Heel gemakkelijk aan te brengen. Doekjes meegeleverd etc. Aanraader

Prima en snel zelfs in de crisis

Prima en snel de door mij bestelde artikelen geleverd inclusief een duidelijke handleiding hoe deze aan te brengen. Een tevreden klant in crisistijd.

Snel

Specifieke schermbescherming met aanbieding en snelle dienst!

Kwam de volgende dag al binnen. Netjes verpakt.

Bestelling was netjes verpakt.

Prima en snelle service

Zie hier boven

Snel ontvangen!

Heb het telefoonhoesje snel ontvangen en ben tevreden!

Snelle levering en goede instructies.

Het product is snel geleverd. De instructievideo is er duidelijk en de meegeleverde mal is een hele goede zet! Enige minpuntje is de duurzaamheid. Ik heb binnen een jaar een nieuwe moeten aanschaffen omdat er toch stof onder mijn glas was gekomen.

Goede kwaliteit, snelle levering

Top kwaliteit en snel geleverd

Snelle levering, goede producten....ik heb de 2e keer wat besteld en ben erg tevreden. Zeker een aanrader!

Zeer Goede service

Ik had zelf een vergissing gemaakt. Kon zonder enige moeite teruggestuurd worden en werd gewoon herstelt. Toppie service.

ondanks corona snelle verzending, goede prijs(met actiecode)

Goed, betaalbaar product wat snel geleverd wordt.

Goed, betaalbaar product wat snel geleverd wordt.

Glaasje past perfect

Zelfs schoonmaakdoekje is bijgeleverd. Het glaasje was makkelijk strak op mijn telefoon te plaatsen, mooi dun en toch stevig.

Matig

Hij blijft zitten, maar vingerafdruk doet het sindsdien niet meer!!!

Slechte ervaring

Lange lever tijd, ook op voorraad binnen 24 uur leveren blijkt niet op voorraad en dit krijg ja dan bijna een week later te horen..

slecht

De telefoonglaasje was op hetzelfde dag gelijk stuk, ik hem niet eens een dag gebruikt.

Bij opplakken nieuw glad bleek dat het verkeerde type in de doos zat. Na een telefoontje ontving ik een dag later het juiste type.

Snelle levering, maar ook snel kapot!

Ik vind het een heel prettige site, snel en eenvoudig bestellen. Snelle levering ook, mooie prijs. Alleen heb nu al heel wat telefoonglaasjes gesleten, huidige glaasje ook weer binnen 24 uur kapot en niet eens laten vallen... erg jammer zo blijf ik bestellen Gelukkig ben ik na het plaatsen van deze beoordeling benaderd en krijg ik een nieuw glaasje toegestuurd. En nu hopen dat dit niet zo snel kapot gaat!

Plakt slecht

Liet na een dag al.los plakte sowieso slecht met bevestigen .

Eerste hoesje qua levering nooit aangekomen (?). Na e-mail, werd direct 2e opgestuurd, volgende dag ontvangen. Helaas viel product tegen, retour en 2 dagen later geld retour. Snelle en heldere communicatie. Kortom: volgens het boekje, keurig!

Ik vind het echt leuk en super

Snelle levering en goed kwaliteit!

Snelle levering en goed kwaliteit!

Geleverd als beloofd. Handige tool voor bevestigen op telefoonscherm. Zoals het hoort...

Snel en goede kwaliteit

Past uitstekend en hecht prima ondanks ik de glasfolie iets scheef heb geplaatst

Ekkersrijt 4413

5692DL Son en breugel

Over Telefoonglaasje

Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!