Mijn touchscreen werkte minder goed, ik moest iets harder op het scherp tikken. Soms verifieert het een letter niet. Hierdoor wist ik dat ik in de instellingen de schermgevoeligheid naar omhoog moest zetten. Het glaasje zelf was licht gebarsten. hiervoor heb ik zonder probleem een nieuw gekregen. De klantendienst heeft snel en professioneel gereageerd.
Beste Timmy, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je screenprotector defect is aangekomen. We doen ons best om dit te voorkomen, onverhoopt gaat er tijdens het verzendproces wel eens wat mis. Zoals op de pakbon vermeld kan je ons dan altijd een mail sturen voor een nieuw exemplaar, dit had je helaas nog niet gedaan. Onze klantenservice heeft ondertussen contact met je gezocht om het direct op te lossen. We zouden het dan ook op prijs stellen als je hier op zou willen reageren. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Originele beoordeling
Mijn touchscreen werkt minder goed, ik moet iets harder op het scherp tikken. Soms verifieert het een letter niet. Het glaasje zelf was licht gebarsten
Heel stevig
Goede prijs kwaliteit verhouding
vlot besteld en prompt geleverd
Prima beschermglazen tegen goed tarief en snelle verzending
Telefoonglaasje was al na een week kapot zonder aanwijsbare aanleiding. Dit laten weten en zonder gedoe een nieuwe toegestuurd gekregen.
Meerdere pogingen gedaan om het glaasje goed aan te brengen. De hulptool is erg fijn maar de vingerscanner is lastig om volledig aan te brengen. Wanneer niet volledig aangedrukt werkt de scanner niet.
Al enkele keren een screenprotector besteld en steeds leveren ze binnen de vooraf afgesproken termijn! Ook de screenprotectors zelf worden afgeleverd in kleine doosjes waardoor je zit met zeer weinig afval en toch steeds het juist materiaal hebt om de screenprotector te bevestigen.
Snelle verzending en de screenprotector aanbrengen op mijn iPhone ging probleemloos. Heel tevreden!
Eerste glaasje voldeed absoluut niet. Item stond omschreven als te gebruiken bij soepele cases...niet dus. Het casefriendly glaasje dat ik.nu heb, lijkt beter. Het is iig nu al langer heel dan het vorige. Wel.erg vervelend vond ik het omdat ik zo'n glaasje ook cadeau heb gegeven...😱
nog steeds heb ik de bestelling niet ontvangen
Beste Alex, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je je zending nog niet hebt ontvangen. Normaal gesproken worden leveringen naar België binnen 2-4 werkdagen bezorgd door PostNL/Bpost. Ik zie dat je bestelling op 17 Januari is verzonden, deze zou je uiterlijk vandaag moeten ontvangen. Onze klantenservice heeft contact met je opgenomen om te kijken of het goed is gekomen met de bezorging. We horen graag van je. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Eenvoudig aan te brengen en ziet eruit alsof het deel is van de smartphone.
Bij het eerste telefoonglaasje bleek dat deze los liet van het toestel. Hierna heb ik kosteloos een tweede ontvangen, ook deze liet helaas los. Wederom contact opgenomen met de klantenservice en het geld terug gekregen. Top service!
Je kan een webshop pas echt goed beoordelen als er iets mis gaat. Hoe lossen ze dat op? In dit geval snel en netjes! Tevreden!
Product voldoet aan de omschrijving. Goeie kwaliteit voor een goede prijs.
snel goed en zonder problemen
Mijn bestelling is niet geleverd.
Beste Chris, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. Nadat we dit even nagekeken hebben blijkt dat je bestelling nooit is betaald. Om die rede is deze dan ook niet verwerkt in ons magazijn. Onze klantenservice heeft ondertussen contact met je gezocht om de situatie op te lossen. We zouden het op prijs stellen als je met ons in contact zou willen komen. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Ik had een Galaxy S8 telefoonglaasje besteld. Niet de goede. Stuur hem terug. Wil graag mijn geld terug. Goed opgelost door telefoonglaasje Groet Petra Daniels
Beste Petra, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je niet het juiste artikel hebt ontvangen. Ik vrees dat er in ons magazijn een fout is gemaakt waardoor je niet het bestelde artikel hebt gekregen. Onze excuses voor het ongemak. Dit had natuurlijk niet mogen gebeuren. We willen het graag voor je oplossen door een nieuw exemplaar op te sturen of het aankoopbedrag te retourneren. Onze klantenservice heeft hiervoor contact met je opgenomen. We horen graag van je. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Originele beoordeling
Ik had een Galaxy S8 telefoonglaasje besteld. Niet de goede. Stuur hem terug. Wil graag mijn geld terug. Groet Petra Daniels
Bij mijn nieuwe telefoon direct hardglas besteld. Bij levering bleek het hardglas veel te klein voor de telefoon, terwijl deze werd aanbevolen voor de desbetreffende telefoon. Verpakking al open, dus retour niet mogelijk. Gelukkig zonder gedoe mijn geld retour ontvangen
Beste Charlotte, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je screenprotector niet goed lijkt te passen. Ik zie dat je geen contact met ons hebt opgenomen over het oplossen of eventueel retourneren. Natuurlijk kan je de screenprotector in dit geval retourneren maar we lossen het nog liever voor je op met het juiste exemplaar. Onze klantenservice heeft ondertussen contact met je gezocht om de situatie op te lossen. We zouden het op prijs stellen als je op deze mail zou willen reageren. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Originele beoordeling
Bij mijn nieuwe telefoon direct hardglas besteld. Bij levering bleek het hardglas veel te klein voor de telefoon, terwijl deze werd aanbevolen voor de desbetreffende telefoon. Verpakking al open, dus retour niet mogelijk. Zonde van mijn geld en het transport. Voortaan toch maar weer naar de telefoonwinkel op de hoek. Goedkoop is in dit geval duurkoop gebleken
Sterk. Makkelijk te bevestigen.
Ik ben super tevreden. Alweer mijn derde bestelling. Super op tijd geleverd.
Ik bestel hier graag mijn beschermglas voor mijn Samsung s8. Mijn telefoon laat ik vaak vallen, maar mijn originele scherm is nog helemaal in tact! Het beschermglas gaat erg lang mee. Top gewoon!
Snelle levering en goede uitleg voor het aanbrengen op je telefoon.
Top kwaliet en top serivece
Ekkersrijt 4413
5692DL Son en breugel
Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!