Het bestelde is goed en op tijd afgeleverd
Prima service en een hoop keuze
Zuigt zichzelf vast aan je scherm!
Het telefoon glaasje biedt prima bescherming, is makkelijk aan te brengen en verstoort verder niet de werking van het aanraakscherm.
Niets op aan te merken
Een kapot aangekomen screenprotector werd kosteloos nageleverd, extra zorgvuldig verpakt. Door mijn eigen onoplettendheid werkte de screenprotector op mijn s20 niet, doordat ik 'm over de bestaande plastic protector had geplakt (waar ik niks vanaf wist). Na een mailtje met de klantenservice of ze een idee hadden was het probleem opgelost én kreeg ik kosteloos een nieuwe screenprotector nagestuurd omdat herhaaldelijk opplakken de hechting geen goed had gedaan. Ik zeg: service met een hoofdletter s!
Ik heb eerst een verkeerd telefoonglaasje voor mijn telefoon ontvangen. Dit bleek een verpakkingsfout oid te zijn. Heb snel en gratis een nieuw telefoonglaasje ontvangen. Top afgehandeld!
Beste Martijn, Bedankt voor je beoordeling, wat jammer dat je niet meteen even gemaild hebt, we lossen dit natuurlijk direct op! Onze klantenservice heeft ondertussen contact met je gezocht. Het bleek dat er tijdens de productie van de screenprotector die je hebt besteld een verwisseling is geweest van sticker, daardoor heb je de verkeerde screenprotector gehad. Onze excuses voor het ongemak. We hebben direct het juiste exemplaar met de PostNL briefpost verstuurd om het voor je op te lossen. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Originele beoordeling
Ik zag het telefoonglaasje en dacht dat het helemaal tot de rand was, ook onder en boven. Nu heb ik het op m'n scherm geplakt en zit er op de onderkant van het glaasje een zwarte rand. Ik heb 'm boven aan m'n scherm strak aan de nodge geplakt en nu zit die zwarte rand aan de onderkant over m'n scherm heen...... Waardoor ik bijvoorbeeld de onderkant van m'n instagram rand niet zie of berichten op whatsapp niet goed. Het glaasje past dus gewoon niet goed en der zit een één of andere stomme zwarte rand die er niet moet zitten. Service en snelheid van leveren is voor de rest wel goed!
super snelle service
Keuze en bestellen van onderdelen was zeer eenvoudig. Levering was bijzonder snel. De kwaliteit van de onderdelen is absoluut goed. Plaatsing van de onderdelen ging makkelijk dankzij de product informatie video.
Snelle levering en prima producten
Telefoonglaasje levert stevige screenprotectors. Je betaalt misschien wat meer dan andere glasplaatjes, maar ik ga altijd voor kwaliteit en ben dan bereid om wat meer te betalen. Als ik mijn glaasje bij telefoonglaasje bestel weet ik zeker dat het stevig is en lang mee gaat. Al met al ben ik erg tevreden!
Het opplakken was erg duidelijk en makkelijk. Ziet er ook erg netjes uit op het scherm. Maar na het opplakken werkte mijn vingerafdruk niet meer. Na contact te hebben gehad met telefoonglaasje werd duidelijk dat de lijm niet goed had gehecht. Ze hebben toen meteen een nieuw glaasje naar mij opgestuurd zodat ik mijn vingerafdrukscanner wel kan gebruiken. Zeer goede service!
Originele beoordeling
Het opplakken was erg duidelijk en makkelijk. Ziet er ook erg netjes uit op het scherm. Maar na het opplakken werkt mijn vingerafdruk niet meer en krijg hem ook niet meer ingesteld. Telefoon geeft aan dat er geen overeenkomst is met mijn oude vingerafdruk. Wanneer ik een nieuwe wil instellen geeft hij aan dat ik niet hard genoeg druk. Er zit geen lucht meer onder glaasje. De rest van het scherm reageert wel goed. Goed glaasje maar als je graag de vingerafdruk gebruikt zou ik hem niet aanbevelen.
Snelle levering, duidelijke instructie en goed verpakt
Snel levering en Goed glaasje!
Zelf een fout gemaakt in het bestellen van een screen protector (een te grote). Na telefonisch contact de bestelling gewijzigd naar de juiste screen protector. Toen het pakketje binnen kwam, bleek het toch de grote screenprotector te zijn. Vanwege weekend/feestdag een mail gestuurd hierover. Zelfde dag nog een mail terug gekregen en alles netjes kunnen regelen. Er wordt kosteloos een goede screenprotector opgestuurd. Daarom een super service ondanks de miscommunicatie.
Verpakking super Uitleg super Kwaliteit super
Makkelijk erop te monteren door hulpstuk. De eerste ging vrij snel kapot. Maar super geholpen en gelijk een nieuwe toegestuurd gekregen.
Originele beoordeling
Makkelijk erop te zetten. Maar heel kwetsbaar.Helaas na 1 lichte val al een barst.
Verkeer er op geplakt vuil er onder mijn schuld
Ik moest me 'te pletter' drukken om gebruik te maken van de telefoon, was echt lastig. Ik nam contact op, waarschijnlijk verkeerd er op geplakt, kreeg toch gewoon meteen een nieuwe. Alles ok nu! Goede service! ,
Originele beoordeling
Ik moet me 'te pletter' drukken om gebruik te maken van de telefoon, is echt lastig, ik had me verheugd op een supermooie nieuwe voorkant, die is het zeker, alleen de bruikbaarheid van de telefoon is echt veel minder.
vinger afdruk werkt niet 100 x geprobeert
Beste Rick, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je vingerafdruk niet lijkt te werken. Dit komt in een aantal uitzonderlijke gevallen voor, voornamelijk als de folie screenprotector vanuit de Samsung fabriek niet is verwijderd. Natuurlijk lossen we dit netjes op. Graag horen we van je of deze laag is verwijderd zodat we snel tot een passende oplossing voor de situatie kunnen komen. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Mooie. Telefoonhoesjes
Had een beschermglas besteld dat niet goed hechtte aan de telefoon waardoor de vingerscanner niet werkte. Toen het na enkele tips nog niet bleek te werken kreeg ik een nieuw glas opgestuurd.
Ekkersrijt 4413
5692DL Son en breugel
Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!