Goede kwaliteit en snelle levering!

Prima service en product

Voor de 2e keer een glasplaatje besteld en beide binnen een dag in huis. Prima kwaliteit!

Gewoon prima

Op tijd netjes verpakt, prima,dienst naverkoop zeer behulpzaam.

Snelle service...screenprotector past goed !!

Snel en duidelijk

helemaal top

Prima service, past goed bij mijn telefoon

Prima service, past goed bij mijn telefoon

Aan te raden!

Top glaasje voor Huawei p30 pro. snelle levering. Aan te raden!

ondanks alle ellende rondom het corona gedoe wat betreft leveren viel het ontzettend mee, toch snel geleverd

Goed spul en topservice

Snel geleverd, mooi glaasje dat perfect past. In het midden plakte hij net niet helemaal goed (onduidelijk of dat door mij kwam of door het glaasje). Maar ik kreeg snel en kosteloos een nieuwe opgestuurd. Top!

Goede,snelle levering

Telefoonglaasje past goed,fijne service

prima levering

Nadat de eerste keer een kapot glaasje was geleverd en gebeld had kreeg ik binnen 2 dagen een nieuw toegestuurd, Deze was goed. bedankt

goede service

Zeer tevreden!

Duidelijke en overzichtelijke site. Voldoende keuzes met goede informatie en instructies. En super dat het binnen 24 uur geleverd wordt (ondanks de C-19 situatie).

Een miskoop

Werd beschreven dat er een 'handige tool' bij zou zitten zodat het zelfstandig plaatsen van het glaasje op je telefoon geen moeite zou kosten. Tool zit erbij, onduidelijke beschrijving hoe het precies te plaatsen. Glaasje eenmaal op de telefoon, doet mijn touch ID het niet meer. Instellingen aangepast etc, (gevoeligheid verhogen) maar niks werkt. Na een week in gebruik valt mijn telefoon en komt er een kleine barst in het glaasje en een barst in de hoek in mijn eigen scherm. Kortom glaasje heeft totaal geen nut gehad. Ook na het verwijderen van het glaasje pakt mijn telefoon mijn touch ID nog steeds niet. Hij geeft aan dat er vuil op zit, ook na grondig schoonmaken. Lijmresten?? Tel: samsung S 10

Zeer slecht

Screenprotector van 15 euro die gelijk loslaat lekker man

Erg goede ervaring

Onlangs set van twee telefoonglaasjes besteld. Bij het monteren van de eerste ging het een beetje fout en scheurde deze. De tweede aangebracht en dat ging perfect. Contact opgenomen met Patrick en hij regelde gelijk dat ik een nieuwe toegestuurd kreeg! Erg goede ervaring met Telefoonglaasje.nl en het glaasje zit er strak op dankzij de gelijmde zijkanten.

snel, makkelijk maar matig kwaliteit

makkelijk te bestellen, wordt snel geleverd maar door het glaasje is mijn touchscreen een stuk minder gevoelig (moet hard drukken) dan met het vorige schermbeschermer

Snel besteld en snel binnen!

Vandaag besteld en morgen in huis is ook zo! Heb vaker hier besteld. 1x verkeerd product gehad en gelijk de volgende dag opgelost. Topservice!!

Snelle levering, nette en snelle afhandeling, reageert snel. Kortom zeker aan te bevelen.

perfect

glaasjes zijn altijd op tijd en komen heel aan en ze zijn perfect voor mijn telefoon

Snelle levering, prima product, snel geinstalleerd

Na bestelling en betaling de volgende dag al geleverd, goed verpakt en heldere beschrijving, plaatsen van bescherming (op Samsung Galaxy S10) met bijgeleverde houder (op telefoon plaatsen) was een fluitje van een cent. Blij met deze bescherming voor mijn telefoon

Goede oplossing

Ik had een glaasje gekocht voor de s20 maar helaas deed mijn vinger scan het niet meer ermee. Goed contact gehad en netjes me geld terug gekregen!

Werkt goed.

De prijs is best hoog, maar dan werkt de touchscreen en vingerscan wel naar behoren. Bij het aanbrengen zat er een houder voor de s10 bij, terwijl ik een glasplaatje voor de s10plus had besteld. Dit was jammer.

Slechte kwalilteit

Het telefoon glaasje liet bij mij na 1 dag al los helaas. Het glaasje plakt namelijk alleen maar aan de randen. Ook gaat er snel stof onder zitten.

Helemaal goed!

Snelle levering/goed product

Ekkersrijt 4413

5692DL Son en breugel

Over Telefoonglaasje

Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!