Helemaal blij!

Voor mijn Samsung S10+:Vlotte afhandeling. Makkelijke installatie door bij geleverde software. Duidelijk video filmpje (daar mag wel nog de tip in verwerkt worden hoe een bankpasje o.i.d gebruikt kan worden bij het plaatsen). Top product dat ik iedereen kan aanbevelen. Het glas geeft een natuurlijk gevoel en een geweldige "aanraakgevoeligheid".

Zoals het hoort te zijn

Mooie geleverd en snel ondanks de covid- situaties.

Snel geleverd en goed product

Volgende dag al in huis en goede kwaliteit product

Alles zoals gewenst

Alles zoals gewenst

Nette prijs en snel geleverd

Snel geleverd Goed verpakt Makkelijk te bestellen

Flexibel

Online perongeluk verkeerde besteld, telefonisch was dat snel omgezet in het juiste product en de levertijd bleef gewoon hetzelfde.

Easy peasy

De enige opmerking die ik heb, is dat het voor mij onduidelijk was dat het rondje (voor de vingerafdruk) duidelijk zichtbaar is. Als ik dit wist had ik deze voor mijn s10 niet gekocht..

goed product

beschermt het scherm goed. tot nu toe geen enkele kras op mijn beeldscherm.

Prima service.

Mijn bestelde screenprotector bleek bij ontvangst beschadigd. Gebeld met de klantenservice en een dag later een nieuwe in de bus. Top!

Kwaliteit voor een ondenkbare prijs

Bij ontvangst kon ik al meteen zien dat de verpakking er professioneel en netjes uit zag. De prijs die ik betaalde was niet heel hoog waardoor mijn verwachtingen alsnog laag bleven. Bij het openen was meteen te zien dat je toch een premium glaasje kreeg, middelen om je toestel voor te bereiden, zoals een alchohol doekje enzo. Het was spannend om het proces te doen, maar toen ik het glaasje voorzichtig liet rusten op mijn scherm, en in het midden 1 keertje licht drukte ging de rest verassend snel, stevig en goed. Ik ben onder de indruk van de zuigkracht, het blijvende feit dat dit een goedkoop maar toch duurzaam product is, en tot de dag van vandaag super functioneert. Er komt wel een moment dat vingerafdrukken zichtbaar wordt, maar dat is met het geleverd doekje zo opgelost. Ik ga vanaf nu hier bestellen als het nodig is. Elders krijg je dit niet.

Ik had perongeluk het verkeerde type besteld en gekregen. Meteen gebelden probleem uitgelegd, kostenloos de juiste gekregen met antwoordnummer voor retourzendig. Goed geregeld.

Mooi glas makkelijk aan te brengen

Alleen is het glas enkele mm te smal. Mijn vorige was net iets breder en bedekte nagenoeg mijn hele display

Snelle Service, goeie producten

Snelle service (binnen 2 dagen geleverd) en uiteraard goeie producten!

Kwaliteit is minder als verwacht. Zit nu al een barst in

Super! I recommend!

It's fast and operational. All in one!

• Ne-ai recomanda? Yes

Zeer kwalitatief priduct

perfecte pasvorm, eenvoudig te plaatsen door de meegeleverde "plaatshulp" of kadertje

uitstekende service

Had scherm besteld, volgense dag in huis. Echter verkeerde type...retour gestuurd en 2dagen later al een mail dat het geld zou worden terug gestuurd. in de tussen tijd de juiste besteld en de volgende dag ontvangen...

Uitstekende nazorg!

Screen protectors hebben een uitstekende kwaliteit. En als er dan toch eens een probleem opduikt zijn ze ten allen tijde bereid om voor de klant een degelijke oplossing aan te bieden. Iets wat ik heel belangrijk vind.

Snelle levering en een goede prijs kwaliteit verhouding. Zeker aan te raden!

Top site en prima service

Heel blij met deze site, makkelijk, overzichtelijk, breed assortiment, ruime keuze betaalmethodes.

Dit was de eerste keer dat ik bij telefoonglaasje had besteld & zeker niet mijn laatste keer. Mijn bestelling was vrij snel hier ook al woon ik in België. Zeer tevreden ook over het product, zeker een aanrader!!

Klacht super goed opgelost!

Na een slecht werkende protector snel geholpen met een goed oplossing. Goede service

Ongeloofelijk!

Unbelievable

Levering was top.

Professioneel bedrijf met uitstekende service!

Na enkele weken een meegeleverde folie gebruikt te hebben op mijn oneplus 8pro toch een edge to edge screenprotector besteld waarbij het geleverde product net niet lekker op mijn telefoon paste (niet raar bij een telefoon waar nog niet uitvoerig op getest is). Na contact te hebben gehad hebben zij mij kosteloos een nieuw product gegeven en een oplossing geboden voor als deze wederom niet goed was.

Ekkersrijt 4413

5692DL Son en breugel

Over Telefoonglaasje

Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!