Zoals ze zeggen. Vandaag gebeld morgen in huis.

Erg goed, erg tevreden!

IK heb voor paar dagen geleden bij telefoonglaasje een screenprotector bestelt en daarvoor bij een andere webshop, nu ben ik bij telefoon glaasje 1 euro meer kwijt, nou voor die 1 euro... Kwam extra handigheidje mee wardoor je hem er mooi recht op kan zetten en hij hegt beter dan die ik daarvoor had! Erg tevreden dus volgende bestelling is weer hier!

om kramp van te krijgen

Wie brol koopt, krijgt ook brol. Glaasje past niet, mijn 2 weken nieuwe gsm compleet naar de vaantjes! Sorry … jammer toch?

Niet goed

zeer slecht

Op mijn gsm zat al een lifeproof case maar die heeft helaas geen voorwand dus had ik een glaasje besteld in glas voor de voorwand. Het glaasje is niet makkelijk aan te brengen, blijft niet goed zitten (andere glaasjes zuigen zich vast, dit niet), in het begin kon ik bepaalde delen van het scherm niet meer aantikken, bij herplaatsen was dit iets beter maar het is meermaals losgekomen en nu is het glas zelfs al gebroken van gewoon te tikken tegen de rand van de zetel. Teleurgesteld want verkocht als "case friendly"..

Snelle levering, gratis verzending

Goede service: de screenprotector had een beschadiging; ondanks dat deze al op de telefoon zat gemonteerd sturen ze toch een nieuwe

Snel en goede informatie.

Op basis van hun informatie het juiste beschermde glas besteld.

Maakt niet waar. vingerafdruk werkt niet.

Heb een telefoonglaasje aangeschaft voor mijn ultra S20. In omschrijving stond dat vingerafdruk blijft werken, werkt alleen niet. Toch jammer.

Teleurgesteld

Ik heb de doosje open gemaakt de glaasje van de folie eruit gehaald en ik merkte dat er een scheur in de glas zat

Eigen fout -> fantastische service!

Normaal ben ik niet zo van de reviews schrijven, maar voor deze service kruip ik graag even in de spreekwoordelijke pen. Na het binnen krijgen van een screenprotector wilde ik deze weer eens zo snel mogelijk tussen de bedrijven opplakken. Lang verhaal kort, door dat ongeduldige gedoe en mislukte pogingen op herstel de klantenservice gebeld voor advies. Aardige kerel aan de andere kant met de reactie: "Dat wordt een moeilijk verhaal tot onmogelijk. Ik stuur u een nieuwe.". Vandaar deze review en beoordeling. Nog bedankt! Twee maal was gelukkig scheepsrecht.

Snel en goed

Snel en goed

vlugge en correcte levering

vlugge en correcte levering Bedankt van de service.

Very nice.

Best service. Helpful people.

Snelle en goede service

Glaasje kwam na bestelling een dag erna. Helaas was de verpakking beschadigd en dus glaasje ook. Meteen contact gezocht per mail en foto erbij. Volgende dag een nieuwe in de bus. Probleemloos.

Goede service en snelle contact

Ik kon op mijn Note 10 vinger lezer niet gebruiken door de screenprotector ze hebben me uitleg gegeven over het product en toch stuurden ze een nieuwe exemplaar. Dit tont klant waardering.

Goeie service, glaasje past alleen niet perfect

Het glaasje lijkt net niet helemaal perfect aan te sluiten op deze telefoon. Het zit hem met name in de uitsparingen voor de frontfacing camera en de andere knopjes e.d. aan de bovenkant van de telefoon. Echt millimeter werk, maar toch net jammer. Verder prima qua service!

Fantastische service

Mijn telefoon glaasje ging de eerste week al stuk, niet door het vallen en toen kreeg ik nieuwe opgestuurd en die was er twee dagen later. Snelheid service helemaal top.

Snel gebroken

Helaas, het leek zo mooi. Snel geleverd, was makkelijk aan te brengen zonder bubbels en pastte goed, zelfs met een coverhoesje om de telefoon, maar na 1 x vallen van de bank op het vloerkleed meteen al een barstje en door de sleutels in mijn jaszak bij mijn mobiel chipjes van de zijkant van het beschermglaasje. In het verleden heb ik schermpjes gehad waar dat uiteindelijk ook gebeurde, maar dan in een periode van 3/4 jaar. Niet al in de eerste 2 weken. Ik weet nu al dat dit glaasje er straks na een maand niet meer uitziet en ik weer kan vervangen. En ik had juist een wat duurdere genomen, omdat ik hoopte dat de kwaliteit beter zou zijn. Maar ik had waarschijnlijk net zo goed 1 kunnen nemen voor de helft van de prijs.

Niet blij mee

Sluit niet mooi aan. Je ziet hem echt liggen

Zeer snelle levering.

Snelle levering voor een goede prijs.

Goed, snel en word netjes van alles op de hoogte gehouden. Perfect geregeld !

Prima screenprotector

Ik ben helenaal bij blij en tevreden met mijn screenprotector. Ik kon hem gemakkelijk aanbrengen en heb nu weer een mooi scherm zonder barsten. Ook mijn hoesje kon er goed omheen.

-Binnen 2-3 dagen geleverd naar België -Bestelling was goed verpakt en exact wat ik zocht

Snel en goede kwaliteit

Snel en goede kwaliteit

Goed scherm, beschermt de telefoon goed

Glaasje gaat er makkelijk op zonder problemen. Beschermt het scherm goed.

Ekkersrijt 4413

5692DL Son en breugel

Over Telefoonglaasje

Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!