Levering goed en beloofde product ontvangen

Levering goed. Screenprotector minder voor de samsung s8 minder. Past goed maar moet flink kracht leveren om het scherm te laten reageren. Dit is jammer want hier ga ik mij aan irriteren. Schuif menu van boven aan het scherm opent lastig zo ook de letters je tikt een a maar krijgt een s. Vind deze ook vrij dik wat dan wel maximale bescherming bied. Dus het is maar wat je wil.

Werkt zeer goed met vingerprint scan.

Heb hem geplaats en hij zat goed en de vingerprint scan werkte nog steeds. Jammer genoeg was ik niet zo goed te werk gegaan en zat er vuil onder. Moest hem los halen. Blijkbaar werkt dat niet zo goed voor de vingerprint scan. Daar zit nu bleur van de plak en werkt dus nu jammer genoeg niet meer helemaal. Eigen fout. Heb wel gelijk een nieuwe besteld ;)

De protector was heel snel geleverd en paste perfect!

Screenprotector besteld voor mijn telefoon, kwam de volgende dag al binnen en past precies! Erg blij

Vlotte en verzorgde levering

En daarbij is de kwaliteit van de screenprotector ook van uitstekende kwaliteit zoals je van telefoonglaasje mag verwachten.

Redelijk duur, maar goede producten en snelle levering

Ik koop altijd mijn screen protectors voor mijn mobiel via Telefoonglaasje. Ze zijn duur, maar je krijgt ze erg snel geleverd, je ziet duidelijk dat ze zorgvuldig en goed zijn verpakt en je kunt rekenen op een goede bescherming van je scherm.

Wauw!!

Al meerdere dingen bij jullie besteld en altijd snel geleverd! Als er iets met het produkt is, geen probleem,jullie staan klaar met een snelle oplossing. Geen discussie maar oplossen. Top bedrijf.

TOP!

Super snelle en goede levering

Goed, niet duur en snel

Besteld tegen een goede prijs. Volgende dag al in huis, keurig. Nu alleen nog even erop plakken zonder luchtbellen, hahahaha! En jammer dat jullie het glaasje van mijn vriends telefoon niet hadden, anders had ik dat ook nog besteld!

helemaal prima

Kwaliteit van het glas is goed.

Helemaal prima!

Snelle levering voor een mooie prijs en keuze uit een zeer ruim assortiment.

top

goede snelle service

Aanraden

snel geleverd, zeker aanraden.

Uitstekende aankoop

Ik ben zeer tevreden over de glazen schermbeschermer/screen protector voor mijn Samsung Galaxy S8. Levering was zoals beloofd, het was keurig verpakt inclusief een goede gebruiksaanwijzing. Van harte aanbevolen! Absoluut waar voor je geld.

telefoonglaasje

een goed telefoonglaasje tegen goede prijs. dikke randen aan de zijkant zorgen ervoor dat het er perfect opgeplakt moet worden anders valt er wat weg aan de zijkant of bovenkant. prima op tijd geleverd verder en met de nodige benodigdheden geleverd.

Zeer goede indruk achtergelaten!

Product is makkelijk te plaatsen, goede kwaliteit, zeer goede afhandeling.

Prima glas, past goed, makkelijk aan te brengen

Zoals titel. Past perfect, makkelijk aan te brengen, goede bescherming. Snelle verzending. Alles prima.

Uitstekende winkel

Uitstekende service en zeer snelle levering.

Zoals altijd goede producten.

Ik bestel al langer bij Telefoonglaasje en ben elke tevreden over de geleverde producten. Deze keer was 1 product niet mee gekomen met de bestelling. Dat is snel opgelost toen ik er contact over opnam. De volgende dag had ik het in huis.

Prima en goede levering

inderdaad volgende dag binnen. Enige dingetje was, dat er geen duidelijke beschrijving bij zat. Maar hij zit en met wat puzzelen kom je er wel achter. Wel prijzig

Mijn iphone ziet er weer als nieuw uit

Snelle levering Goeie kwaliteit

Klantenservice top

Klantenservice heeft mijn mindere ervaring goed opgelost!

Het toegestuurde artikel werkte niet goed. Snelle en goede oplossing door telefoonglaasjes

super snelle service

super snel en juiste service voor de telefoon

Ekkersrijt 4413

5692DL Son en breugel

Over Telefoonglaasje

Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!