levering van het product en de screenprojector voldoet volledig aan de verwachting.

Best tevreden...

Degelijke website, bestelling loopt vlot, leveringstijd ok, ... Misschien wel iets meer info bij de producten gewenst. Glazen schermbeveiliger besteld. Komt niet ver genoeg aan de zijkanten (had ik niet verwacht). Achteraf gezien had ik beter een 'Edge tot Edge' gekocht (maar ik twijfelde omwille van de gekleurde boven- en onderkant en stond er niet bij stil dat het zo'n verschil zou zijn. Ben altijd plastieken gewend die gewoon het hele scherm bedekken).

Helemaal top!

Helemaal top!

Goede snelle service

geleverd volgens de beloofde richtlijn.

Snelle service,

Helder en duidelijk in wat je krijgt

snelle en correcte levering

na bestelling werd na 2 dagen per post geleverd. duidelijke handleiding, heel handige mal zodat het plaatsen niet fout kan gaan. top product en een prima leverancier.

Gewoon een hele goede site!

Overzichtelijke site, meer dan voldoende keuze, prima prijs/kwaliteit verhouding, goede klantenservice en ze doen wat ze zeggen.

geweldige klantenservice

Had een screen protector voor samsung galaxy s10 besteld. Bij aanbrengen ging hij stuk. Heb een nieuwe gekregen, helemaal blij!

producten snel en goed geleverd

Ik bestelde een protector voor een ipad en een samsung s7. Die van de ipad was goed, die van de samsung wat minder van kwaliteit.

No-nonsense, goed product tegen redelijke prijs

Snelle levering, goed product

Positief

snelle en adequate toezending en het bestelde voldoet aan de verwachtingen

Zeer tevreden.

Op zaterdagavond 2 hoesjes besteld (niet handig na 18:00 uur en op zaterdag), dinsdag lagen ze op de mat. In goede staat ontvangen.

Zeer goede service

Zeer goede ervaring en ik zal zeker vaker bestellen!

Zeer goede ervaring

Ik heb er een zeer goede ervaring

Goede kwaliteit

Het plaatsen ging vanzelf, heel makkelijk. Al zou er wel een hard stukje bij mogen zijn om aan te drukken om blaasjes aan zeikant makkelijker te verwijderen, maar ging met stevige vinger druk ook weg. Enkel duurde de levering iets langer dan gezegd

Ekkersrijt 4413

5692DL Son en breugel

Over Telefoonglaasje

Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!