Snelle levering. Makkelijk op scherm te installeren. Eerste exemplaar beperkte gevoeligheid van het scherm, maar kreeg een aantal dagen later gelijk een nieuwe exemplaar om deze te vervangen. Prima service!
Beste Jefferson, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat de screenprotector niet helemaal goed lijkt te functioneren. We willen de problemen graag voor je oplossen, ik begrijp dat we ondertussen via de mail al contact hebben. Vanuit daar gaan we het zo spoedig mogelijk voor je oplossen. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Originele beoordeling
Snelle levering. Makkelijk op scherm te installeren. Scherm reageert alleen veel minder met glaasje erop.
Bestelling z.s.m. geleverd en het is een product wat perfect past
Het glaasje is net iets te klein voor mijn mobi. En er blijft veel een soort vocht tussen zitten. Jammerwant het is een mooi product.
Minder was dat mijn account van een half jaar geleden niet herkend werd en ik een nieuw account aan moest maken. Maar daar is overheen te komen.
laadt snel op, snelle levering ook
Veel keus en de volgende dag in huis
Makkelijke bestelling Goed en snel afgeleverd
Ik kon nog amper typen en kon er niet aan wennen. Glaasje heb ik er al snel afgehaald.. zonde
Beste Amber, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat de screenprotector niet helemaal functioneerde. Ik zie dat je ondertussen een mail hebt ontvangen met een mogelijke oplossing, hier hebben we helaas niks meer op gehoord. Als je de situatie opgelost wil hebben komen we graag met je in contact. Bekijk ook je spam-folder even, misschien is de mail daar onverhoopt beland. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Glas te klein voor iPhone XR ziet er niet uit verzending was wel snel maar helaas niet tevreden Naar aanleiding van het bestelde artikel wat niet helemaal correct was toch nog tot een oplossing gekomen met telefoonglaasje ik ben hier helemaal content mee ik beveel deze firma zeker aan ik zelf zal zeker gebruik maken indien nodig. SUPER!!!!!!!
Beste Willem, Bedankt voor je beoordeling. Ik zie in je bestelling dat je een smalle variant van de screenprotector hebt besteld. Dit zou het probleem wel eens kunnen zijn. Van onze klantenservice begrijp ik dat we ondertussen contact hebben gehad om het voor je op te lossen. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Originele beoordeling
Nadat ik had aangegeven dat het geleverde glaasje niet goed hechtte, heb ik kosteloos een nieuw glaasje ontvangen. Uitstekende service!
Beste Inge, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat de screenprotector niet helemaal goed lijkt te hechten. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en we lossen het zo snel mogelijk voor je op. Van onze klantenservice begrijp ik dat er ondertussen een nieuw exemplaar onderweg is. We horen graag of dit het probleem heeft opgelost. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Originele beoordeling
Het glaasje hecht niet goed. Heb er spijt van dat ik het heb gekocht...
De touchscreen werkt niet goed. En je ziet de hele tijd een circle bij de vingerafdruk sensor. Er is ook veel glare.
Beste Joel, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je touchscreen niet helemaal goed lijkt te functioneren met de screenprotector. Ik zie dat onze klantenservice je een aantal dagen geleden een mail heeft gestuurd om het voor je op te lossen. We zouden hier graag een reactie op krijgen om het te kunnen regelen. We horen graag van je! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Past goed enkel de hoekjes klikken soms beetje van lucht eronder maar geen last van in gebruik
De aflevering van de bestelling duurde enkele dagen langer i.v.m. corona.
Enige opmerking is de bezorging. Niet de volgende dag in huis. Maar dit kan te maken hebben met de drukte bij de post.
Dankzij de vorige screenprotector van Telefoonglaasje is mijn telefoon onbeschadigd gebleven na een stuiterpartij op de douchetegels. De screenprotector zelf was wel flink beschadigd en door midden gebroken. Helaas is de nieuwe screenprotector wel van een andere kwaliteit, er zit een meer grijze gloed over en het komt meer plastic-achtig over. Hij werd wel weer snel geleverd met duidelijke instructies.
GEMAKKELIJK AAN TE BRENGEN EN ALLES IS DUDIELIJK
Helaas had ik problemen met het nieuwe schermpje dat ik gekocht had bij jullie. Na het versturen van een email, kreeg ik zeer snel een aantal mogelijke oplossingen. Ook nadat de juiste oplossing er niet tussen zat, kreeg ik kosteloos een nieuw scherm op gestuurd. Kortom, snelle en correcte hulp.
goede snelle levering van product en snel antwoord op vragen
Goede kwaliteit glasbeschermer. Hoesje past ook nog goed met glasbeschermer.
Waarom een beoordeling geven als het product nog niet geleverd is
Beste Inge, Bedankt voor je beoordeling. Ik begrijp van onze klantenservice dat de bestelling ondertussen is aangekomen. Onze excuses voor de vertraging maar goed om te horen dat de zending er nu is. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasej
Algemeen, steeds tevreden !
2 x glaasje voor mijn Huawei30 lite besteld. Beide keren met de grootste voorzichtigheid en nauwkeurigheid geplaatst. Tot 2 x toe hecht het niet aan de zijkanten. Hetzelfde met de 2 in 1 verpakte folie.
volgende dag in huis! echt aan te raden. voel het glaasje ook niet op telefoon
Ekkersrijt 4413
5692DL Son en breugel
Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!