Glaasje screenprotector is met een kleine barst aangekomen in de brieven bus ( uiterst rechts midden) hebt het er toch aangeplakt voor men scherm te beschermen maar is nu veel verder gebarsten door normaal gebruik . Mvg Arjen

telefoonglaasje zit goed, en touchscreen doet t prima

Perfect!

Perfect!!

Product de volgende dag geleverd. Aanwijzingen duidelijk. Product voldoet aan de verwachting

Mooi product en goede service.

Het product was snel geleverd, maar kapot bij levering. Even laten weten dat het niet kapot was bij bezorging en meteen kreeg ik reactie. Zonder dat ik er om had gevraag was er al een nieuw exemplaar opgestuurd. Deze is in goede staat ontvangen, en ben er erg blij mee. Echt hele goede service!

Snel en duidelijk.

Snelle levering, duidelijke aanwijzingen.

Snelle levering, goed telefoonglaasje

Ok

Goed product, snelle levering

Het is een goed product en het is op tijd geleverd.

Prima ervaring

Snel en correcte levering van schermbeschrrming voor Samsung Galaxy note 9

Prima ervaring, alweer.

Al vaak besteld bij deze webshop. Altijd vlotte levering. Goede producten en prima after sales.

Snel en goed

Levering was snel, goede kwaliteit en goede uitleg!

Snelle levering van top kwaliteit product!

Snelle levering en uitstekend product. Heel makkelijk aan te brengen zonder één luchtbel. Super mooi glas en lekker glad voor fijn swipes. (nog gladder dan originele iPhone glas). En fijn dat het de hele voorkant bedekt want die glaasjes met inkeping vind ik geen gezicht.

top

alles goed

We hadden 2 glaasjes besteld 1 ervan was niet goed, gebeld en er werd meteen een ander opgestuurd. top service.

Vingerafdruk werkt ronduit slecht

Heb hem gekocht voor de Samsung S10. Plakken ging handig, zo gebeurd! Nou was de aanraakgevoeligheid slecht. Heb het in de instellingen veranderd dat ie beter ging. Ging ook iets beter. In de screenprotector zit kleur verschil op de plek van de vingerafdrukscanner. Zie je erg in zonlicht. Bij weinig zonlicht niet zo erg. Geadviseerd werd om de vingerafdrukscanner opnieuw je vingers te laten scannen. Dit ging tergend langzaam. Heel vervelend. Ook het ontgrendelen met de vinger afdruk lukt ongeveer één op de zes keren. Ik was touch ID van Apple gewend, ook met glazen protectors. Dit werkte velen malen beter. Helaas geen aanrader, ondanks de goede pasvorm (zwarte randje om scherm) en de case friendly-heid. Webshop zelf is goed.

Past perfect en is makkelijk te plaatsen

Plaatsen lukte mij makkelijker dan ooit tevoren, binnen 30 sec zit ie er perfect op. Hij beschermt de hele voorkant, hierdoor zie je ook geen randje aan de zijkant van je scherm.

goeie service

mijn 1e scherm was na 2 dagen al gescheurd. heengebeld en nieuwe gekregen. super service helaas is deze na 4 dagen ook al kapot.

Niet heel best, wel geld terug

Goede service en snelle levering, niet tevreden over het product. Het touchscreen werkt nu uiterst belabberd. heb een keer een nieuwe ontvangen en heb wel mijn geld terug gekregen. Ik had eerst een goede screenprotector, maar die was van plastic en ik vind een glazen fijner aanvoelen. Ik heb dus de screenprotector die ik er eerst op had (die wel prettig in gebruik was) eraf gedaan in ruil voor deze downgrade, erg frustrerend.

Perfect heb er al meerdere keer besteld

Ik heb er al meerdere keer besteld. Helemaal goed en wordt meestal al de volgende dag geleverd.

Uitstekend!

Snel geleverd en top kwaliteit!

Geen plas maar plastic

Dit is pure oplichting. Je koopt ‘glas’ maar krijgt plastic. Op Ali precies hetzelfde gekocht 3stuks voor 0,73 cent. Ik bestel hier nooit meer.

Snelle levering - goede glaasjes.

Zoals onderwerp aangeeft.

Super service

Product werkte eerst niet naar behoren. Hiervoor contact gehad met Telefoonglaasje. Mij werd een nieuwe exemplaar belooft. Deze heb ik de volgende dag meteen ontvangen. Geweldige service dus van Telefoonglaasje

Snelle levering!

Een zeer snelle levering echt top!

Ekkersrijt 4413

5692DL Son en breugel

Over Telefoonglaasje

Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!