Heb al meerdere keren een nieuw glaasje bij telefoonglaasje.nl besteld. Zo gaat de screensaver wel een stuk maar blijft het scherm van de telefoon mooi. Nieuw schermpje er op en hij is weer als nieuw.
Bestellen ging super volgende dag is huis. Installeren ook maar valt mij tegen dat ik een gekleurde vlek onder het glas zie en dat mijn vingerafdruk slecht werkt van de s10 plus. Je ziet heel duidelijk het rondje van de vingerafdruk dat is jammer.
Teleurstellend omdat geadverteerd wordt dat het wel werkt
Beste Leon, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je vingerafdrukscanner niet lijkt te werken. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en we lossen de situatie meteen voor je op. Onze klantenservice heeft je een mail gestuurd met wat vragen omtrent de problemen. Zodra we hier een reactie op hebben ontvangen komen we zo snel mogelijk bij je terug met een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Nu al een scheurtje er in , dus kapot binnen een week en geen rare dingen mee gedaan... Maar dat kan gebeuren. De follow up vh het bedrijf is zeer goed te noemen. Ze hebben contact opgenomen en sturen nu een nieuw hoesje!
Beste Rob, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je hoesje snel defect is geraakt. Onze klantenservice heeft contact met je opgenomen om het direct op te lossen. We horen graag van je. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Originele beoordeling
Het materiaal lijkt me niet sterk genoeg. Nu al kapot binnen een week en geen rare dingen mee gedaan...
had een glas besteld voor oneplus 7, de volgende dag ontvangen, bleek echter het glas voor een samsung 7 te zijn, na mailen de juiste ontvangen en geplaatst, zit perfect en werking is nog helemaal super
Mijn telefoonglaasje was makkelijke aan te brengen, zonder bubbels, maar aan de randen kleeft hij onvoldoende waardoor er voortdurende lucht onder komt (ondankt hard aandrukken). Sinds ik er nog een hoesje omheen heb gedaan is dit nog verergerd. Er is mij wel een nieuwe protector aangeboden, die gratis zal worden bezorgd. De service is dus zeker ok!
Beste Kaat, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je screenprotector niet goed lijkt te hechten. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Natuurlijk lossen we het graag voor je op! Onze klantenservice heeft ondertussen al contact met je gekregen zie ik, we komen snel tot een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Originele beoordeling
De screenprotector voor mijn oneplus 6 plakte niet goed op het scherm waardoor ik hem weg heb moeten gooien.
Beste Mats, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je screenprotector niet goed heeft gehecht. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en we gaan het direct voor je oplossen. Vanuit onze klantenservice heb je al een mail ontvangen met wat vragen, als je hier op zou willen reageren komen we zo snel mogelijk bij je terug met een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Eerst zaten er nog luchtbellen onder, maar de volgende dag was alles weg. Super fijn product.
Een goede kwaliteit top product
De screenprotector heeft binnen enkele dagen al meerdere barsten zonder dat ik de telefoon heb laten vallen. Ook plakt de protector niet goed, deze verschuift enigzins tijdens het gebruik. Niet heel storend, maar daadwerkelijk waarneembaar. De service is daarentegen wel prima.
Beste Tom, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je screenprotector niet goed lijkt te hechten. Dit lossen we natuurlijk graag voor je op. Onze klantenservice heeft contact met je opgenomen via de mail. We zouden graag een reactie ontvangen zodat de problemen rondom de screenprotector voor je op kunnen lossen. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Snelle levering maar het glasplaatje zou heel sterk zijn! Hij is precies 1 dag heel gebleven 18 euro weg gegooid heel jammer.
Beste Dennis, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je screenprotector snel defect is geraakt. We ontvangen graag wat meer informatie wat er gebeurd is, heeft je screenprotector losgelaten of is de screenprotector defect geraakt? We lossen het natuurlijk graag voor je op. Zou je een mail kunnen sturen naar [email protected]? Dan lossen we het zo snel mogelijk op. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
third time lucky! Very sensitive product to be sending via envelope post!
Glaasjes zijn mooi perfect aan te brengen . Helaas is die van mij na korte tijd al gesneuveld maar goed opgelost kreeg direct een nieuwe toegestuurd. Goeie service rip bedrijf.
