De eerste screenprotector bleef niet goed vast zitten. Hierdoor functioneren vooral de functies in de hoeken van het scherm veel minder. Klacht gemeld, kreeg direct een nieuwe toegezonden, welke prima blijft zitten. Goede service, klasse!
Beste Diana, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je screenprotector niet helemaal goed lijkt te hechten. Dit kan meerdere oorzaken hebben en we lossen het graag voor je op. Onze klantenservice heeft ondertussen contact met je gezocht via de mail (check ook even je spam) om het voor je op te lossen. Als je op die mail zou willen reageren komen we zo snel mogelijk bij je terug met een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Originele beoordeling
Helaas hecht de screenprotector niet zo goed vast aan de hoeken. Hierdoor functioneren de functies in de hoeken van het scherm minder, echt goed aandrukken, voordat de telefoon "reageert".
Hij ziet er super goed uit! Op de zit stond dat er geen problemen waren met touchpad maar soms aan de linkerkant is het niet goed werkend, maar dat valt wel weer mee! Mijn geld waardig.
De screenprotector past perfect. Kwaliteit valt nog af te wachten
Goede klantenservice
Niemand ziet dat er een screenprotector op zit. Ik heb er een ontvangen die in twee weken kapot was zonder dat hij was gevallen. Hier krijg ik een nieuwe voor
Beste Stephanie, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je screenprotector snel en zonder aanleiding defect is geraakt. Onze excuses voor het ongemak. Onze klantenservice heeft contact met je opgenomen om het voor je op te lossen. Als je op onze mail zou willen reageren, komen we zo snel mogelijk bij je terug met een passende oplossing voor de situatie. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Originele beoordeling
Dit scherm is na twee weken al gebarsten. Terwijl hij nooit is gevallen
Na wat problemen met een vorig glaasje hebben de mensen van telefoonglaasje onmiddellijk ingegrepen en het probleem netjes op gelost, bedankt mensen van telefoonglaasje
Beste Wim, Bedankt voor je bericht. Wat vervelend om te horen dat je screenprotector niet in orde lijkt te zijn. Dit is niet de kwaliteit die je van ons mag verwachten. De klantenservice heeft ondertussen contact met je gezocht. We willen het graag meteen voor je oplossen. Als je op onze mail zou willen reageren, komen we samen tot een passende oplossing voor de situatie. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Originele beoordeling
Het product is van slechte kwaliteit, de kant die op het scherm geplakt moet worden zag vuil en er zaten putjes, na 1 dag is er reeds een hoek van de bescherming gelost
Ik hen 2x duo telefoon glaasje besteld, maar heb maar 2 single pakjed gekregen. Waar blijven de andere 2 telefoon glaasjes? Had al een mail gestuurd vrijdag. Nog geen reactie. Heb er wel vol voor betaald.
Beste Sylke, Bedankt voor je bericht. Wat vervelend dat je maar 1 DuoPack hebt ontvangen. Onze excuses voor het ongemak, dit had natuurlijk niet mogen gebeuren. Waarschijnlijk is er een menselijke fout gemaakt bij het inpakken. Helaas hebben we je mail van vrijdag niet ontvangen, anders hadden we dit al lang opgelost voor je! Onze klantenservice heeft meteen contact met je gezocht via de mail. Als je hier op zou willen reageren komen we zo snel mogelijk bij je terug met een oplossing. Alvast bedankt voor het reageren op de mail. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Leg ik dat glasplaatje erop druk in de midden aan naar de buitenkant toe maar er blijft gewoon lucht onder zitten
Beste Remco, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend om te horen dat je screenprotector niet goed lijkt te hechten. We lossen dit natuurlijk graag voor je op. Ondertussen heeft onze klantenservice contact met je opgenomen om het voor je op te lossen. We zouden het op prijs stellen als je hierop zou kunnen reageren. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Bescherm glas is mooi en is makkelijk op de telefoon aan te brengen. Heel aangekomen en netjes verpakt. Ik heb voor 17:00 besteld, maar niet de volgende dag ontvangen. Dat vond ik wel een beetje jammer. Verder helemaal goed!
Geen problemen ondervonden vanaf de bestelling tot de levering
Eén glaasje was gebroken, via mail gemeld en direct een reactie dat ze een nieuw gingen opsturen. Zeer tevreden!
