mijn bestelling was wel verzonden maar nooit aangekomen. 1 telefoontje en de volgende dag had ik mijn bestelling als nog in huis. Vriendelijk geholpen! Glaasje is makkelijk aan te brengen!!
Prima kwaliteit en snel geleverd
netjes geleverd alleen de levertijd was wat lang helaas.
Snelle reactie en goede oplossing voor problemen
Beste Pieter, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. We hebben je order op dezelfde dag als je bestelling, verstuurd met de PostNL briefpost. Zoals je misschien wel hebt begrepen is het bij PostNL enorm druk in verband met het corona-virus. Hierdoor kan de bezorging even op zich laten wachten, onze excuses voor het ongemak. We hadden dit graag anders gezien maar de situatie is nu eenmaal niet anders. Om er zeker van te zijn dat je bestelling netjes aan komt heeft onze klantenservice je een mail gestuurd. We zouden het op prijs stellen als je hier op zou willen reageren. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Originele beoordeling
Op de site staat: "voor 1700 uur besteld, zelfde dag verzonden". Dat klopt niet want ik wacht al bijna een week en heb nog niks binnen.
De screenprotector was binnen een week op een gekke plek beschadigd, dit werd meteen zonder problemen opgelost! Erg netjes!! Ik kom zeker weer terug bij deze winkel!
Beste Danique, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je screenprotector snel defect is geraakt. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Ik zie dat er nog niet eerder contact is geweest, om die rede hebben we je direct een mail gestuurd. Zodra we een reactie hebben ontvangen zal onze klantenservice het zo snel mogelijk passend voor je oplossen. We horen graag van je. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Originele beoordeling
Glas bescherming was binnen 5 dagen kapot!!! met gevolg stuk glas in mijn vinger telefoon is niet gevallen.. heeft in fietsmand gezeten en is daardoor blijkbaar kapot gegaan... zou hem zeker niet aanbevelen!
Ik heb hier al meerdere keren een bescherm glas besteld voor mijn mobiel, altijd snel geleverd en werkt goed.
Prima schermpje. Goede afmetingen
Duidelijke website, prima kwaliteit glaasje, bestelling kwam snel.
Ik had mijn screenprotector kapot in de verpakking gekregen en had gelijk een foto gestuurd en daar had ik blijkbaar antwoord op gekreken maar dat was naar het verkeerde email adres gestuurd dus ze hebben excuses aangeboden en sturen nu alsnog de screenprotector op dus gewoon top service.
Originele beoordeling
Ik kreeg de screenprotector kappot in de verpakking dus heb contact opgenomen en ze reageren niet
Super ik krijg nieuw hoesje opgestuurt
Beste Amber, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je screenprotector snel defect is geraakt. Ik begrijp dat je een edge to edge variant hebt besteld voor de Galaxy S9+. Het zou kunnen dat een case friendly screenprotector beter geschikt is voor de combinatie die je wil maken. Onze klantenservice heeft je ondertussen een mail gestuurd om het netjes op te lossen voor je. We zouden het op prijs stellen als je wil reageren op deze mail. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Originele beoordeling
Hij was na twee dag zat er al ern scheur in dus maar er afgehaalt zonden van me geld dus
Correcte levering. Past perfect.
het scherm is moeilijker om nu in te toetsen
Al meerdere keren besteld via Telefoonglaasje en elke keer opnieuw tevreden. De producten zijn goede kwaliteit en inzake communicatie loopt ook alles vlot en duidelijk. Zou ik zeker aanraden (ook vanuit Belgie)
helaas. 1x is de telefoon gevallen sinds ik het glaasje heb. Glaasje kapot. Ik dacht gelukkig bestel gelijk even een nieuwe. Tot mijn verbazing vind ik ook een barst in mijn scherm. Heel erg balen, het ging niet eens hard. Van de bank op de grond.
Beste Menno, Bedankt voor je bericht. Wat vervelend dat je toestel alsnog defect is geraakt met de screenprotector op het toestel. Een screenprotector is een extra beschermlaag voor je beeldscherm, helaas kunnen we nooit 100% garanderen dat deze alle schade opvangt. Het hangt af van de toedracht van de val en bijvoorbeeld de ondergrond. Onze klantenservice heeft ondertussen contact met je gezocht. We zouden het op prijs stellen als je hier op zou willen reageren. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Ik heb een paar dagen geleden heb ik een glaasje gekocht bij Telefoonglaasje. Ik heb hier twee bestelling gedaan. Mijn eerste bestelling was best wel een mislukking. De bezorgen en de regeling was prima. Het jammere was bij het plaatsen van het glaasje brak hij vrij snel. Dat is wel jammer van mijn 15 euro die ik heb betaalt, maar ik had wel glaasje nodig. Dus ik heb weer opnieuw weer 15 euro betaalt voor een nieuw glaasje. Deze glaasje heb ik HÉÉL voorzichtig geplaatst op mijn telefoon en die zit er nu op! Kortom de servies en bezorgen is prima, maar kwaliteit is wel middelmatig. Het is toch 15 euro aan een kapot glaasje die ik niet meer terug kan krijgen.
Snelle levering. Bestelling kwam kapot aan, maar super goed opgelost. Ik kreeg meteen een nieuwe zonder gedoe.
Prima, snel en wat ik zocht
Ik had een screen protector besteld voor mijn Oneplus 5T, maar die kwam maar niet. Berichtje gestuurd en na 2 dagen alsnog mijn screen protector in de bus. Goede en snelle reactie.
Prima deal, alles ging zoals beloofd.
Eén keer had ik het telefoonscherm per ongeluk verkeerd geplaatst, waardoor het makkelijk verschoof. Een andere keer was het telefoonscherm onderweg kapot gegaan. Beide keren heb ik gratis een nieuw scherm ontvangen. Geweldige service!
Heel goed product, makkelijk om aan te brengen.
prima! Meer dan uitstekend glas! :)
Ik denk dat ik nergens anders zo'n goed telefoonglaasje kon verkrijgen, en laten leveren in Belgie! Het is even goed als het officiele OnePlus glaasje maar misschien net 1mm te klein. De levering was later dan verwacht maar dat vond ik geen enkel probleem.
Ekkersrijt 4413
5692DL Son en breugel
Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!