De eerste screenprotector bleef niet goed vast zitten. Hierdoor functioneren vooral de functies in de hoeken van het scherm veel minder. Klacht gemeld, kreeg direct een nieuwe toegezonden, welke prima blijft zitten. Goede service, klasse!

Ziet er fans uit

Hij ziet er super goed uit! Op de zit stond dat er geen problemen waren met touchpad maar soms aan de linkerkant is het niet goed werkend, maar dat valt wel weer mee! Mijn geld waardig.

Gekocht wat ik moest hebben

De screenprotector past perfect. Kwaliteit valt nog af te wachten

Vriendelijk en duidelijk geholpen

Goede klantenservice

Past perfect en goede service

Niemand ziet dat er een screenprotector op zit. Ik heb er een ontvangen die in twee weken kapot was zonder dat hij was gevallen. Hier krijg ik een nieuwe voor

Product van slechte kwaliteit

Na wat problemen met een vorig glaasje hebben de mensen van telefoonglaasje onmiddellijk ingegrepen en het probleem netjes op gelost, bedankt mensen van telefoonglaasje

Niet klantgericht

Ik hen 2x duo telefoon glaasje besteld, maar heb maar 2 single pakjed gekregen. Waar blijven de andere 2 telefoon glaasjes? Had al een mail gestuurd vrijdag. Nog geen reactie. Heb er wel vol voor betaald.

Leg ik dat glasplaatje erop druk in de midden aan naar de buitenkant toe maar er blijft gewoon lucht onder zitten

Bescherm glas is mooi en is makkelijk op de telefoon aan te brengen. Heel aangekomen en netjes verpakt. Ik heb voor 17:00 besteld, maar niet de volgende dag ontvangen. Dat vond ik wel een beetje jammer. Verder helemaal goed!

Netjes geleverd

Geen problemen ondervonden vanaf de bestelling tot de levering

Uitstekend!

Eén glaasje was gebroken, via mail gemeld en direct een reactie dat ze een nieuw gingen opsturen. Zeer tevreden!

Uitmuntend

Door mijn fout verkeerde besteld en gekregen en gelijk kosteloos de goede nagestuurd.

prima service

vlot, gemakkelijk, prima service, goede kwaliteit

Het kwam goed verpakt en de doekjes waarmee je het echte scherm moet schoon maken werkten goed (ik heb weleens gehad dat ze alle twee droog waren) Als je de instructies op de verpakking volgt moet het goed komen. Toen ik het erop plakte, zag ik de lucht eronder verdwijnen en kwamen er geen stukken waar onder het glas nog lucht zat. Ik heb hem nu een paar dagen en het werkt heel goed. Het enige is dat het glaasje net 1 mm te smal is waardoor net niet het hele scherm bedekt is maar daar merk je niks van dus eigenlijk maakt het niet uit.

Top service en hulp!

Probleem met screenprotector die niet goed plakte op mijn scherm, hierover klacht ingediend. Direct nette en goede service ontvangen en dag erna kosteloos een nieuwe (duurdere) screenprotector toe gestuurd gekregen. Zeker aan te bevelen!

Gewoon goed en snel bezord

Past perfect

Pakje was heel goed beschermd bij levering. Plaatsing was heel gemakkelijk dankzij het filmpje en de instructies op de doos. Het scherm voelt heel glad aan en je ziet er bijna geen Vingervlekken op.

Eerste order werd niet bezorgd door PostNL. Dat werd meteen goed opgelost door dezelfde order nog eens te verzenden

Snel en perfect

Super en zeer tevreden

snel geleverd!

heb het glaasje snel geleverd gekregen, is jammer genoeg na een paar dagen kapot gegaan (prijs €14), wil nu een nieuwe bestellen en is het glaasje dankzij Black Friday van € 19.99 afgeprijsd naar € 17,50. dit is gewoon de boel bedonderen!

Deze keer minder

Vlek op hoesje die ik er niet af krijg. Klein maar desondanks.

Goed passende screenprotector voor mijn motorola one action/vision

snel en goed geleverd

Past perfect

Goede beschrijving, daardoor geen luchtbellen onder het glas, kortom prima product!!

Het is even wachten maar prima glaasje met goede gevoeligheid.

Het is makkelijk aan te brengen, ook alle nodige spullen om op te poetsen en klaar te maken voor het glaasje aan te brengen worden netjes meegeleverd. Het ziet er goed uit, en ik ondervind maar een minimale terugloop van de gevoeligheid. Kan nog niets zeggen over de krasvastheid van het glaasje, nog maar 1 dag in gebruik.

Nu zeer tevreden

5 dagen na bestelling nog niets ontvangen, dit is niet aanvaardbaar als er op de website staat, VANDAAG BESTELLEN, MORGEN IN HUIS. Wat nu ? Omdat we 8 dagen na bestelling nog niets ontvangen hebben heeft de firma Telefoonglaasje ons het betaalde bedrag terug gestort, waarvoor dank, zeker omdat de fout niet bij hun ligt.

Ekkersrijt 4413

5692DL Son en breugel

Over Telefoonglaasje

Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!