Goede service en snelle levering.

TOP

Topervaring

Op tijd geleverd tegen een eerlijke prijs..

Duidelijke site, goede service

Prima ervaring.

Snelle levering prima service duidelijke website

Bestelling niet tijdig

‘Vandaag besteld, morgen in huis’ Dit blijkt helaas niet waar. Contact gehad met bedrijf en ik werd zeer vriendelijk terug gemaild met excuses dat ik helaas niet had gezien dat er op twee items een andere levertijd zat, wat pas duidelijk werd toen ik al betaald had. Ik maakte erop attent dat het eerder item ook pas 5 dagen nadat ik het besteld had arriveerde. Hiervoor excuses en een korting aangeboden gekregen en belofte dat de bestelde items twee dagen later in huis zouden zijn. Ik heb van de korting afgezien daar ging het niet om maar hoopte op naleven belofte. Helaas ook dit maal ging het niet lukken een van de items op de beloofde dag bij mij thuis te krijgen. Geld terug gevraagd. Dát stond overigens wel de volgende dag alweer op de rekening.

Goede service! Te vrede

Ik ben zweer te vrede over telefoon glaasje. Ik bestel hier vaker mijn glas screen protector. Er was een klein probleempje voortgekomen, waarbij ik netjes een mail hebt ontvangen en ze het super netjes hebben opgelost! Bedankt hier voor!

Goede service en het product voldoet aan mijn verwachting.

Goede service na verkoop!

Mijn protectie scherm was na een paar dagen al lichtjes los gekomen en derna ook helemaal los. Heb dit gemeld en de klantendienst heeft hier zeer snel op gereageerd. En naar een oplossing gezocht. Blijkbaar kwam dit door mijn hoesje die te strak rond men gsm zit en hierdoor duwt op de protectiescherm. Het zijn eerlijke mensen en hebben mij hierbij geholpen. Ik kan wel nog niet zeggen of ik dit product kan aanbevelen maar de vriendelijkheid en klantenservice verdiend wel een pluim.

Makkelijk

Goede helpvideo

Perfect product geleverd!

Ik moest door de feestdagen alleen even wat langer wachten op mijn product, maar vervolgens was het product prima in orde en heb ik er veel plezier van. Bedankt Telefoonglaasje, ga zo door! :)

Het schermpje is nog geen dag blijven zitten Waardeloos!

Slechte ervaring De aanwijzingen precies gevolgd maar nog geen dag volgehouden en liet alweer los Hierop is direkt gereageerd en hebben een aangepast tekefoonglaasje kosteloos opgestuurd ! Top!

2x besteld, 2x beschadigd product

Ik heb voor de 2e keer mijn telefoon screenprotector besteld en spijtig genoeg is deze voor de 2e keer beschadigd. Erg jammer want jullie screenprotectors zijn super fijn en handig qua gebruik.

Niet goed

Ik heb het telefoonglaasje zo de prullenbak in kunnen gooien. Duidelijke uitleg gegeven welke ik nodig heb en krijg ik iets wat veels te smal is voor mijn scherm.

Perfecte service

Bij het plaatsen van het glaasje en het verwijderen van de blazen, brak het glaasje onmiddellijk. Het sluit niet goed aan op de backhoes waardoor het brak. Na contact hebben ze me onmiddellijke verder geholpen. Uitstekende service

Telefoonglaasje onvoldoende functie

Ik had dit glaasje besteld wegens extra functie vingertouch. Helaas werkt dit niet. Heb gevoeligheid aangepast maar geen resultaat. Verder is het prima telefoonglas. Na bovenstaande reactie hebben ze contact met mij opgenomen. Ze helpen me echt super voor een goede oplossing zodat het werkt. Top bedrijf voor klantgerichtheid.

Goed bedrijf

Goed!

Goede kwaliteit hoesjes voor een lage prijs!

Snelle levering en super kwaliteit!

Aangezien ik elke week mijn telefoon laat vallen en ik hem toch wil beschermen, beschouw ik mijzelf hier inmiddels als een vaste klant. Mijn ervaring met telefoonglaasje.nl is dat zij snel en adequaat leveren. Ik heb nog nooit problemen gehad met de geleverde producten en daarbij wordt er netjes altijd een gebruiksaanwijzing geleverd wanneer dit nodig is.

goede service

Eerste glaasje was niet zo goed waardoor ik een "slechtere"score gegeven heb. maar ze hebben me goed verder geholpen heb een 2de glaasje gekregen en deze doet het wel goed :D

Edge verlichting valt weg

In eerste instantie viel het mij tegen dat de screenprotector een zwarte rand heeft, waardoor de edge verlichting iets wegvalt. Toch ben ik blij met de service van Telefoonglaasje doordat zij mij een heldere uitleg hebben gegeven en meedenken over een oplossing!

snel gevonden, snel geleverd.

Snel geleverd, goed verpakt en eenvoudige montage. Het werkt!

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding

Zending was te laat maar door snelle reactie toch tevreden.

Gewoon een fijn bedrijf

Snelle levering tegen een goede prijs. Toen er achteraf een productiefout in m’n screenprotector bleek te zitten kreeg ik een dag later kosteloos een nieuwe opgestuurd. Deze was wel goed.

mooi product !!

Correcte en snelle levering !

Ekkersrijt 4413

5692DL Son en breugel

Over Telefoonglaasje

Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!