Makkelijk bestellen en supersnelle levering
Ik heb een screenprotector en back case voor de iPhone SE besteld. De back case is van sterke kwaliteit, de binnenkant is zacht waardoor de telefoon niet beschadigde hij voldoet aan alle verwachtingen. De screenprotector is van mooie grootte, het hele scherm wordt bedekt. Helaas zit er al vanaf het begin een luchtbel in (die ik nog nooit eerder heb gehad), die er ook niet uit wil. Dit is wel storend . Snelle levering !
In eerste instantie herkende mijn telefoon mijn vingerafdruk niet meer ondanks dat de screenprotector op de juiste manier aangebracht was. Na kort contact is er meteen een nieuwe opgestuurd en dit keer doet de vingerafdrukscanner het wel. Hele keurige service!
Top service, snel levering!
Zonder succes telefoon glaasje aangebracht.
Beste Jonathan, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je screenprotector niet goed lijkt te hechten. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en we lossen het graag voor je op. Een edge to edge screenprotector voor een toestel met een curve plakt helaas altijd alleen op de randen. Het is met deze vorm namelijk niet mogelijk om de screenprotector volledig hechtend te maken. Bij een screenprotector zoals de jouwe is het dus erg belangrijk dat de randen wel goed gehecht zijn. Onze klantenservice heeft ondertussen contact met je gezocht om de problemen op te lossen. Als je zou willen reageren op onze mail, komen we zo snel mogelijk bij je terug met een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Zozo
Beste Jeanne, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je je zending nog altijd niet hebt ontvangen. Ik zie dat mijn collega's hebben aangegeven dat de bestelling op 14 Februari is verzonden. We vrezen dat deze zoek is geraakt bij PostNL. Na een adrescontrole wordt de zending vandaag opnieuw verzonden zodat je deze morgen in huis zou moeten hebben. We gaan er van uit dat je de zending morgen ontvangt. Mocht dit niet zo zijn, horen we dat natuurlijk graag. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Originele beoordeling
Ondanks herhaaldelijke melding van niet geleverd heb ik mijn bestelling nog steeds niet!
Door enkel 2 smalle stroken (boven- en onderaan) te voorzien van lijm is dit niet goed genoeg bevestigd en valt deze screenprotector er snel van
Beste Jonas, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je screenprotector niet goed heeft kunnen hechten. Dit kan meerdere oorzaken hebben die we graag voor je oplossen. Onze klantenservice heeft ondertussen contact met je gezocht om tot een passende oplossing voor de situatie te komen. We zouden het dan ook op prijs stellen als je hierop zou willen reageren (bekijk ook je ongewenste mail folder). Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Optijd netjes kwaliteit
Keurig nette snelle levering. Kabel werkt prima. Helaas was de screenprotector, die er overigens top uitzag, binnen 1 dag kapot. Na contact binnen 24 uur kosteloos een nieuwe gekregen. Top service!
Beste Patrick, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je screenprotector snel defect is geraakt. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, we gaan het direct voor je oplossen. Onze klantenservice heeft contact met je gezocht via de mail (kijk ook even in je spam folder). We zien je reactie graag tegemoet om de situatie direct op te lossen. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Originele beoordeling
Keurig nette snelle levering. Kabel werkt prima. Helaas was de screenprotector, die er overigens top uitzag, binnen 1 dag kapot. Kwaliteit? Of pech?
Glaasje is na een week al gebarsten, terwijl hij niet is gevallen. Tevens kan de telefoon niet op zn kop gelegd worden, omdat hij dan gaat schuiven door de bolling. Ik heb binnen enkele dagen een nieuwe screenprotector ontvangen die wel goed hecht.
Beste Julia, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je screenprotector niet helemaal goed gehecht lijkt te zijn. Dat een screenprotector bol staat en daardoor niet op zijn kop kan liggen hebben we nog niet eerder gehoord. We vermoeden dan ook dat er ergens iets fout gaat. Onze klantenservice heeft ondertussen contact met je gezocht via de mail (houd ook je spam-folder in de gaten). We zouden het op prijs stellen als je met ons in contact wil komen om dit op te lossen voor je. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Originele beoordeling
Super tevreden en snelle service
Ekkersrijt 4413
5692DL Son en breugel
Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!