Top, snel

Snelle levering, top materiaal

De bestelling werd een par sagen later geleverd, dan afgesproken. Dat kwam ongetwijfeld door de drukte bij de post. Wel jammer dat de vingerscan toch niet z goed werkt dan beloofd.

Geweldig telefoonglaasje met een uitstekende kwaliteit

Ik ben heel blij met dit telefoonglaasje. Het geeft een super goede bescherming voor het scherm van je telefoon en voelt ook net zo aan als het scherm van je telefoon. Makkelijk te 'monteren'. Een uitstekende kwaliteit voor een prima bedrag. Ik zou zeggen: doen!

aanrader

hele goede service verlening

Heldere site, eenvoudig te bestellen

Prima site en service

makkelijk en sterk telefoon plaatje

Zeer snelle levering, goed en makjelijk telefoonplaatje.

Prachtig product!

Mooi glaasje, goed verpakt, snel verzonden en makkelijk aan te brengen door de goede instructie!

Mooi product

Mooie bescherming voor mijn telefoon. Het product ziet er solide uit en past mooi op mijn telefoon. Er zat een heldere instructie bij. Het is me helaas niet gelukt het glaasje stofvrij op mijn telefoon te krijgen.

werkt goed

Het is alsof je je telefoon 100 keer achter elkaar kan laten vallen en dat hij niet kapot gaat.

Totaal geen negatieve ervaring

100% tevreden

Snel en zorgvuldig

Ben helemaal blij met mijn snel geleverde telefoonglaasje voor mijn SAMSUNG telefoon. Die is weer prima beschermd tegen krassen en vallen

Ik heb al een paar keer eerder bij jullie besteld. Omdat de producten uitstekend zijn, kom ik daarom zonder twijfel bij jullie terug. De kinderen moeten lachen als ik meer dan eens zeg: als je wat nodig hebt voor je telefoon, ga dan naar telefoonglaasje. Ook het aanbrengen van de screenprotector kan nooit mislukken.

Er ging wat mis, maar werd gewoon goed opgelost.

Glaasje zat kapot in de verpakking, maar er werd derict een nieuwe opgestuurd. Prime geregeld dus.

Matig kwaliteit

De bezorging was prima Echter na 2 dgn dat het erop zat was mijn iPhone gevallen en protectieglas zwaar beschadigd. Denk je dat een duurdere beter bescherming biedt dan een goedkopere. Helaas is dat niet zo

gewoon heel goed

telefoonglaasje raad ik echt aan altijd op tijd de bestelling binnen en het product is gewoon heel goed

Prima glaasje en snelle levering!

Ik laat mn telefoon regematig vallen maar dit glaasje kan veel hebben! Snelle levering dus als hij breekt heb je de volgende dag een nieuwe!

Na wat mail contact was het probleem binnen no time verholpen . En dat op basis van goed vertrouwen! Ik blijf Zeker bij jullie bestellen !

Het beschermglaasje past perfect op mijn Galaxy s9

Past perfect

Alles producten altijd prima. Bij problemen perfecte en snelle service.

Heel vlot en goed!

De glaasjes zijn heel erg vlot aangekomen, voldoen volledig aan de verwachtingen :)

Altijd goed!

Ik koop regelmatig voor mezelf en het gezin de screenprotectors en deze zijn altijd van uitstekende kwaliteit. De prijs/kwaliteit verhouding is erg goed en er zijn regelmatig aanbiedingen. Het heeft ons al veel geld bespaard doordat bij stoten of het laten vallen van de telefoon geen schade aan de telefoon zelf is. Tip: Voeg een stickertje toe waardoor je er verzekerd van bent dat er geen stof onder het scherm komt. Dit doe ik nu met plakband.

Super snel geleverd en goed verpakt. Glaasje zelf is goed stevig en hecht perfect. Raad ze zeker aan.

Supersnel en goed verpakt

Degelijk materiaal

Goede prijs en snel geleverd

Ze hebben wat ik zocht en het werd tegen een degelijke prijs binnen een dag geleverd!

goede bescherming voor gsm

goede bescherming voor gsm

Ekkersrijt 4413

5692DL Son en breugel

Over Telefoonglaasje

Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!