Snelle service en zeer tevreden over het product

Zonder gedoe een goede service en super snelle verzending!

Zonder problemen retour zending gedaan en binnen 2 dagen het goede product in huis. Was mijn eigen fout trouwens. Geen gedoe, en snelle levering!

Topservice!

Ik ben al jaren vaste klant bij telefoonglaasje.nl door hun goede service. Ooit een product ontvangen die binnen 2 dagen stuk was, en deze werd meteen gratis vervangen. Verder zijn er regelmatig kortingsacties die zorgen dat de producten goed betaalbaar blijven. Topsite!

Matig !

De kwaliteit van mijn aangeschafte (ONEPLUS 3T) glaasje is toch niet wat een originele heeft. Gelijk na het aanbrengen toch wat kleine scheurtjes. Jammer.

Snelle levering. Goede kwaliteit

Makkelijk besteld. Snelle levering. Goede kwaliteit. Ze doen wat ze beloven

2x besteld 2x tevreden

Heb net mn tweede glazen beschermer op mn note 9 zitten. Vorige is stuk gegaan door eigen toedoen. Beschermt wel je telefoon. Aanbrengen met het meegeleverde hulpmiddel gaat super. Wil je zeker geen stof onder je screenprotector, breng hem dan aan in de badkamer met wat stoom. Ik ben er tevreden mee. (Note 9 - case friendly protector)

Snel geleverd en het glaasje past.

Het was allemaal goed gegaan.

Best

Prima, in eerste instantie was ik niet tevreden. Maar Telefoongaasje heeft contact met mij opgenomen en het opgelost.

Snel geleverd, fijn glas

Echt super goed en betrouwbaar

Ik heb tot nu toe al mijn screenprotectors gekocht bij telefoonglaasje.nl en ik ben zeer tevreden. Ik heb nooit meegemaakt dat er vertraging was. De kwaliteit van de glaasjes is echt top.

Bijna goed, mis 1 ding

Ik mis alleen de stof verwijder stickers, ook plakt de screenprotector niet goed aan de zijkanten. De service is wel heel goed.

Wederom toplevering en kwaliteit

Makkelijk zelf te plaatsen.

Goede en snelle service

Makkelijk om een bestelling te plaatsen. De volgende dag al in huis! En dit voor een prima prijs!

Cava

Ik heb opgemerkt dat het vlot typen minder lukt omdat er precies meer druk nodig is door het glaasje. Op bepaalde plaatsen moet ik zelf enorm hard duwen (linksonderaan icoontje om te bellen is heel moeilijk sinds het glaasje)... Qua bescherming is het top. Ik heb mijn telefoon eens laten vallen en er zit enkel een barst in het glaasje en niet op mijn toestel.

Product is zoals omgeschreven, oftewel het doet waar die voor gemaakt is. De levering kwam snel binnen, al met al een goede ervaring.

Goed stevig glaasje. Makkelijk op te plakken.

Perfect!

Snelle levering, correcte prijzen en degelijke producten. Wat kan je nog meer wensen. Aanrader!

Op het glasplaatje komen snel beschadigingen van het telefoon hoesje en telefoon reageert minder goed/ moet harder indrukken. Ik dacht hetzelfde glaasje als vorige keer besteld te hebben, maar blijkt dus niet zo te zijn. Telefoonglaasje heeft nav mijn klacht beloofd hetzelfde glaasje als ik eerder had besteld op te sturen. Dat vind ik super goede service.

Snelle levering. Kwaliteit en prijs goed.

Artikel was er snel. Formaat komt grotendeels overheen. De inkepingen in de glasplaat zijn net te ondiep om 1 op 1 overeen te komen. Meegeleverde doekjes voor het schoonmaken alvorens plaatsen erbij zijn een goede toevoeging op de service!

Producten zijn top en snelle levering

Ik bestel mijn screenprotector altijd bij Telefoonglaasje, altijd erg tevreden! De producten worden ook altijd snel geleverd.

Goede bescherming, snelle verzending, vlot contact

Ekkersrijt 4413

5692DL Son en breugel

Over Telefoonglaasje

Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!