Snelle levering, goede kwaliteit, prima service

Ik was eerst blij met de levering en kwaliteit. Bij montage es helaas 0.5 mm naast het optimum en hierdoor een kwart van de touch screen niet meer te gebruiken. Ik dacht dat het mijn fout was, maar de service medewerker had het meteen als fout van de fabrikant verklaart en een nieuwe screenprotector gestuurd. Uitstekend communicatie en snelle reactie (zelf op feestdag) van telefoonglasje.nl!

Zeer goed.

Ruitje was stuk bij binnen komst. Telefoonglaasje heeft kosteloos een nieuwe opgestuurd wat ik zeer genereus vind. Ik had niet gereclameerd omdat ik ervan uit ging dat de schade tijdens het transport was ontstaan. En toch stuurt Telefoonglaasje gratis een nieuwe. Wat een geweldige service is dat. Nogmaals dank U wel voor uw uitstekende service

Ik kocht een screen protector die niet goed functioneerde en de klantenservice werkte oplossingsgericht. Ik kreeg de keuze uit een vervangend product of het aankoopbedrag terug. Goede en snelle service.

Telefoonglaasje heeft het probleem goed opgelost

Inmiddels is duidelijk dat op de iPhone SE de protector voor de iPhone 8 niet goed past. Telefoonglaasje heeft het probleem goed opgelost en ik krijg binnenkort een passend exemplaar.

Ben heel erg tevreden, geduldig

geen enkele negatieve opmerking

perfect

Snelle levering nadat er twee kapotte telefoonglaasjes waren aangekomen

Slecht!

glaasje past perfect op telefoon, maar daar is ook alles mee gezegd. Komt al met stof onder de sticker aan, het zogenaamde hulp stukje om het glaasje te plaatsen is kapot, waardoor het glaasje niet blijft zitten om te plaatsen. Telefoonscherm reageert slecht als het glaasje er op zit, vingerafdruk scanner reageert nogsteeds slecht na opnieuw instellen.

Gaat zo snel stuk

Ze passen perfect maar voor je het weet zit er weer een barst in 😤

Niet goed

Screenprotector plakt heel slecht

Service en verzending goed!

Netjes scherm ontvet. Glaasje gemonteerd. Ziet er netjes uit, helaas gaat de screenprotector niet samen met mijn rosso hoesje. Het hoesje duwt de randen van de screenprotector omhoog waardoor ik heel hard moet drukken om het scherm te bedienen. E-mail gestuurd naar telefoonglaasje.nl. vrijwel direct antwoord terug en aanbod gekregen van een screenprotector speciaal voor hoesjes. Is direct naar mij opgestuurd en nog kosteloos ook. Extreem goede service. Ik ga hier vaste klant worden

Doen niet wat ze beloven

Beloven dat als je voor 17u besteld je het de volgende dag in huis hebt. 1ste keer duurde meerdere dagen en de screenprotector kwam stuk aan. Daarna een nieuwe verzonden en die kwam ook pas na 2 dagen aan. Beloof dan niet dat het de volgende dag aan komt. Als reactie kreeg ik dat postNL het heel druk heeft. Dat begrijp ik wel maar vermeld dat dan op je website en kom niet met valze beloftes

Blijft niet plakken

Ik heb een glaasje gekocht voor mijn Huawei P30 pro. Deze heeft een scherm dat aan de beide zijkanten ook gebogen is. Het glaasje covert niet heel het scherm waardoor het langs de zijkant los komt. Voor andere gsm's met een normaal even scherm zie ik geen probleem.

heel goed

al regelmatig spullen besteld, altijd snelle levering. en nu is er een klacht heel goed opgelost. Ga zo door.

Besteld _ betaald , en dag later in huis in nette verpakking en met duidelijke begrijpelijke gebruiksaanwijzing.

gewoon prima service

gewoon prima service

Topservice

Snelle levering Goede kwaliteit

Super geholpen

Persoonlijke klantvriendelijke benadering.

Goede levering en kwaliteit

Producten waren op tijd bezorgd, waarbij de kwaliteit van de producten zoals verwacht zijn.

Ondermaatse kwaliteit

Glass screenprotector voor S8 is jammergenoeg zijn geld niet waard, zeer slecht contact met het scherm waarbij je enorm hard moet duwen om te typen of scrollen. Slechte kwaliteit, ook de levering duurde vrij lang. Jammer maar een miskoop gezien de slechte kwaliteit.

Na defect gelijk goed geregeld

Nadat het glas stuk ging hebben ze gelijk alles goed geregeld.

super goed , snel opgeleverd

Ik had de verkeerde maat besteld, ik kon deze terugsturen en kreeg direct een goede maat, voordat ze de andere ontvangen hadden, zeer goede service!

Binnen 2 dagen kapot.

Geen goede prijs/kwaliteit verhouding.

Matige levertijden

Gekozen voor telefoonglaasje omdat voor mijn product goedkoper waren dan een concurrent, maar zeer matige levering. In het begin vertraagd vanwege COVID (was logisch is), maar toe mijn product was aangekomen in het magazijn heeft het nog weken geduurd. Wel prettig geholpen bij de klantenservice.

Ekkersrijt 4413

5692DL Son en breugel

Over Telefoonglaasje

Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!