Makkelijk aan te brengen.

Besteld, snel geleverd installatie was eenvoudig

Geweldige service

Snelle bezorging.

Nog steeds niks ontvangen

Ik heb het telefoonglaasje nog niet ontvangen. Komt misschien door de kerst etc. Ik wacht nog even af.

Verkeerde glasje

Ik bestel een glasje voor samsung galaxy s7 edge en krijg een de gewone s7.merci alvast.zelfs op de papieren dat ze meesturen is het juist vermeld!

Snel geleverd en goede informatie

Altijd snel

Aanrader

Reageren snel. Ook bijverkeerd geleverd glaasje Alles uitstekend geregeld

Product OK

Het beschermglaasje met toebehoren werkt zoals het hoort.

Zoals beloofd.

Levering is goed, glaasje verkeerd

Goeie en snelle levering geen problemen mee. Het geleverde glaasje was helaas niet wat ik er van verwacht had, maar nadat ik hier over contact heb gehad werd het volledige bedrag terug betaald. Ik ben nog nooit zo goed, beleefd en snel geholpen. Als ze andere glaasjes hebben zal ik hier zeker weer bestellen

Niet al te best

Was makkelijk te bevestigen. Reactie van aanraken is stuk minder (moet vaker iets aanraken of reageert helemaal niet). Ook zit er na een paar dagen al een scheurtje in en zit er een stofje onder. Telefoon is niet gevallen of iets anders mee gebeurd die deze 2 dingen kunnen verklaren. Verder wel snelle service vanuit telefoonglaasje.

Grweldig!!!!!

Uitgeweken naar telefoonglaasje omdat winkel waar ik ze normaal koop ze steeds niet hebben en ik mijn telefoon graag wil beschermen. Binnen 1 dag in huis!!!! Duidelijke uitleg!! Past perfect op telefoon!! Plakt goed! Minder dan de helft in prijs van wat ik altijd heb betaald.. Of te wel geweldig!!! Vanaf nu mijn vaste adresje!!!

mooi glaasje, goed service

Het zilveren randje is echt heel mooi, helaas zit er na 3 dagen al een barst in het glaasje. Hierop contact gehad en een nieuw glaasje aangeboden gekregen. Hele goede service en zeer nette medewerkers. Dank jullie wel!

Fantastisch product!

Sluit mooi aan tegen de randjes van het display.

Wel fijn dat ik de beschermglas gevonden

Is beter dan half van de gsm camera ook beschermd

Is altijd wat ik er van verwacht.

Nooit geen problemen met telefoonglaasje gehad

Leveren snel, netjes en de klantenservice is echt super!

Vlotte verzending en als je al eens vragen hebt krijg je snel een antwoord

Eenvoudig en snel

kijken in het gemakkelijke menu, bestellen en betalen. Net zo vlug als dat ik het hier opschrijf

eind goed al goed

Na eerst een foutieve protector te hebben ontvangen, heb ik uiteindelijk de juiste variant ontvangen, een edge-to-edge variant. Goede service na verkoop ! --- De screenprotector sluit niet aan op de afgeronde kanten van de Samsung S7. Er is rondom een rand te zien die niet 100% aansluit.

Glas zit niet goed mn iphone door grote bubbel onderaan scherm.

De bestelde screenprotector bleef eerste keer niet zonder veel bubbels zitten, tweede keer ook niet, gezien er een bubbel onderaan zit die niet meer weggaat helaas.

Zeer goede prijs/kwaliteit

Al veel merken geprobeerd voor een screenprotector. Deze van telefoonglaasje blijven stevig zitten en sluiten goed aan.

Goede service.

Soms niet meteen het goede product maar er word goed meegedacht en de service is top!

Toppie

In het begin bestelde ik via bol.com, heb toen tot 3 maal toe de verkeerde screen protector gekregen... Nu de 2e keer dat ik bestel op de officiele website en krijg nu wel de goeie opgestuurt, gaat lang mee goeie kwaliteit

Nette en snelle bezorging tijdens feestdagen

Ekkersrijt 4413

5692DL Son en breugel

Over Telefoonglaasje

Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!