Door mijn fout verkeerde besteld en gekregen en gelijk kosteloos de goede nagestuurd.
vlot, gemakkelijk, prima service, goede kwaliteit
Het kwam goed verpakt en de doekjes waarmee je het echte scherm moet schoon maken werkten goed (ik heb weleens gehad dat ze alle twee droog waren) Als je de instructies op de verpakking volgt moet het goed komen. Toen ik het erop plakte, zag ik de lucht eronder verdwijnen en kwamen er geen stukken waar onder het glas nog lucht zat. Ik heb hem nu een paar dagen en het werkt heel goed. Het enige is dat het glaasje net 1 mm te smal is waardoor net niet het hele scherm bedekt is maar daar merk je niks van dus eigenlijk maakt het niet uit.
Probleem met screenprotector die niet goed plakte op mijn scherm, hierover klacht ingediend. Direct nette en goede service ontvangen en dag erna kosteloos een nieuwe (duurdere) screenprotector toe gestuurd gekregen. Zeker aan te bevelen!
Gewoon goed en snel bezord
Pakje was heel goed beschermd bij levering. Plaatsing was heel gemakkelijk dankzij het filmpje en de instructies op de doos. Het scherm voelt heel glad aan en je ziet er bijna geen Vingervlekken op.
Eerste order werd niet bezorgd door PostNL. Dat werd meteen goed opgelost door dezelfde order nog eens te verzenden
Super en zeer tevreden
heb het glaasje snel geleverd gekregen, is jammer genoeg na een paar dagen kapot gegaan (prijs €14), wil nu een nieuwe bestellen en is het glaasje dankzij Black Friday van € 19.99 afgeprijsd naar € 17,50. dit is gewoon de boel bedonderen!
Beste Jantje, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je denkt dat we de boel bedonderen. Dit is zeer zeker niet het geval. De screenprotector die je hebt besteld is al een lange tijd €17.50. Jij hebt deze echter besteld met Sinterklaas korting á 20%. Vandaar dat je niet de volle prijs hebt betaald destijds. Momenteel is deze screenprotector nog altijd €17,50 daar is niets in veranderd. Hopelijk is het zo duidelijk voor je en kun je in je bevestigingsmail ook zien dat je destijds korting hebt ontvangen. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje.
Vlek op hoesje die ik er niet af krijg. Klein maar desondanks.
Beste Hendrik, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend om te horen dat je screenprotector niet helemaal in de juiste staat is bezorgd. Onze excuses voor het ongemak. We lossen het graag voor je op. Onze klantenservice heeft je ondertussen een mail gestuurd om het voor je op te lossen. We zouden graag met je in contact komen om het netjes voor je te regelen. Graag zouden we een reactie ontvangen op onze mail! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
snel en goed geleverd
Goede beschrijving, daardoor geen luchtbellen onder het glas, kortom prima product!!
Het is makkelijk aan te brengen, ook alle nodige spullen om op te poetsen en klaar te maken voor het glaasje aan te brengen worden netjes meegeleverd. Het ziet er goed uit, en ik ondervind maar een minimale terugloop van de gevoeligheid. Kan nog niets zeggen over de krasvastheid van het glaasje, nog maar 1 dag in gebruik.
5 dagen na bestelling nog niets ontvangen, dit is niet aanvaardbaar als er op de website staat, VANDAAG BESTELLEN, MORGEN IN HUIS. Wat nu ? Omdat we 8 dagen na bestelling nog niets ontvangen hebben heeft de firma Telefoonglaasje ons het betaalde bedrag terug gestort, waarvoor dank, zeker omdat de fout niet bij hun ligt.
Beste Guido, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je je zending nog niet hebt ontvangen. Onze excuses voor het ongemak. Zoals ieder jaar hebben de bezorgdiensten helaas al last van de feestdagen in combinatie met Black Friday. Dit zorgt voor vertragingen bij de bezorgingen uiteenlopend van 1 werkdag tot 1 week afhangend van de locatie. We zijn hierin helaas overgeleverd aan de dienstverlening van PostNL en Bpost. Volgens onze laatste informatie zou je zending begin deze week bezorgd moeten worden. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Ekkersrijt 4413
5692DL Son en breugel
Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!