Super!!

Snelle verzending en een product dat voldoet aan al mijn eisen!

Zeer goede protector

makkelijk aan te brengen

Product slecht, service goed!

Het product voldeed absoluut niet maar het bedrijf heeft het goed opgelost!

Beter kan niet!!

Wat wil je nog verbeteren? Het is duidelijk en uitstekende service.

Werk geweldig!

Makkelijk schoon houden , gewoon Goed!!!

Snelle levering en goed product.

Ik heb een screen protector voor mijn One plus 7 besteld. Deze kwam snel aan. Na de screen protector te hebben geïnstalleerd zaten er twee kleine blaasjes op in de onderste hoeken, deze waren na een dag verdwenen en zijn niet meer terug gekomen. Voor de rest top!

Snel en betaalbaar

Snel en een top klantbediening

Twee screenprotectors gekocht waarvan bij aflevering er 1 stuk bleek te zijn. Was geen probleem en nieuwe is gelijk opgestuurd. Top!

Savonds besteld en zou de volgende dag komen, maar door corona net een dagje vertraagd. Dat werd overigens wel meteen geinformeerd, want in de mail stond er al bij dat PostNL wat vertragingen had. Kortom echt een top service en zou hier zeker nog een keer bestellen!

Keurig en vlot geleverd.

Keurig en vlot geleverd

Snelle levering en goede service

Het 1e glaasje kwam helaas kapot aan. Na mailcontact had ik de volgende dag al een nieuw glaasje wat perfect werkt!

Ik had per ongeluk verkeerde glaasjes ontvangen en meteen ontving ik nieuwe, goed geholpen

Goede webshop!

Ik had geen bestelbevestiging ontvangen, maar kreeg hier netjes antwoord op. De bestelling werd snel geleverd en was netjes verpakt. Onze dochter is heel blij met het hoesje voor haar I-Phone. Het hoesje in lichtroze is erg mooi van kleur en zit perfect om haar telefoon. Goede kwaliteit voor een gunstige prijs!

Geweldig!

Zeer snelle levering binnen een dag !

Top en tijdig geleverd

Mijn telefoon glaasje werd stipt en keurig geleverd

Service en online tutorial erg goed. Plak kwaliteit scherm minder

Service en online tutorial erg goed. Plak kwaliteit scherm minder

Kwaliteit product , top levering na één dag reeds in de brievenbus

Snelle levering van een goed en passend product!

Bestelling verliep soepel via de site en het telefoonhoesje werd de volgende dag, zoals beloofd, al geleverd.

Snelle levering en verzending in handige brievenbusverpakking. Klasse

Ik had een back cover die niet compatible was met de screenprotector. Die blijft niet op in de hoek van de screen Telefoonglasje heeft mij gratis een vervanging screenprotector als ik een andere back cover gebruikt.

Snelle levering en een goede service

De service is uitstekend en zeker aan te raden. Mijn scherm was binnen no-time verstuurd en binnen. Zelfs toen de vingerprintscan niet werkte, werd er snel gereageerd. De volgende middag had ik kosteloos alweer een nieuwe binnen. Echt eem top service!.

Prima hoesje, mooie kleur, netjes afgeleverd in de brievenbus.

Prima product

Zeer tevreden.

Na het bestellen kwam alles de volgende dag snel in huis.

In de winkel kost het 30 euro en ik heb het voor 17,50. Helaas heeft mijn zoontje het op de grond gegooid en is het scherm stuk en moest ik het opnieuw kopen.

Ekkersrijt 4413

5692DL Son en breugel

Over Telefoonglaasje

Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!