Niet goed

Wij hebben niet de juiste glaasjes gekregen

Het zijn erf duurzame goeie glasplaatjes tegen een eerlijke prijs

En het personeel locatie is erg ook erg aardig 5 sterren

Ik ben heel tevreden over het nieuwe Telefoonglaasje en de snelle levering

Ik ben heel tevreden over het nieuwe Telefoonglaasje en de snelle levering

Geheel naar verwachting.

Besteld en op tijd geleverd.

Zeer kwetsbaar

2x besteld en beide keren binnen een week gebroken/gescheurd. En dat bij normaal dagelijks gebruik van mijn telefoon. Zeer kwetsbaar dus. Jammer.

Product goed, service top

Heeft ongeveer 6 weken geduurt voordat mijn bestelling werd verzonden. Achteraf bleek dit te komen door onvoorziene omstandigheden. Heb hierover contact gehad met de klantenservice en we zijn samen tot een goede oplossing gekomen. Ben erg tevreden over het prettige contact na afloop en het is netjes opgelost. Zou hier mijn telefoonglaasje weer bestellen indien nodig ;-)

Onzichtbare screenprotector

Ik ben heel blij met deze screenprotector; hij zit onzichtbaar op mijn telefoon en je merkt niet dat hij erop zit. Makkelijk aan te brengen wanneer je goed de gebruiksaanwijzing volgt. De klantenservice van telefoonglaasje is erg klantvriendelijk. Ik raad dit bedrijf aan.

Goede klantenservice en kwaliteit

Na een probleem bij levering hebben ze zelf een oplossing aangeboden. Prima service!

Goeie kwaliteit

Goeie kwaliteit en mooie glaasjes over heel je beeldscherm, wel komt er een bubbel onder

Snelle levering uitstekende service

Na melding van het probleem, is dit zeer snel en keurig door Telefoonglaasje opgepakt. Er wordt een vervangend exemplaar nagezonden. Uitstekende service.

Snel en correct geleverd. Past perfect op de Huawei P20 lite

Goed product en snel geleverd

Snelle en prettige terugkoppeling gehad op mijn vraag nadat mijn touchscreen niet meer goed werkte. Daarmee het probleem kunnen oplossen.

Glaasje is niet goed

Het opgestuurde duo pak met glaasjes past niet correct op mijn telefoon. Ik heb ondertussen contact gezocht voor het terug zenden en retourneren van mijn aankoopbedrag maar tot op heden geen reactie.

Snelle levering en prima product

Ik heb al meerdere keren bij jullie besteld en altijd met succes. Snelle levering en een goede prijs. Ik ben tevreden.

Prima levring, redelijke prijs

Prima levering, redelijke prijs.

Goede service.

Snelle levering en kwaliteit product.

Helemaal volgens verwachting

Snelle levering en goede glaasjes. Heb er al meerdere versleten. Als ik ze niet gehad had was het scherm van mijn telefoon waarschijnlijk al meerdere malen stuk geweest.

Mooi product, maar is niet te gebruiken in combinatie met hoesje!

Het telefoonglaasje is een goed en mooi product, maar helaas komt het los bij het gebruik van een hoesje. Jammer dat dit niet vermeld werd bij de beschrijving!

Prima en snel

Prima en snel

Snelle reactie op mail

Had een screenprotector besteld voor pixel3a terwijl ik wist dat hij nog niet op voorraad was. Kreeg alleen de volgende dag een screenprotector voor de 3a XL. Mail gestuurd en ontving super snel een reactie en kon hem retour sturen en mijn bestelling werd gelijk weer geactiveerd. Heb ondertussen de juiste ontvangen.

Na dat mijn bestelling kapot was gegaan onderweg na contact dag naderhand a een een nieuwe.

Mooi helder

Goed te bevestigen. Zuigt goed vast.

Zeer snelle en goede service. Ik had één glaasje besteld en kreeg dit gratis thuis gezonden binnen twee dagen, Top ! Jammer was het glaasje stuk er was duidelijk een voetafdruk op het pakje te zien, ik heb alles weggesmeten ik vond een klacht hiervoor onbegonnen werk, ik zal gewoon een ander bestellen. Dus eigenlijk goede commentaar aan de schade kunnen zij niks doen.

Heel goede service & correcte producten

Heb al enkele keren besteld op Telefoonglaasje en verzending naar België is geen probleem. Kwalitatief heel goede producten. Een aanrader

Erg goede en snelle levering en service

Zelf had ik het verkeerde glaasje besteld, het geld werd snel geretourneerd door Telefoonglaasje en binnen een dag had ik het juiste.

Ekkersrijt 4413

5692DL Son en breugel

Over Telefoonglaasje

Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!