Zou wel graag een factuur willen hebben
keurig verpakt, prima geregeld!
Ging in een keer goed, dankzij de goede uitleg en filmpje. Top
Je heb een keuze uit verschillende types, zoek dan maar eens de goede uit. Ik ben niet zo jong meer, maar nu heb ik een prima bescherm glas gevonden, beter dan dir van Bol.com die sloot niet goed aan. Deze is PRIMA !!!!!
De vingerafdruk herkenning van de Galaxy 10+ werkt niet goed meer na het aanbrengen van het protectiescherm.
prima service en snelle levering
Beste Niels Job, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je screenprotector snel defect is geraakt. Ik vrees dat er bij het verzenden een haarscheurtje in de screenprotector is gekomen, die later door is gebarsten toen je deze van de plakplaat af wou halen. We lossen dit natuurlijk graag voor je op. Onze klantenservice heeft al contact met je gezocht. Als je hierop zou willen reageren komen we snel tot een oplossing. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Originele beoordeling
Slecht kwaliteit glaasje brak al bij het opplakken van het schermpje
helaas. ik was erg teleurgesteld. ik had hem er zonder luchtbellen opgeplakt maar het touchscreen moet ik bijna met een hamer bedienen (beetje overdrijven maakt de zaak duidelijk)
Beste Maarten, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend om te horen dat je touchscreen niet naar behoren werkte met de screenprotector. Dit kan een aantal oorzaken hebben die we via de mail met je gedeeld hebben. Als je met ons in contact zou willen komen, lossen we dit probleem zo snel mogelijk voor je op. Het touchscreen hoort natuurlijk gewoon te functioneren in combinatie met de screenprotector. We horen graag van je. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Ik heb al een screenprotector van telefoonglaasje en daar ben ik tevreden mee. De screenprotector Edge to Edge voor mijn iPhone 11 Pro Max ging er erg gemakkelijk op en zit heel mooi. Wel komen er heel makkelijk krassen op. Het probleem met de iPhone8 Plus van mijn vrouw is dat de screenprotector er gewoon niet goed op gaat. Bij de overgang van het zwarte glas naar de witte behuizing (zowel onder als boven) is het net alsof daar een randje zit waardoor er lucht achter blijft zitten. Als ik er het extra telefoonhoesje om doe ter extra bescherming van de rest van de telefoon wordt de protector los gedrukt. De combinatie past dus niet. Ondanks dat de protector niet goed paste met mijn hoesje heeft Telefoonglaasje mijn probleem erg goed opgelost. Hele goede en snelle service.
Beste Maarten, Bedankt voor je beoordeling. Wat goed om te horen dat je tevreden bent met de screenprotector voor je iPhone 11 Pro Max. Minder leuk om te horen vinden we de situatie met de screenprotector voor je vrouw haar iPhone 8 Plus. We lossen deze problemen natuurlijk graag op, het klinkt of de screenprotector niet goed te combineren is met het hoesje dat gebruikt wordt. Onze klantenservice heeft ondertussen contact met je gezocht via de mail. Als je hierop zou willen reageren, komen we zo snel mogelijk samen tot een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Originele beoordeling
Ik heb al een screenprotector van telefoonglaasje en daar ben ik tevreden mee. De screenprotector Edge to Edge voor mijn iPhone 11 Pro Max ging er erg gemakkelijk op en zit heel mooi. Wel komen er heel makkelijk krassen op. Het probleem met de iPhone8 Plus van mijn vrouw is dat de screenprotector er gewoon niet goed op gaat. Bij de overgang van het zwarte glas naar de witte behuizing (zowel onder als boven) is het net alsof daar een randje zit waardoor er lucht achter blijft zitten. Als ik er een telefoonhoesje om doe ter extra bescherming van de rest van de telefoon wordt de protector los gedrukt. Dus niet bruikbaar.
Zit prima
👍
zeer te vreden over mijn bescherming !!
Was een snelle levering en heb gekregen waar ik om vroeg
Souabier is altijd tevreden, omdat het snel binnen is en makkelijk te gebruiken.
Heb al meer dan 8x screenprotector hier gekocht en ze bevallen 100%. Makkelijk aan te brengen en zeer goede kwaliteit .
Kwaliteitsvolle screenprotector voor een scherpe prijs en snelle geleverd.
Beste Kevin, Bedankt voor je beoordeling. Onze excuses voor het ongemak wat betreft de bezorgtijd. In je order kan ik zien dat je zending op 7 November is verzonden met de briefpost. Zendingen naar België doen er 2-4 werkdagen over om bezorgd te worden. Dat dit niet duidelijk voor je was betreuren we, onze excuses hiervoor. Ondertussen heb je vanuit onze klantenservice een mail ontvangen. Als je hierop zou willen reageren kunnen we samen tot een oplossing komen. We gaan kijken hoe we dit duidelijker kunnen maken voor onze Belgische klanten. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Originele beoordeling
Glaasje bijna een week later nog altijd niet ontvangen. Dit ging normaal de volgende dag geleverd worden
Het glaasjes wordt erg fijn geplaatst. Echter het glaasje brak vrij makkelijk en snel. Na prettig contact met de klantenservice meteen geld terug gekregen (Ik ga liever verder zonder beschermglaasje). Met het product dus niet zo tevreden, wel met de snelheid van de bestelling, het plaatsen en de service.
Beste H.M, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend om te horen dat je screenprotector snel defect lijkt te gaan. Dit is natuurlijk niet de bedoeling binnen een korte tijd zonder aanleiding. Onze klantenservice heeft ondertussen contact met je gezocht om de problemen rondom je screenprotector op te lossen. We komen graag met je in gesprek over een passende oplossing voor de situatie. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Originele beoordeling
Het glaasjes wordt erg fijn geplaatst. Echter het glaasje breekt heel makkelijk. In korte tijd heb ik al 3x een breuk in het glas gehad en dus al 3 verschillende glaasjes erop gelegd. Dit alles zonder dat de telefoon is gevallen of ergens tegen aan gestoten is.
Het glaasje bleef niet goed plakken. Heb het niet kunnen gebruiken.
Beste Amelieke, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend om te horen dat je screenprotector niet goed heeft gehecht. Onze excuses voor het ongemak. We lossen de situatie natuurlijk graag voor je op. Onze klantenservice heeft ondertussen al contact met je opgenomen om samen tot een passende oplossing te komen. Als je hier op zou willen reageren komen we daarna zo snel mogelijk bij je terug met een passende oplossing. We horen graag van je. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Het glaasje zorgde bij de vinger afdruk sensor voor een lelijke stip. Het leek net alsof er een vette vinger op de sensor zat. Ik heb alles volgens de instructievideo gedaan. Zonde van mijn geld.
Beste Robin, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend om te horen dat je de speciale lijm om je vingerafdruk te laten werken niet had verwacht. Deze proberen we op onze website zo goed mogelijk te laten zien. De lijm zorgt ervoor dat de nieuwe techniek voor vingerafdruk scannen kan functioneren. Deze werkt namelijk met behulp van ultrasone geluidsgolven die, zonder deze lijm, je vingerafdruk niet zou kunnen lezen. Ondertussen heeft onze klantenservice contact met je opgenomen om het voor je op te lossen. Als je hierop zou willen reageren zouden we dit erg op prijs stellen zodat we het kunnen regelen. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
bij het volgens instructie aanbrengen van het glaasje bleef een deel aan de zijkant niet vast te zuigen. Bij opnieuw aanbrengen, ondanks alle voorzorgen, toch natuurlijk enkele stofjes.
Beste Joop, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend om te horen dat je screenprotector niet helemaal goed lijkt te hechten. Onze excuses voor het ongemak. We lossen dit natuurlijk zo snel mogelijk voor je op. Ondertussen begrijp ik dat onze klantenservice contact met je heeft gezocht via de mail. Als je hierop zou willen reageren, komen we zo snel mogelijk samen tot een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Het glaasje aangebracht volgens de aanwijzingen. Aanvankelijk problemen met hechting van het glaasje. Dit bleek te liggen aan de bevestiging die niet precies recht zat. Opgelost met een bevestigingstool waarmee je het glaasje precies op de goede plek kunt aanbrengen. Heel blij mee en dank aan Telefoonglaasje voor het geduld en de fijne service!
Beste Nicole, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend om te horen dat je screenprotector niet helemaal goed lijkt te hechten. Onze excuses voor het ongemak. Onze klantenservice heeft ondertussen contact met je gezocht via de mail. Als je hier op zou willen reageren, lossen we de situatie zo snel mogelijk netjes voor je op. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Originele beoordeling
Het glaasje aangebracht volgens de aanwijzingen maar zijkant van het glaasje plakt niet waardoor een grote vlek zichtbaar is als telefoon uit is. Heel jammer.
Makkelijk op te zetten. Helaas wel na een keer vallen zat er een scheur in aan zijkanten. Scheur is niet zo zichtbaar. Toch heb ik een tweede product gekocht want bij vallen had mijn mobile scherm geen kras scheur of barst erin.
Ekkersrijt 4413
5692DL Son en breugel
Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!